Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
Martuska_D napisał(a):
Ale dzisiaj pustki ale cóż się dziwić jak weekend 😁 Pogoda barowa 😁

Gosiu super, że dajesz radę 🙂 I z każdym dniem będzie jeszcze lepiej 🙂 Tęsknota buduje miłość i sprawia że kochamy bardziej 😉 I gratuluję kolejnego ząbka Olusi 🙂
Sylwia, Ty to balujesz za nas wszystkie tutaj ha ha 😁 😁 🤪 Ale dobrze bo jesteś przykładem na to, że dzieci wcale nie muszą ograniczać życia towarzyskiego tudzież rodzinnego 🙂 Oczywiście w granicach zdrowego rozsądku hehe 😉
Nina, pewnie teraz z psiapsiółką plotkujecie 🙃 🙂 Nie ma to jak pogadać z bratnią duszą 🙂
Mini, kolor super 🙂 Ja osobiście nie przepadam za krótkimi włosami ale u siebie, Tobie jest do twarzy 😉
Pigi, to już za 3 dni do PL??? 🤪 Super , musisz być podekscytowana 😁
Renatka, Wam również gratuluje ząbków!! 🙂 A te minki Szymonka to pewnie po tatusiu, co? Bo do mamy jest podobny to i po tacie coś musi mieć 😜 🙂

Moja marudziła dzisiaj bo śpiąca a spać nie mogła biedulka, dwa razy po ok godzince na spacerze i efekt taki że od 19:30 już śpi, a wypiła 120 ml mleka z kleikiem 🙂 Wczoraj po takiej porcji obudziła się po 8 godzinach na kolejną butlę więc ciekawe jak będzie dzisiaj 🙂 Mąż w domu więc on wstaje do małej 😉

Miłego wieczorku 🙂

Marta to akcja butla już zakończona powodzeniem ??????? Jeśli tak to aż tak długo nię nie męczyłyście 😉 GRATULACJE 🤪

Dziękuję kochana 🙂
Tak, Akcja Butla zakończona sukcesem 🙂
Teraz tylko butla idzie w ruch haha 😁
Zaczęłam ją na poważnie przyzwyczajać do butli od 10- tego czerwca, jakieś 2 tygodnie temu nie dawałam jej w dzień cyca a później też i w nocy oraz po kąpieli. Także jakiś tydzień jesteśmy na butli 🙂 Boję się że może zbyt szybko, zbyt drastycznie ją odstawiłam... 🤨 Ale chyba nie ja pierwsza i nie ostatnia- tak się pocieszam przynajmniej 😜 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Krowa bardzo fajnie Ci w tej fryzurze, tylko ja na Twoim miejscu bym bardziej podkreśliła oko makijażem 🙂 Przy platynie to wskazane 🙃 🙃
Tak się bałaś po filmie, że nie mogłaś zasnąć?? hahah 🤪 🤪 🙃 🙃
Renatka to szybko wyszły dwa naraz 😁 Szkoda, że nie bywasz u nas częściej.
Konkubina Tarzana mam nadzieję, że szybko się przyzwyczaisz do nowej sytuacji i że wygracie w totolotka i nie będziesz musiała pracować. 😁 A tego to Wam Wszystkim życzę 😁 Gratuluję zębicha 🙂
Pigi jak przyjedziesz z powrotem do Anglii to będziesz przez miesiąc sprzątać, to co Maniek nabrudzi 🙂
Marta dawaj zdjęcie z nową przyjaciółką Gabi - butlą hahahaha 🙂

• Mamusia
Witajcie 🤪
Ach jak przyjemnie wstać rano i włączyć kompa 😁 😁 😁 😁Około 7:30 dałam jej kaszke i wziełam do swojego łóżka i spaliśmy sobie 😆
Mini moja Ola dwa dni przed wyjściem zęba jest marudna i niespokojna. Tej nocy już ani razu do niej nie musiałam wstać bo ząb jest na wierzchu już. Więc może i Maja ma już ząbek blisko.
bierz bejsbola i do sąsiada na akcję 😁 😁 😁. A tak poważnie to cisza nocna od 22 obowiązuje 🤨. No ale cóż są frajerY na tym świecie 😠
Kuro a jak Carlos ??????? Grzeczny jest ?????
Ja idę topić słoninkę na smalec ze skwarkami i wędzonką 😜 😜 😜 😜
U mnie pada i zimno , więc pewnie caaaały dzień w domu 😠

• Mamusia
hahha zemsta Krowy 🙃 🙃....., bo jak zrobiła mu placka na wycieraczce, to od razu go smród obudził 🙃 🙃
Gosiu, grzeczny jest, wczoraj był jak aniołek, bez przerwy gadał do swojej cioci 🙂 A dzisiaj taki mieszany. Czuję twarde pod górną prawą jedynką, więc może ten wyjdzie 😜

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
My wczoraj na grillu całe popołudnie 🙂
Dzisiaj od rana targ a teraz Ala je parówkę a ja robię pranie 🙂
Nina nawet nic mi nie mów o tym jak wrócę i zobaczę ten cały syf !! 😠 🤪 🙃 Utłukę go jak psa !! 😜 😎 😁
Teraz robię pranie bo mam kilka do zrobienia przed wyjazdem 🙂 i idę kawę pić 😉

• Mamusia
Mini misja "wkurzyć Łysola" zakończona powodzeniem 😁 😁 😁 😁
Pigi a Ty i Maniek jeszcze troszkę to będziecie mieszkać z pełnym mieszkaniem pluszków hahahahaha.
Ja uwielbiam EPOKĘ LODOWCOWĄ.
Kuro Carlos ząbkuje chyba na akord hahahaaaa
Marta nie obwiniaj się, Gabi na butelce też jest szczęśliwym dzieckiem 😉 I nie zrobiłaś tego drastycznie.
Ja mam na obiad spagetti 😉
Cały czas u mnie pada 😠 😠 😠

• Mamusia
hej 🙂 no wiec ja mam juz dosyc tych imprez no ale na szczescie sie uspokaja juz powoli 🙂 Gratulacje dla Oli ząbka no i Szymkowi też 😁 u nas zębów niet 😞 hmmmm co to ja jeszcze miałam napisac? A Gosiu wiem jak Ci ciężko kurcze jak ja małego zostawiałam z Pawłem a jechałam na zjazd to aż mi łzy w oczach stawały... Marta fajnie, że Gabi już ładnie zaczyna jeść z butli !!! 🙂 Mini fryzurka bardzo twarzowa, aż mi się zachciało coś zmienić w sobie 🤪 hehe chyba zetne krócej włosy też i chyba pomaluje na czekolade 😜 no ok ide ogarnac kuchnie po obiadku i wypic kawe

• Mamusia
Czita nie mogłam się oprzeć żeby ich nie kupić bo Mariusz woła na Alusie ,, SYSUNIA ,, 😁 😁 😁
Ja moment poleżałam a teraz idę pranie rozwiesić 😁
Obiad wstawiłam dzisiaj udka z kurczaka, kalafior i frytki- tak zwyczajnie 😉
Zaraz dam na wątku z przepisami przepis na pycha sałatkę 😉

• Mamusia
Ha ha ha nie, nie było a jakby był to też bym nie kupiła ha ha ha 😁
Jutro idziemy oglądać mieszkanie do wynajęcia. Znajomy nam polecił za nawet fajne pieniądze dwie sypialnie, salon ma 40m2, kuchnia, łazienka i ogród bo to niby mieszkanie, ale na parterze i byśmy mieli swój prywatny ogródek 🙂 W kamienicy są 3 mieszkania, ale musimy zobaczyć no i zoriętować się w kilku rzeczach żeby opłaty nie były za duże bo na razie ja do pracy nie mogę iść a prywatny interes to jeszcze trochę bo czekamy na kilka pozwoleń i licencję 🙂

• Mamusia
Haha Krowa co Ty tu kłamiesz o tym że Oliwka na kibel siada, jak Wasza wołowa rodzina się na trawę załatwia i potem inne rodziny nie mają gdzie pikniku zrobić, bo wszędzie placki 😠 😠 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃 🙃 🙃
ZAWSZE zapominam, a trwa to już długo... Czemu nikt nie komentuje poczynań naszej kochanej Czity oraz jej rodziny w nowej reklamie Netii?? Tu macie linka http://www.youtube.com/watch?v=lHS7s33_WxE
Ona jest skromna dziewczyna, to się nie pochwali 😜
Na tvnie leci "Vabank" 🙂 Kiedyś to kręcili filmy,.... 🙂 bo teraz to już tylko chłam w lepszej jakości i nic poza tym... Same "komedie" pseudoromantyczne.
Dziewczyny, nie śmiejcie się ze mnie.... ale czy myślicie, że jakbym np. przefarbowała się na inny kolor i ścięła włosy, to moje dziecko by mnie poznało?? 😜 Wiadomo, że pozna po zapachu, po głosie itd, ale czy to go może zaszokować?? - ale Milka będzie teraz jeździć po mojej inteligencji hahaha sama się jej podkładam 😉
Pigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ja kocham Sida 🙂 ja też chcę taką maskotkę 😞 Sysunia 😁

Kolorowych snów życzę wszystkim oprócz ................. Jej życzę Karaluchów pod poduchą 😉 Ona wie, że to do niej 😉

• Mamusia
Hahahahaha a właśnie się zastanawiałam gdzie podziało się to co napisałam 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 O jaaaaaaaaaaaaa ale dupa ze mnie 😜 😜 😜 😜 😜 Ja też chciałam coś od siebie dodać na przepisach hahahaha.
Jutro na 13 idę do pracy , Olusia z Tarzanem zostaje 🤪
Mućko to Oliwka już duuuuża dziewczynka 🤪 🤪 🤪 Gratulacje dla małej DUŻEJ dziewczynki 😘 😘 😘 😘 Zegnajcie pieluchy 🤪 🤪 🤪 🤪
Za tydzień mam wesele i się zamieniłam na weekendy 🤪 Ale nie mam butów do sukienki 😞 Masakra , nawet nie mam kiedy sie wybrac po buty 🤢

• Mamusia
Ja nie widziałam jeszcze tej reklamy 😞 Ale i ja w tv jestem hahahahaha nie tylko Wy !!!!!! Wreszcie docenili małpią inteligencję 😁 😁 😁 😁
Kuro Ty mały ,kurzy móżdzku 😁 😁 😁 😁twoje może Cię nie poznac jeśli się bardzo zmieniesz .Ale na pewno jak zobaczy cie po metamorfozie będzie zdziwiony 😲 😲 😲
A ja lubię nowe polskie filmy 🤪

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Ekhm...... Po co Małpie buty?? 😮 😮 😮
Gosiu, odpisałam Ci na przepisach 😁 hahahhaah
A jaką masz sukienkę?? 😁 Będziesz golić sierść, czy idziesz zarośnięta?? 😁

Kremową w białe grochy z paseczkiem. Jak będę miała jutro czas to się ubiorę i cyknę fotkę.
No właśnie po co małpie buty ????????
założę baleriny 😁 😁 😁 😁 😁
Nie będę goliła siersci bo nikt mnie nie pozna 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
My już na nogach od jakiegoś czasu 🙂 Alusia ostatnio wstaje dość wcześnie 😉
Dzisiaj znów upał a u mnie pranie się robi, muszę poprasować Ali ubranka i na obiadek zrobię pomidorową z ryżem to Ala też poje z nami 🙂
Aga Ty się tak mężem nie chwal bo to może Ci na dobre nie wyjść hahaha 😉

• Mamusia
Hej 🙂 ja na moment jak mi się uda później na dłużej zajrzę 😉Nina ja jak przychodziłam z nową fryzurką to Oliwer dziwnie się na mnie patrzył raz było tak, że się popłakał, ale to, dlatego że mocno ścięłam włosy i mnie nie poznał 🙃
Miłego dnia 😘

• Mamusia
Ha ha ha moja Ala też reaguje na zmianę włosów u mnie nie, ale jak byłam w Polsce i moja Mama chodziła w rozpuszczonych włosach a raz jak związała w kitkę to Ala patrzyła na Nią jakby co najmniej z kosmosu przyleciała !! Miałam takie oczy- 🤪 😮

😁 😁 😁

• Mamusia
hej kobietki ja na chwilke bo sie pakuje i na pare dni wyjezdzam z Dominikiem do moich rodzicow, bo u nas remont dalej i teraz straszny bałagan bedzie. Zajrze pewnie jutro bo dzis zostaje tu jeszcze pomoc Pawlowi wiec jak dojade do rodzicow to pewnie bede miala juz ochote isc tylko spac