Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wiecie ja z zawodu kosmetyczką jestem ale kiedy ja sobie wieczór czy dzień pięknosci zrobiłam to nie pamiętam... a już nie wspomnę o paznokciach u nóg jak wyglądają bleeee...;/ nie mam kiedy normalnie...;/

• Mamusia
Ha ha ha Nina a to było dobre o tym forum dla Tatusiów 🙂 Ninka mój mąż powinien kochać swoją pracę bo pracuję w alkoholach !! 😁 I w pracy nie robi nic co najwyżej to się nastoi trochę na nogach. A nie chce lecieć to nie jego grymas ja będę mieć więcej czas dla mamy i na poloty z kuzynkami i ciotkami hi hi hi 🙂 Mama zapisała już mnie na USG 3D-4D i zapłacę za wszystko 200 zł to myślę, że tak normalnie 🙂

• Mamusia
Ola nie ma co odmawiać sobie jedzenia w ciąży 🤨 Jedz ile chcesz po prostu po porodzie będziesz musiała bardziej się zebrać i sobie odmawiać a teraz odmawiając sobie odmawiasz dzidzi 😉 Ja się nie martwię o kilogramy 🙂 Moja mama tyła ze mną i z bratem po około 30 kilo a więc mi też to grozi i jakoś się tym nie martwię 😉 Później przebiegniemy się kilka razy za wózkiem, później za dzieckiem i będziemy jak osy 😁 😁

• Mamusia
Jak byłam ostatnio u lekarza i się ważyłam to przytyłam 7 kg, a to było 3 tyg temu więc teraz pewnie więcej... Pociesza mnie tylko to, że nie widać tego po mnie, chyba tylko w piersi i brzuch poszło, no i może trochę w tyłek i uda ale nieznacznie 😉 A najgorszy problem to ja mam z Celulitem..Masakra!!! 😞

• Mamusia
No tak każdy organizm odchudza się w innym tempie 🙂 Martusia ja też mam problem z celulitem na udach i tyłku nawet przed ciążą już miała z tym problem. Co do kilogramów to przecież dzidzia rośnie, macica, coraz więcej wód płodowych, łożysko a więc to 5 kilo jak nie więcej to nie jest w Was tylko w brzuszku i w dzidzi 😉

• Mamusia
Kasiu ja przed ciążą miałam problem z cellulitem ale teraz to jest jakaś przesada 🤢
Mam nadzieję, że uda się to zlikwidować po urodzeniu. A póki co się zagadałam i frytki spiekłam prawie na chipsy ale jakoś je zjadłam, chyba mam na coś jeszcze ochotę ale nie wiem na co 😉

Mamuśki pozdrowienia od Beatki 🙂 🙂 🙂

Kwiat pustyni czytała,piękna książka...tzn.nie mam na myśli tej opisywanej tragedii,drastyczne 😞,pomyśleć,ze do teraz się to praktykuje,no a Waris,dziewczyna o której jest książka jest znaną modelką teraz.
A oglądałyście Święci z Bostonu ? Zajebisty film

Ja przytyłam 6,5 kg 😞...ciągnie mnie stale do słodyczy 😞

aisak_89 napisał(a):
No tak każdy organizm odchudza się w innym tempie 🙂 Martusia ja też mam problem z celulitem na udach i tyłku nawet przed ciążą już miała z tym problem. Co do kilogramów to przecież dzidzia rośnie, macica, coraz więcej wód płodowych, łożysko a więc to 5 kilo jak nie więcej to nie jest w Was tylko w brzuszku i w dzidzi 😉

ja też mam cellulit 😞...niestety to zmora 😞

• Mamusia
No ja też ciągle myślę o jedzeniu !!! Ciągle mi mało i chce coś jeszcze haha chodzę zaglądam do szafek i chociaż są pełne słodyczy to nie ma tam tego co ja bym zjadła haha No tak ten celulit 🤨 Ja też go nie lubię 🤔 Obiecałam sobie przed ciążą siłownie bo tu w Anglii jest tania ale jakoś po całym tygodniu pracy nie myślałam o siłowni tylko leniuchowaniu i zakupach hahaha a teraz z dzieckiem to też nie wiem jak to będzie 🤨