Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MRÓWECZKo KAjtol pewnie juz po operacjii:*:* TRZYMAMY KCIUKI :*

mój Stary zrobił mi malinke na szyi zajebie go normalnie 😁 😁 stary a durny... 😁 😁

• Mamusia
Hejka 🙂

Zdrówka dla Kayki!! 🙂
Dominisiowi gratulujemy ząbka skoro już się przebija do lada chwila będzie 🙂
Czyli tylko moja bezzębna hehe a więc czekamy i czekamy 🙃 😁

Myślałam, że Wy nie jesteście za kolczykami?????? Zdziwiłam się 🤪 Nikt o tym nie pisał więc myślałam, że jesteście przeciwniczkami 🙂 Ja mojej Gabi przebiłam w salonie przedwczoraj i płakała ale niedługo potem się już śmiała 🙂 Jak wyszłam to żałowałam, bo miałam wyrzuty, że ją bolało 🤨 No ale teraz wygląda ślicznie i jest ok 🙂

Dostałam okres pierwszy raz od marca zeszłego roku i leci ze mnie jak z kranu. Któraś pisała, że po porodzie tak jest a ja gUpia myślałam, że będę wyjątkiem hehe 😁 😁

Miłego wieczorku i spokojnej nocy 🙂

• Mamusia
Hej dziewczęta 😉 😘 😘
Martuś dawaj fotkę Gabi z kolczykami 🤪Napewno musi wyglądać bosko 🤪 🤪 🤪
A niestety po porodzie okres jest barrrdzo obfity 😞.
I nie tylko Mai ząbek zniknął hahahaha 🙃
U Oli nadal tylko dwie dolne jedynki są hahahahaha
Ola już po kąpieli , ale nie śpi jeszcze - szaleje po naszym łóżku 🤪 😁 😁 I usiłuje dostać się do laptopa, aż się trzęsie hahahaha 😁 😁 😁 Ale jeszcze nie potrafi .
Hej dziewczyny co u Ady???????? Nina Ty masz z nią kontakt. Miała iść do pracy i ciekawa jestem jak tam.
Mini jak ząb ????
Ola a twoje nogi ????? byłaś u lekarza czy nadal cierpisz ?????

• Mamusia
Mini, oj to powinnam dostać bana że nie uważnie czytam 😜 Skoro Oliwcia nie płakała to i Maja pewnie też nie będzie 🙂 Później nie zapomnij się pochwalić 🤪 😉
Czita, ach jak dobrze, że znajdujesz czas dla nas !! 🙂 Oklask dla Ciebie kochana 🙂 A swojej malutkiej nie przebijasz uszków? Paula ma kolczyki ? 🙂

• Mamusia
Paula ma kilka dziurek w uszach 😁 😁 😁 😁, a Oli też planuję przekłuć uszka ale narazie poczekam bo ona jak śpiąca to rwie swoje uszka hahahaha
Martuś znajduję odrobinkę czasu , ale to małao 😞 I nie jestem niestety w stanie nadrabiac Was. czytam tylko co drugą , trzecią stronę .A jak dużo napiszecie to to nawet połowy nie nadrobię 😞 😞 😞 😞 No ale cóż , cieszę się że mogę czasem do Was zajrzeć i sie przywitać 🤪

hey 🙂
widze akcja przekłówanie uszek 😁
ja przeciwnikiem nie jestem ale swojej nie przebije...mimo iż ma 3 pary kolcyków już... bo uważam że to całe przebijanie jest bardziej ku uciesze matki niż tego dziecka i tam nie bede mojej małej stresować i tak nadpobudliwa jest 😁 😁 😁
ale każdy ma swoje zdanie i każdy robi z dzieckiem co chce 🙂 😉

Czitosik kofaaaamy Cię:*

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
We wtorek Kajtuś miał operację, juz lepiej.Cewnik i epidurkę z kręgosłupa ma wyjęte, tylko dren w ranie został, jak będzie suchy to wrócą do domu. Może nawet już jutro

Pozdrów ich od nas 😘 😘 😘 i czekamy tu na nich 😘 😘 😘 trzymamy kciuki 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Toooooooooooooo tak
mój ząb głupia wredna .......... nie przyjęła mnie,stwierdziła "wszyscy są z bólem zęba",wróciłam do domu,zaczął tak rwac że i głowa i ucho....
ja wyje,mój dzwoni gdzie jest dyżur jakiś,prywatnie...sama wizyta 70 zł!!
u nas dentystka dopiero w poniedziałek 😠
poszliśmy na pogotowie na dyżur,bo nam doradzili z jednej przychodni antybiotyk na te zapaleni,taki dla karmiącej....
a tu na dyżurze czekamy,czekamy lekarza nie ma,a jak przyjechał to jechał z pacjentką do bydgoszczy erką!!
jutro ide do Majki pediatry ona mi cos zapisze bym przeżyła do poniedziałku 🙂
😠
Marta ja przebijam 28 🙂 i zobaczymy,Oli nie płakała ale była bardziej "twarda" niż Majka,Majusia jest zaś "bardziej delikatna" 😁
mi się podoba to że pifff paff i już kolczyki po jednym strzale 😁
jak Oli miałam przebijane to myślałam "cholera,ona zapłakała a gdzie tu jej kolczyk będzie wsadzać a tu patrze on już jest po strzale 😁
A BANA MASZ 😁
czita 😘 😘 a maśśśśśśśśśśśśśśśś 😁

Aż tu poczułam tego cmoka 😁 😁 😁 😁 😘 😘 😘 😘 😘 😘
To i tak za wizytę u Ciebie taniej bo ja u siebie tutaj muszę 100 zapłacić 😮co najmniej 🤢 No ale z bolącym zębem powinnaś zostać przyjęta bez dwóch zdań.
Kasia a Ty jak się wciągniesz w te gry to tak jak Kaffi będziesz uzależniona hahahaha, tylko że ona to od dopalaczy, trawy i marychy hahahahahahaha, Kaffi 😘 😘 😘, a Ty od gier 😁 😁
Ja się odmeldowuję już dziś. Zajrzę w weekend jak na działkę nie pojedziemy (jak pogoda będzie ładna to się wybieramy na caaaały weekend na działkę :woohoo 🙂
No to dobranoc 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘