Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No pewnie, dorosłemu jest duszno, a takie maleństwo nie wie co się dzieje, jak jest taka duchota. Gosia, popłacz sobie, nie duś w sobie emocji 😘 😘
Mini, nie chce mis ie wchodzić na gg, bo się rozgadam i nei pójdę spać, to Ci powiem co na duszności powiedzieli lekarze... bo chyba Ci nie pisałam. Moja lekarka powiedziała, że to stres i żałoba wychodzi, a drugi lekarz (byłam na dyżurze w przychodni) powiedziała, że to od noszenia Łukaszka ... i że będzie coraz gorzej. nie wiem czy mnie zbywają takimi odpowiedziami,czy nie, ale ledwo oddycham i tym samym ledwo funkcjonuję 😞 do tego doszły zawroty głowy ... czuję się jak stara baba 😞 😞 😞 😞

Dobranoc Dziewczynki 😘 😘

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosia będzie Ci na pewno ciężko na początku, ale dasz radę 😉 Teraz w Polsce jest bardzo ciężko ze wszystkim jeszcze parę lat temu stać mnie było na normalne życie bez stresu, a teraz szkoda gadać miały być truskawki po 2 zł i co i wielkie g……hahahaha

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
http://www.brzuszek.net/forum,sierpnioweczki_2011,333,555748.html,str=28284
😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞
praktycznie miesiąc dzielił sierpnióweczke od narodzin 😞
współczuje jej i to bardzo 😞((

Ach popłakałam się 😞 To niesprawiedliwe 😞 🤨 🤨
Idę spać bo teraz to dopiero mnie dół dopadł 😞
Gosia, dasz radę choć wiem że jest Ci trudno, ale nie tylko Tobie bo jest setki, tysiące, miliony matek wracających do pracy. Najgorsze pierwsze dni a tęsknota im większa tym piękniejsza chwila powrotu do domu po pracy 🙂 Głowa do góry i jutro się odezwij 🙂
Dobranoc 🙂

• Mamusia
Jestem 🙂
Maiłam gości i dzięki temu fajny dzień 🙂
Nina moja Mama miała tak po śmierci mojego Taty- zawroty głowy, duszności, kołatanie serca do tego i ciężko było Jej utrzymać równowagę przez kołowanie w głowie do tego ogólne osłabienie. To wszystko są oznaki depresji po ciężkim przeżyciu jak właśnie na przykład śmierć bliskiej osoby. U każdego depresja objawia się inaczej u mojej Mamy miała takie objawy u mnie to są wrzody na żołądku u mojego brata znów trzęsienie się dłoni 😞 🤨 Ale wiem jedno jeśli masz to samo co moja Mama albo bardzo podobne to tylko leki Cię z tego wyleczą i to przepisane od specjalisty- psychiatry bo jeśli nie będziesz tego leczyć to może się źle z Tobą stać serio. Nie bagatelizuj tego i idź do specjalisty a nie zwykłego pediatry. 😘

• Mamusia
Hej Dziołchy 🙂
Wczoraj zapomniałam napisać, ale oczywiście życzę Wszystkiego co najlepsze dla naszych dziewczynek!! 7 miesięcy!! aż się wierzyć nie chce 🙂
Na razie nie stać mnie na pójście do lekarza prywatnie, także dlatego byłam u dwóch lekarzy w przychodni. Nie wiem... jeszcze raz pójdę do tej mojej i zobaczymy, czy mnie gdzieś pokieruje. A jak dostanę wypłatę to pójdę prywatnie. U mnie to polega na tym, że nie mogę wziąć pełnego oddechu, tylko takie krótkie oddechy i się strasznie męczę. Wymuszam ziewanie, żeby oddychać, ale i to potem już nie pomaga. A rana od cc rozwalona, ale nic z niej nie leci 😞
Jaaaa Maja jadła porzeczki 😁 Pewnie się krzywiła hahah.
Pierwsza jestem, szok 😉

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
http://www.brzuszek.net/forum,sierpnioweczki_2011,333,555748.html,str=28284
😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞
praktycznie miesiąc dzielił sierpnióweczke od narodzin 😞
współczuje jej i to bardzo 😞((

[*] Dla Liwii .... 😞 😞 😞

• Mamusia
Jestem 😁
Zrobiłam sobie śniadanko i kawę 🙂
Alusia siedzi na kanapie i rozrabia 🙂
Gosia dzisiaj pierwszy dzień w pracy !! Na pewno z jednej strony będzie miło Jej zobaczyć stare znajome i opowiedzieć o wszystkim co wydarzyło się przez te miesiące 🙂
Kafi a Ty nie na plaży?? 😁
Ninka moja Mama chodzi na kasę chorych do specjalisty nie prywatnie 😉

• Mamusia
Hej nie nadrabiam bo nie mam czasu 😞 😞 😞
Byłam juz z Olusią na spacerze i szykuje sie do pracy na 13. Ale mi sie nie chce 😞
Miłego dnia dziewczęta 😉
Zajrzę do Was może jutro. Albo w niedziele dopiero bo jutro do do pracy i na urodziny do mojego chrześniaka idziemy.
Więc pa 😉 😘 😘 😘 😘 😘