Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A co do Admina to On po prostu wykonuje swoją pracę. To jest Jego forum i On jest tutaj szeryfem pilnującym porządku. Gdyby pozwolił na każdą taką kłótnie i takie obrażanie to te forum by zeszło na psy albo jeszcze niżej i stronę trzeba by było zamknąć bo była by jedna wielka granda. Tak jak pisałam ludzką mentalnością są sprzeczki, ale ktoś musi osoby kłócące się szybko postawić do pionu i tutaj taką osobą jest Admin. No oczywiście wiemy, że nie tylko tym On się tutaj zajmuje ale między innymi 😁 A cieszę się bardzo, że nie pozwala aby ludzie byli tu poniżani, obrażani i wyśmiewani tym bardziej jak ktoś kogoś nie zna i nie ma o nim zielonego pojęcia!

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Kochane grudnióweczki 🙂 🙂 🙂 zrobiło mi się bardzo przykro po przeczytaniu tych postów 😞 bardzo was proszę o przemyślenie tej decyzji jeszcze raz 🤨 Przecież nie może tak być, że przez czyjąś głupotę odchodzicie 😞. Musicie tu być, bo jesteście potrzebne mi i całej reszcie bez WAS to już nie będzie to samo 😞 😞 😞

dla tego zostane bo gdzie indziej będe miałą dilera za friko 😁

DLA CIEBIE WSZYSTKO 😁 😘

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
A co do Admina to On po prostu wykonuje swoją pracę. To jest Jego forum i On jest tutaj szeryfem pilnującym porządku. Gdyby pozwolił na każdą taką kłótnie i takie obrażanie to te forum by zeszło na psy albo jeszcze niżej i stronę trzeba by było zamknąć bo była by jedna wielka granda. Tak jak pisałam ludzką mentalnością są sprzeczki, ale ktoś musi osoby kłócące się szybko postawić do pionu i tutaj taką osobą jest Admin. No oczywiście wiemy, że nie tylko tym On się tutaj zajmuje ale między innymi 😁 A cieszę się bardzo, że nie pozwala aby ludzie byli tu poniżani, obrażani i wyśmiewani tym bardziej jak ktoś kogoś nie zna i nie ma o nim zielonego pojęcia!

ŚWIĘTE SŁOWA 🙂

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ha ha ha ha odejdźmy wszystkie i będzie sprawiedliwie 😁 😁
To prawda co nas nie zabije to nas wzmocni a ja od tego wzmacniania to mam już stalową du*** tyłeczek 😁 😁 😁
Kafiiiiiiiiiiiiiiiiiii a gdzie Ty się podziewałaś?? 😲 🤪

Uczyłam synka jeździć na rowerze na dwóch kółkach, ale przed nami jeszcze dłuuuuga droga 🙃 tak na marginesie Oli nalał do kubka wody i zaczął lać na Mai główkę ja się go pytam, co ty robisz, a on mówi zobacz mamo jak ona się cieszy i faktycznie ona się tak cieszyła i śmiała jakby chciała powiedzieć lej więcej super zabawa 😁

• Mamusia
Ja cały czas sprzatam
Ola jeszcze nie śpi 😮 🤢 Nie wiem czemu???????????
Kura co Ty wyprawiasz ???????????????? nawet nie myśl o odejsciu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cieszę się że wszystko wróciło już do normy 🤪 🤪 🤪
Ja nie zaglądam na inne wątki i bardzo sie z tego cieszę (odwiedzam czasem nasze następczynie tylko), i nie mam zamiaru zaglądać. Więc i wy nie zaglądajcie 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Mam nadzieję że zgoda i miłość 😆 znów zagości na zawsze 😆
Mini, Kasia , Nina i Marta nie odchodzcie . Odeszła Ola i Aga . Wystarczy.
Ja idę dalej sprzatać abym jutro mogła odpoczywać 😆
Tak więc mówie Wam juz dobranoc 😉 😘 😘

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
co myślicie o tym?
http://madebymammy.pl/pl/lozeczko-turystyczne-bubble-cot-polka.html

ale fajniutkie 😁
ale ciekawe czy oraktyczne te kółko jak dziecko wkładasz czy głową nie wychaczysz 😁
a pokazałam mojemu a on mówi że wygląda jak kółko dla chomika 😮 🤪

hahaha dobre 😁 😁 😁