Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Idę, bo nikt mnie nie loffcia 😞 hahhaha 😜

hahah dzięki za opinię Minitura & Lafirynda 🙂 Czekam na resztę 😁

Idę do mojego synka poprzytulać się przed snem. Dobranoc 😁 ero snów 😜

O co chodzi z opinnią ????????? Nie wiem o co kaman ????

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Idę, bo nikt mnie nie loffcia 😞 hahhaha 😜

hahah dzięki za opinię Minitura & Lafirynda 🙂 Czekam na resztę 😁

Idę do mojego synka poprzytulać się przed snem. Dobranoc 😁 ero snów 😜

O co chodzi z opinnią ????????? Nie wiem o co kaman ????

MAMY POWIEDZIEĆ NINIE CZY KURY SĄ TĘPE CZY TYLKO GŁUPIE 😁
a poważnie chodzi o chusteczki które znamy i co o nich myślimy 🙂

Hahaha mój móżdzek małpi nie skumał że chodzi o opinnię chusteczek 😁 😁 😁 😁 😁, myślałam żę jakąś fotę wstawiła 😁 😁 😁

• Mamusia
🙂
ja uzywam pampers sensitive z aloesem. innych nie probowalam 🙂
ale koncza mi sie, wiec kupie, na jakie akurat bedzie promocja, to zobacze 😉
a pieluch uzywam pampers active fit 3 , czytalam jakis czas temu, ze Aga i Kasia mysla o przejsciu na 4 , aleone sa chyba od 9 kg 😮 moja ledwo bariere 7 kilo przekroczyla 😁

aaa Kaya dzis nadal na samym mleku i kupy byly tylko 2(nadal takie luzne ) z samego rana 🙂

• Mamusia
A ja kupiłam 4 ale są za duże jeszcze 😮, więc jesteśmy dalej na 3 - mowa o pieluchach 😁 😁
No ja się z Wami już żegnam 🙂 Czas do łóżeczka 😁 🙃 😆
Dobrej i przespanej nocki 😘 😘 😘
A i jeszcze jedno.
Aga 2010 żałuję że masz zamiar nas opuscić 😞 Może jednak zmienisz zdanie 😉

• Mamusia
Ej Aga 2010 nie zostawiaj nas 😞 ja tak lubie patrzec na Pawelka!!! Chusteczek uzywalam roznych od pampersa przez rossman dady z biedroniki i inne i zostalam przy biedronkowych bo mi sie podobaja 🙂 no ja uzywam pampersow 4 juz jakis czas dla mojego grubasa 😮 no a właśnie Kasiu śliczny pokoj!!! Sama marzylam o takim jak bylam mala wyglada jak pokoj z bajki 🤪
a co do seksu dla mnie pora dnia nie ma znaczenia hehe zawsze lubie szalec z moim Pawlem hihi zboczki 😁 dobranoc

• Mamusia
Aga zostań z nami!! 🙂 Prze idiotyczne nieporozumienie nie ma sensu się poddawać 😉
Wczoraj chyba był wieczór seksu bo i ja miałam 🤪 Krótko po północy więc się nie wyspałam 😜
Pieluchy 4 są chyba od 7 kg także od jakiś 2 miesiecy uch używam ale jak próbowałam 4 + to też są ok 🙂 Chusteczki używam Pampers Sensitive ale używałam z Tesco, Biedronki, bambino i wszystkie ok ale z reguły tak jak u Mini jest promocja na Pampersa więc je kupuję- mają neutralny zapach, są dobrze nawilżone i pojedynczo się wyjmują 🙂
Kasiakk- pokój Kayki jest bajeczny!!! 🤪 Podoba mi się wszystko i kolor i styl itd 😉
Nina- Tygryski super ale kusisz mnie tym H&M- em a u mnie nie ma 🤔 Nie ładnie 😜 😜 Ati ati 😁
Gosiu dobrze że się nic nie stało Oleńce po upadku... czasem niektóre rzeczy są nie do niknienia także nie zamartwiaj się 🙂 Ważne, że szczęśliwie się to skończyło 🙂
Sylwia, Dominiś to taki akrobata że już w łóżeczku strach go zostawić 🤔
Musiałam nadrobić chyba ze 20 stron więc nie zapamiętałam wszystkiego 😜
Ja gotuję zupę z botwinki ale to mój debiut bo z reguły tylko ze zwykłych buraków robiłam 🙂
A Gabrysia już ładnie siedzi we wózku więc na spacerze tylko w pozycji siedzącej chce i kropka ha ha 😁 🙂 Coś ucichło z ząbkami więc ciekawe kto następny hehe. Pewnie Kayka bo luźne kupki robi 🤪 😜 U nas pewnie jeszcze długooo bo ani widu ani słychu 🙂 Temat kupek- temat rzeka 🤪 😁 😁
Dobranoc kobitki 🙂 🙂

• Mamusia
a jeszcze wrzuce Wam mojego luja 🙂
[URL=http://img42.imageshack.us/i/sam1542r.jpg/][IMG]http://img42.imageshack.us/img42/5531/sam1542r.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

a tu wczoraj jak padł hehe 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/32/sam1546.jpg/][IMG]http://img32.imageshack.us/img32/8770/sam1546.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Więc trzecia jestm 🤪
Kasia co Ty tak rano się zameldowałąś??? Ostatnoi zauważyłam że zagladasz tu już od rana, wcześniej popołudniami i wieczorami 🤪 Mmmm tak mi się wydaje hahahaha
Ja też mam prasowanie 😞, nie lubię tego robić , już trzeci dzień leży sterta ☺️może wreszcie samo się wyprasuje,poczekam jeszcze trochę 😁 😁 😁 😁 😁
Ja chętnie zjadłabym zupę z botwinki i młodych buraków ale moi wybredni nie ruszą takiej zupy 😠 😠 😠 Więc tylko smakiem się obejdę 😞, chyba że Marta podrzucisz mi odrobinę 😁 😁 😁
Moja Ola jak nie śpi to też musi siedzieć w wózku bo robi awanturę 🤢 Chce wszystko widzieć, a najlepiej jak by się ja trzymało na rękach hahahahaha mogła bby podziwiać świat do woli 😆
A właśnie zapomniałam napisać ze ja h&m mam kawałek ode mnie 😞 😞 😞 i nie pobuszuję . Ale może to i dobrze bo ja uwielbiam wydawać kasę. A teraz mamy wesele i muszę się ubrać i w kopertę włożyć trzeba 🤢. No i książki Pauli do szkoły kupić, bo te wakacje zlecą szybko i znów szkoła się zacznie.
Kasiu na szczęście kupki nie przyniosły nic złego 🙂 a wręcz przeciwnie , pewnie zwiastuję nadejście zębolka 😁 😁 😁 Moja już z rana zrobiła smrodziucha 🥴
No rozpisałam się troszku 😁 😁 😁
Idę myć włosy 😉
Aaaa pochwaliłam Olę że przesypia mi cała noc 😮 A ona łobuzica wczoraj koło 3 rano sie upomniała o flaszkę i dziś o 4 też skromnie poprosiła o kaszkę . Więc już nie będę chwaliła mojego dziecka 😁 😁 😁 😁
No to miłego dnia dziewczęta 🤪
Marta czekam na zupę , o której ją podrzucisz ???? 😁 😁 😁

• Mamusia
No to ja jestem czwarta. Kura byłam przed tobą , ale ja długo pisałam a przy tym długo myślałam hahahaha.
Sylwia jak Dominik stoi 😮 😮 😮 O jaaaa, ale te dzieci są silne , i jak różnie się rozwijają 😆,Tylko nie stawiaj go często aby nie obciążał kręgosłupa 🙂. Tak właśnie stoi Jaś , Tomka siostrzeniec. I to tak sztywno że aż w szoku byłam 😮
Słodką buziulkę ma Dominiś 😆

• Mamusia
zagladam zawsze czesciej jak M pracuje 😁
jak jest w domu, to przeciez dnia nie moge zaczac od kompa 😉 😜 😜
teraz mam jeszcze jednego wspolnika do komputera - oczywiscie moj syn. pracuje teraz codziennie od 6-14, i potem stwierdzil, ze to jego jedyna rozrywka, wiec powinnam go puscic.
Sylwia, Dominik w lozeczku takie wieeeeelllki sie wydaje i jak ladnie staje 😁

• Mamusia
Sylwia, on zaraz zacznie chodzić hahaha 😁 także uważaj 😁
Czita, Ola jaki apetyt ma 🤪 🤪 Jak się martwiłaś, że mało je, tak teraz ma ochotę na nocne jedzenie i źle, bo się budzi hahahah 😉
Nie trzeba było tyle pisać i myśleć, tylko zaklepać sobie kolejkę 😁
Marta, to już nie jesteś antyseksualna?? 😜 😉 jak się dałaś skusić?? 😉

• Mamusia
no wlasnie mu ciasno w tym lozeczku bo to standardowe i dzis z Pawlem rano stwierdzilismy ze chyba musis z zakladu przyniesc wieksze 😮 A ja go Gosiu nie stawaiam tak hihi wczoraj tylko do zdjecia mu pozwolilam ale Dominik najchetnie ciagle by tak stal łobuz jeden no 😁 mi maly sie budzi ostatnio dwa razy w nocy raz na herbate a drugi tak o 4-5 na mleko

• Mamusia
Ty nie myśl, że tak sprawa ucichnie 😠 😠
Czita wróci z kąpieli to zawału dostanie 😉
Ja podaję gluten od 3 tygodni, pół łyżki dziennie do deserku owocowego, albo z wodą. Nie wiem czy tak do deserku można, ale daję 😜 Jest napisane, że do przecieru warzywnego, a ja daję do deserku.