Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini czytalam ten artykul no i jestem w szoku bo to jakby z Dominika skóra ściągnięta!!! Ja mam tak od jakiś dwóch tygodni i po prostu wysiadam już nawet krzycze na małego czasem a później sama na siebie jestem zła i płacze aż 😞 teraz dałam mu sie chyba z pięć razy w łóżeczku wyryczeć żeby wkoncu zasnal a zasnal u nas na łóżku bo tak ostatni raz zaczal plakac jakbby atak histerii mial i mi sie żal zrobilo 😞 a wogole moje dziecko odkad wstaje samo to w łóżeczku nie zasnie masakra jakas on jeszcze rano oczu dobrze nie otworzy a juz stoi 🤢 dobra pomarudzilam Wam sorki. Zaraz ide sie kapac i moze dokoncze prasowanie

• Mamusia
Hejka 🙂

To po kolei...

Ola, tu jest link do tego filmu- http://www.kinomaniak.tv/film/Sala-samobojcow/39901
Mini- dzięki za cynka odnośnie filmu, dzisiaj może obejrzę 🙂 Tylko nie wiem czy mam ochotę na thriller czy coś romantycznego i myślę nad "P.S. Kocham Cię" 😉
Kasia, gratuluję przebitych uszków u Kayki!! Teraz to już w ogóle prawdziwa z niej księżniczka jest 🙂
Mrówka- tak mi przykro z powodu tej straty 😞 😞 😞 Ech to pierdolone życie! 😠 🤨
Kafi, daj znać co z M bo się zmartwiłam! Najgorsze jak lekarze sami nie wiedzą co jest...
Nina, oj oj... Taka młoda jesteś a problemy jak nie wiem 🤢 Kręcz szyji jest straszny- miewałam często ale to od złego spania i jak małą karmiłam przeważnie z jednej strony. Maść rozgrzewająca jest dobra ponoć 🙂
Sylwia, Dominisiowi pewnie ząbek kolejny idzie... Biedulek
Pigi, Alusia słodziutka jak cukiereczek! A Ty jak zwykle szałowo wyglądasz! I bardzo podobają mi się Twoje włosy tzn pasemka 🙂

My byliśmy u lekarza bo moja strasznie się poci ale lekarz mówił, że wszystko ok i że mam ją lekciej ubierać, wit D dawać jak do tej pory i tyle. Dostaliśmy skierowanie do laryngologa i zobaczymy co powie o tej woskowinie, czy trzeba wyczyścić czy nie. Waży teraz 10 kg bez 100 gram 🙂 Lekarz stwierdził że widzi zalążki paru zębów więc lada chwila powinny wyjść bo już je widzi. Ja natomiast jestem ślepa hehe.

Wczoraj byliśmy na grillu u dziewczyny z forum tzn my w trzy pary i było super!!! Mama była z Gabi więc do 12- stej pospaliśmy 🙂

Chyba wszystko :P

Nie wiem jaki tu film obejrzeć...

• Mamusia
Marta ja zalazki Dominika ząbków też widziałam juz szybciej hmmm jakis miesiac chyba hehe 😉 moze byc że kolejny ząbek wychoodzi bo z buzi leci znowu jak z kranu, przed pierwszym tez tak miał przez dwa dni 🤢 lece otworze sobie piwko i bede prasowala i ogladala nasze wesele bo cos mnie naszlo hehe 😉 zajrze moze pozniej jeszcze bo chce poczekac na tego mojego pijaczka w jakim stanie wroci 😁 oj cos mi sie zdaje, że jutro będzie potulny jak aniolek hihi a ja nawet na jutro mam rosolek na obiad zaplanowany dla niego... chyba za dobra jestem 🤔 no ale coz 😉

• Mamusia
Cześć Mrówka bardzo mi przykro 😞 😘 mój m nadal w szpitalu robili mu badanie na tą mononukleozę(pierwsze badanie pozytywne 2 negatywne), ale znów wyszła ujemna w poniedziałek będą robić jeszcze jakieś badania. Dostaje leki pod tym kątem, bo ma książkowe objawy. Od wczoraj kaszle boli go głowa, a oni nic mu nie dają, a do tego jeszcze Oli mi się rozchorował i dostaje sterydy. Już mam dosyć jestem cały czas nerwowa …..

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):

Muszę Kasia sprawdzić jak daleko mieszkasz ode mnie 😁 😁

masz ochote mnie odwiedzic? zapraszam 🤪 🤪 🤪

ale sie rozpisalyscie, jak za dawnych czasow 😁

artykul o skoku rozwojowym osmiomies. w super sposob napisany i ..... juz sie boje 🥴
Ala slodko wyglada taka umorusana 🤪 ja tez nie lubie, jak jest wybrudzona. pamietam, jak sie ze mnie nabijali, bo po ktoryms spacerze przetarlam Kayce buzie wigotna chusteczka z kurzu, powiedzieli, ze mam swira 😮 , a ona naprawde byla okurzona 😲 i wtedy jeszcze taka malutka 😲
dobrze, ze Kaya zawsza spala w swoim lozeczku, nie wie co to spanie z rodzicami badz z mama. kiedys nad ranem bralam ja do siebie, ale te czasy daaaaaaawwnnnooooo minely 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Cześć Mrówka bardzo mi przykro 😞 😘 mój m nadal w szpitalu robili mu badanie na tą mononukleozę(pierwsze badanie pozytywne 2 negatywne), ale znów wyszła ujemna w poniedziałek będą robić jeszcze jakieś badania. Dostaje leki pod tym kątem, bo ma książkowe objawy. Od wczoraj kaszle boli go głowa, a oni nic mu nie dają, a do tego jeszcze Oli mi się rozchorował i dostaje sterydy. Już mam dosyć jestem cały czas nerwowa …..

Kaffinka oby dzieci były zdrowe...
Olinka też jest chora ma straszny kaszel i temperature lekką 😞
Maja już zaczyna pokasływać nie kiedy...
trzymam kciuki za twojego M. i dużo siły dla ciebie 😘 😘

Dzięki Mini. 😘
No właśnie to przez tą pogodę dzieci wszystko wtedy łapią raz jest zimno raz jest ciepło takie zmiany temperatury nie są dobre. W tym roku lato jest do d……. Dajesz coś dziewczynkom ?

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
I za każdym razem dajesz taki skład leków?

jak zaczynają kichać tak
dziś dodatkowo posmarowałam Oli maścią rozgrzewającą i dałam 2,5 nurofenu bo sw szpitalu mówili że działa przeciw zapalnie 🙂

Dobrze wiedzieć 🙂
Dobranoc spokojnej nocy 🙂

• Mamusia
Kasiu jakbym miała niedaleko i dobry dojazd to czemu nie 😁
Kafi biedna Ty 😞 Zawsze ktoś chory 😞 Oli może jak teraz się wychoruje to w dorosłym życiu będzie miał spokój 😉 Mój brat tak miał. Jak był mały to ciągle był chory- nawet astma mu groziła a teraz nie choruje w ogóle no chyba, że lekkie przeziębienie 🙂
Ja byłam wieczorem jeszcze w Tesco a teraz patrze na film o wampirach na MTV 😁
Mówię już dobranoc Kobietki 😘

• Mamusia
my dzis wieczorem, jak wracalismy z zakupow, znalezlismy pieknego kotka u nas przed domem, za nasza bramka. kotek nie zyl..... szukalismy po sasiadach wlasciciela kota. po godzinie znalam jednej babci historia zycia, ile miala zwierzat i ploteczki o sasiadach.... a w sprawie kotka wlasnie teraz wlasciciel sie u nas zjawil i go odebral. 🤨

• Mamusia
Dzień Dobry 😁
Dzisiaj będzie piękna pogoda 🙂
Mama robi gołąbki na obiadek a później na pewno jakiś długi spacer 😁
A ja dzisiaj w nocy gorączkowałam- zimno mi było i była dosłownie CAŁA MOKRA tak się pociłam. Przebierałam koszule w nocy dwa raz, ale wiem od czego- wchodzi mi ósemka prawa dolna i dała o sobie poważnie znać 🤔
Miłego dnia Laseczki 😘 😘

Kafi 😞 trzymam za ciebie kciuki za siłe i wytrwałość!!! zamiast cieszyć sie z przeprowadzki to takie chorobiska sie wam wdają;/

Miniatura nasze dzieciak chorowite:/
moje dziecko ma skok taki że zaraz oszaleje....... mam dosć!!! wysiadam w nocy nic nie spałam bo chciała spać kołomnie przytulona w łóżeczku nie!! już kombinowałam przekłądałam a dajcie spokój... padam na ryj;/

• Mamusia
Hej laski 🤪
Ale napisałyście dużo 😮 Nie dam rady nadrobić 😞 😞 😞
Moja Ola w nocy budziła się i płakała , a rano miała 38 gorączkę 😞 To na pewno zęby . Daję jej czopki efferalgan na zbicie gorączki. Ale gorączka wraca 😞 Jest taka grzeczna i cały czas najchętniej siedziała by wtulona na kolanach.
Widziałam fotki Mai , jaka pyza z niej 🤪 i jaka duża jest 😉
Oj ja jeszcze tydzień pracy i na urlop idę 🤪 na tydzień 🤪 🤪 🤪
Zajrzę do Was jeszcze i postaram sie co kolwiek przeczytać aby coś Wam napisać 😉 😘

Gosia moja też ma goraczkę 38 w nocy sie budziła co rusz ze mna spac chciała z rana była normalna wesolutka a o 14 dostała nagle 38.7 i ryczaca i sie tylko u mnie na raczkach tuliła....
wykompałam ja w letniej wodzie na noc dostanie peralgine dla niemowlat czopki...
teraz śpi mam nadzieje że wstanie już ok... kurcze nie ma kataru kaszlu niczego zabków też nie widze;//// niewiem kurcze od czego ewentualnie 3dniówka jeszcze zostaje;/