Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
o prosze i Maja dorobila sie rowerku 🤪 🤪 🤪 super 🤪
jaka dumna 😘
na fimiku niezla powodz zrobila, dlatego mu juz jakis czas temu przeszlismy zupelnie do duzej wanny 🙂
Kaya tam ma swoje kaczuszki i bryka z nimi w wannie i o lezeniu oczywiscie mozna zapomniec, tylko siedzi, a lezy jedynie na brzuchu w wannnie i probuje wode podpijac, musze uwazac 🙃
Carlosso co prawda marskiej kapieli nie zaliczyl, ale widze ze mial wielka piaskownice do zabawy 😉 🤪 zdjecia super

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
TO JA DRUGA 🙂 Ale Majka sie fajnie kapie 🤪 no i śliczny rowerek! Łukaszek jaki zadowolony na fotkach i jak ładnie mu ząbki widac 🙂 Ja Dominika kąpie w łazience ale do naszej wanny wkładam mu narazie małą bo mamy dosyć duza wanne i dopoki oczyszczalni nie zrobimy to oszczedzamy hehe 😉 ok ide do mojego luja bo cos za cicho sie w pokoju obok zrobilo

• Mamusia
Hej 🙂

Miniaturaaaaaaaaaaa a ja myślałam, że ten rowerek to MRÓWKA 🤪 🤪 🙃 🙃
Ale Maja zadowolona 🙂 Jeszcze Oliwce Gracjana odbije na taką furę hahaha 🙂
dzisiaj idę do pediatry, bo Łukaszek tak dziwnie głowę przyciąga do klatki piersiowej jakby skurcze miał 😞
Kaya ma dorosłą wannę do zabawy 🙂 pewnie kąpiel trwa pół godziny, aż się zmarszczy hahaha 😁
Sylwia, jak jest za cicho, to dzieci wtedy zazwyczaj coś broją 😁 hihi

• Mamusia
Jestem. Trzeba Kajtka znowu niedługo podkarmić no i za nasz obiad się wziąć, więc wróciłam. Dziś mam gorszy dzień, rano zwroty i niemiła wizyta w łazience zaliczona. Ogólnie jakoś dziwnie się czuje, ale może jutro będzie lepiej. M karmi Kajtka a ja idę robić obiad. A Kajtek to taki maruda się zrobił, że masakra, ciągle mu coś nie pasuje, oczywiście na rękach jest tylko dobrze. A i wiecie co, nauczyłam go przybijać piątkę, ale skubany tylko mi przybija jak mu mówię, a tacie nie chce 🙂
Dziewczyny, teraz to się moda zmienia i dziewczyny będą brykami podjeżdżać żeby chłopaka na randkę zabrać, Ola i Maja już są zmotoryzowane, widać już im chłopaki w głowach 🙂
A Łukasz to taki lowelas 🙂 że tylko patrzeć jak Ninie pod dom któraś podjedzie 🙂 I już nawet macha do panienek 🙂

• Mamusia
ja tez sie melduje 🙂 dzis sprzatanie sobie zrobilam i jeszcze mam wiadro wisni do zrobienia ale to jak mały zaśnie bo sama jestem z nim teraz (Pawel pojechal na pomiar mebli dla ludzi którym bedzie robil). No ciekawe jest wlasnie to, ze kazda ciaza jest inna, ja bym chciala czuc sie tak jak w pierwszej czyli rewelacyjnie 😉

• Mamusia
Na razie dali tylko skierowanie do neurologa. W poniedziałek muszę iść i zobaczyć jakie terminy są, bo u mnie w przychodni nie ma neurologa dziecięcego, ale pewnie pójdę prywatnie, bo nie będę czekać dwóch miesięcy. A przed wizytą badanie krwi muszę zrobić na czczo. Ciekawe jak ja to zrobię, jak mały by na cycu chciał wisieć ciągle 😜
dobranoc dziewczynki.

• Mamusia
Hej piękne mamuśki 😉 🤪
O jaaaaaaaaaa i Maja ma rowerek 🤪 🤪 HURA !!!!!!!!!!!!!! I co Mućka świetna zabawa dla maluchaa ???? Ja Olusię w niedziele wezmę na spacerek na rowerku 😆
Kuro laseczko Ty , fotki super 😉, Łukaszek duży i śliczniutki jest 😘 😘 😘 Dobrze że na pogodę trafiliście 😉
Sylwia Domoniś jaki sodki aniołek , i fotka z koniem - super !!!
DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA 😘 😘 😘 😘 😘
No szkoda że daleko od siebie mieszkamy 😞 bo wyrwały byśmy się z domów i wypiły jakieś winko hahahaha i malinowca 0% nie które hahahahahaha
Sylwia Wy z małym macie się z tymi kanalikami 😞 😞 😞
Iwonka ciekawe jaka będzie dalej ta ciąża??? Moje obie były identyczne 🤪 🤪, ale za to końcówki męczące i trochę stresujęce.Oby druga twoja ciąża była znośna 😉 Niech mąż dba o swoje skarby!!!!!!!!!!
Pigi to M się postarał 😁 😁 😁 Dobrze dobrze 😁 😁 😁
Nie napisałam nic Kaffi i Kasi bo nie wiem co miałam napisać 😞
A Marta się nie odzywała ????
No a ja dzis po pracy na spacer z Olą, obiad ugotowałam na weekend (bitki w sosie grzybowym) , tylko ziemniaki sobie obiorą i ugotuję , i całą kuchnię wysprzątałam 😮. Jutro na 11 idę do 21 . i wolne mam dopiero w środę 🤢.
A teraz popijamy sobie z Tarzanem piwko z soczkiem 😜
Słuchajcie jaki moja Ola ma teraz apetyt !!!!!!!!!! Je tylko łyżeczką 😁 😁 😁, nie ma mowy aby zjadła kaszę z butli. I teraz jak się chce coś zjeść to trzeba kryć się przed Olą bo jak zobaczy to aż się pręży aby jej dać 😁 😁 😁 😁 😁 Mały żarłoczek hahahahahaha. Ale się cieszę że ma apetyt 😉.
No to moje kochane to na tyle, ide spędzić trochę czasu z Tomusiem moim 😆
Pewnie zajrzę w niedzielę dopiero, albo poniedziałek.
I muszę sie przyznać że cholernie mi brakuje pisania z Wami .
No to pa 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Gosia, jaka zorganizowana jestes, pracujesz, wszystko zrobione i jeszcze na brzuszek czas znajdujesz 🤪 😘 ale jest w tym cos, im czlowiek ma mniej czasu, tym wiecej rzeczy jest w stanie zrobic, bo wie ze trzeba sie sprezac 🙂
Aga, widac, ze Maja dobrze sie czuje w spacerowce 🙂 a brat sie odezwal?
19go ide na zalozenie (a raczej wklucie) implanta antykoncepcyjnego, w koncu udalo mi sie zgrac terminy 🤪 mam nadzieje ze nie bedzie bolalo, bo nie wyglada to raczej przyjaznie 🥴

• Mamusia
Spóźnione ale szczere życzenia dla Czity 🙂 Wszystkiego naj kochana 🙂 🙂 🙂 A Ola ma szybki zwrot akcji hehe- najpierw nie chciała w ogóle łyżki a teraz nie ma mowy o jedzeniu z butli haha. Spryciara 😁 😁 Nina, Łukaszek jest boski po prostu i kropka 🤪 😉 I GRATULUJĘ TRZECIEGO ZĄBKA!!! 🙂
Nie mam weny na pisanie... Połowę zapomniałam 🤔
Wypiłyśmy z koleżankami 2 szampany na 3 osoby więc nie dużo a kaca miałam giganta 🤔 😜 Już koniec na dłuższy czas z piciem bo wątroba zaprotestuje w końcu 😁 Aaaa zapomniałam, że mamy kolejne spotkanie ale to na koniec lipca dopiero 🙂
Zrobiłam "ala leczo" więc zaraz zjemy z mężulkiem i lecimy spać.
Dobranoc 🙂

P.S. Mamy problem z zasypianiem bo Gabrysia wczoraj już co zasypiała to za chwilę wielki krzyk i płacz, że uspokoić się nie mogła 😞 1,5 h się męczyła.... 🤨 Dzisiaj było lepiej bo niecałą godzinkę tylko marudzenia. Ech żeby jej to przeszło

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kaasiaak napisał(a):
Gosia, jaka zorganizowana jestes, pracujesz, wszystko zrobione i jeszcze na brzuszek czas znajdujesz 🤪 😘 ale jest w tym cos, im czlowiek ma mniej czasu, tym wiecej rzeczy jest w stanie zrobic, bo wie ze trzeba sie sprezac 🙂
Aga, widac, ze Maja dobrze sie czuje w spacerowce 🙂 a brat sie odezwal?
19go ide na zalozenie (a raczej wklucie) implanta antykoncepcyjnego, w koncu udalo mi sie zgrac terminy 🤪 mam nadzieje ze nie bedzie bolalo, bo nie wyglada to raczej przyjaznie 🥴

Kasia odezwał się ,zadzwonił do mamy 🙂 póki co jest na zmywaku,i pranie też musi robić 😁 🤪
3 godziny w pracy,3 godziny w domu,i później znó na 3 godziny do pracy 😁
ale jest zadowolony 🙂
a wiesz że pierwszy raz słysze o tym implancie 😮

Aga, bo w pl go nie ma. tu w uk juz funkcjonuje od dobrych kilku lat. moja kolezanka ma juz 2gi i jest bardzo zadowolona. wkluwaja go pod skore na przedramieniu i tyle. cala antykoncepcja. 😉

• Mamusia
Marta ma racje z Olenka - poczakowo niejadkiem, a teraz o prosze co sie narobilo, nadrabia 🤪
pisalyscie poprzednio, ze dzieciaczki nie chca mleka pic, a Kaya oczywiscie jak zwykle odwrotnie 😉 ona nawet po obiedzie zapija mlekiem, nie chce wody, soczkow, herbatek, tylko mleko. chociaz 60 ml, ale po obiedzie musi wypic 😉, nawet rosol zapija mlekiem 😁 😁 😁 bo bardzo lubi rosol z makaronem, a na ukrainie nawet jadla barszcz ukrainski (tyle ze bez kapusty babcia ugotowala) ze smietana 😜

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
🙂 😉

Ty za cwana nie jesteś?? 😁
buźki,podczytujesz i uciekasz 😁
jak tam Twoja Majka? 🙂 i Olinek 😁]
Bo moje dzieci szał totalny ostatnio mają w główkach 😁

Maja jest bardzo marudna nie śpi w nocy ciągle płacze 🥴 tylko na rękach jest spokojna coś mi się zdaję, że coś tam jej kiełkuje może uda mi się coś jutro zobaczyć, a Oli jak na razie ok. teraz jest na diecie nie wolno mu kurczaków, czekolady, truskawek, słodkich napojów i innych rzeczy ciągle się burzy, że nie może tego jeść, bo to akurat lubi najbardziej. Dziewczynki na tych rowerkach wyglądają bosko 🙂, a Dominiś i Łukaszek wyglądają jakby mieli z 10 miesięcy 😁 jeszcze chwilkę i będą śmigać na nóżkach 🙂
Gosia 🙂Wszystkiego Najlepszego, spełnienia marzeń 😘

• Mamusia
DZIEŃ DOBRY 🙂

Kasia jaka uradowana, że jest pierwsza 😁 hihiih mam nadzieję, że przez to cały dzień będzie miała wspaniały nastrój 😁
Kaya jaki smakosz 🤪 🤪 hahhaa i popija mlekiem wszystko hahaha 😉
Gratuluję Czicie Oli - z niejadka w żarłoka 🙃 🙃 teraz na jedzenie Oli pół Twojej wypłaty pójdzie hahaha 😁
Milka, śliczna ta spacerówka, ale ta dama która w niej jedzie jest milion razy śliczniejsza od niej 😎 😎
Chyba przeoczyłam zdjęcie z koniem - jak zaczęłyście pisać, że Dominik z koniem ma zdjęcie, to poszukałam 😉 To to nosidło, które wygrałaś?? 😁 Fajnie, że mały ma kontakt z naturą i zwierzętami 😁
Kasiu, ten implant brzmi strasznie 🙃 🙃 będziesz terminatorem z wszczepionym implantem z gpsem 😉
Kaffi - dilerze Ty jeden 😉 Rozpisałaś się 🤪 🤪 w końcu coś z tej Twojej mózgownicy udało się wygrzebać 😁 Oli nie może jeść takich pysznych rzeczy, to wiadomo, że jest mu smutno i jest zły. Dawaj zdjęcie swoich pociech 😁
Pewnie coś lub kogoś pominęłam. Wybaczcie Kurce 🙂