Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):

No ja się boje... chyba tego najbardziej i tego że Oliwka poczuje się zazdrosna a przecież kocham ją nade wszystko...na zdięciach mały aniołek ale różki ma spore 🙂 😁

angażuj ją w opieke nad Mają, Aśka uczy Olge żeby podawała pampersy jak trzeba Kajtka przebrać i cały czas tłumacz jej "o patrz jak się Kajtuś na Ciebie patrzy, patrz jaki on jest zapatrzony w Ciebie, też by chciał być jak Ty, o jak on lubi słuchać jak śpiewasz"

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mini23 napisał(a):

On sam wygląda jak gówniarz w wieku 27 lat! 😠no ale może woli starsze albo blond mu się znudził i woli rude 😠 niech poczeka aż Maje urodze już mu zapowiedziałam że zostanie jednego dnia na pare godzin z dziewczynkami a ja wyrąbie na zakupy i do fryzjera i zrobie co będe chciała 😠

hehe jak go zostawisz samego z dziewczynkami to jak wrócisz nawet na Ciebie nei spojrzy tylko bedzie czekać aż próg przekroczysz i spierdzieli z domu 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):

No ja się boje... chyba tego najbardziej i tego że Oliwka poczuje się zazdrosna a przecież kocham ją nade wszystko...na zdięciach mały aniołek ale różki ma spore 🙂 😁

angażuj ją w opieke nad Mają, Aśka uczy Olge żeby podawała pampersy jak trzeba Kajtka przebrać i cały czas tłumacz jej "o patrz jak się Kajtuś na Ciebie patrzy, patrz jaki on jest zapatrzony w Ciebie, też by chciał być jak Ty, o jak on lubi słuchać jak śpiewasz"

Ja już teraz ją angażuje 😁 np. OLiwka smaruje brzuszek,śpiewa piosenki Maji...ale wiesz jak dziecko będzie w domu nie wiadomo jak się mała zachowa... teraz mówi że kocha dzidzie i będzie pomagać ale nigdy nic nie wiadomo...

tam mówie Ci identyczna sytuacja ale powoli jest coraz lepiej

Cześć grube pipy 😁

My juz na nogach,bo mąż o 5 wstawał i nas obudził 😠...Oskar po śniadaniu a ja jem galarcik,bo wczoraj robiłam,tylko bez octu,z cytrynką...ale pycha 😁
Wiecie ostatnio jem jak dzika świnia,bo lada chwila się skończą rarytasy 🤪 🤨

Ja mam znowu ciężką noc za sobą,bo mnie pachwiny strasznie bolą a mały naciskana krocze jakby wyjść chciał 🤪....apropo wczoraj tak się martwiłam,ze się nie rusza ale po obiedzie jak zaczął to myślałam,ze przez pępek wyjdzie 🤪
Mąż mi sie pytał co chwilę czy mi czop odszedł albo czy skurcze mam...wariat 🤪

Ola jak tam z mężem???? A w szpitalu byłaś z tymi ruchami????

no tak...mnie nie ma to wszystkie od rana siedzicie a jak ja jestem to CISZA 😠 🤨

a ja już kurze starłam,naczynia pomyłam,lustra,chcę jeszcze pozamiatać,umyć podłogę i wyszorować kanapę....mamy jasną i ciągle mały ją upaćka czymś 😞,karcher bysię przydał
jutro chyba okna pomyję,musze płyn kupić bomi się skończył 😞

no to Nina udanych zakupów i daj znać po lekarzu!!!
A ja dalej idę sprzątać w takimrazie,bo głupio samej do siebie pisać 🤨

Coś mnie nie wiem...tak dziwnie,jakby delikatne skurcze albo mały mnie poprostu tak boleśnie kopie

• Mamusia
Ja jestem !!!
Drzwi, lustra i łazienkę wczoraj pomyłam dziś tylko kurze powycieram w pokojach i w kuchni przetrę, pozamiatam i mąż podłogi pomyje 🙂 wykąpie się i spadam na spacerek bo znów się cieplutko robi u nas 🙂
Też muszę zajechać do firmy , ale dziś to nie wiem czy się wyrobię.

ha ha...ja nie mogę usiedzieć 🤨 a poza tym nienawidzę bałaganu 😠 a mó mąż to urodzony bałaganiarz,więc jest co robić.
Jak mały się urodzi to nie będzie sił na szorowanie szafek(hmmm ostatnio już to robiłam ale są białe 😞) i mycie okien itd

• Mamusia
No ja też przecież niedawno drzwi myłam ,ale przy Ewci to wszystko w małych rączkach !!! i trzeba szorować !!! mamy też ciemne meble to kurz trzeba ścierać codziennie max co 2 dni bo wszystko widać 😠 dywany właśnie wywiozłam do prania i przez tydzień mam święty spokój z nimi 🙂

eh hey dziewczynki...
ja wstałam niedawno mam dołka.. przez meza mimo ze skacze kolomnie i przeprasza ale eh.. ja sie nawalil to go okradli... telefon i kase z portfela dobrze ze nie mial az tak duzo... eh... co robi ten alkohol z ludzi... 🤢
ja chce rodzic moze mala troche sprawii ze dojrzeje;/

Ha ha wszytskie sprzątają albo na mieście 🤪
Ja poprałam,poprasowałam,mały zjadł kaszkę i czekam aż pójdzie spać to podłoge zamiote i umuję,bo tak to zawsze mam wszędzie stópki 😁
Sebastian coś sie rozpycha z prawej strony jak zawsze

• Mamusia
Ja dostałam 4 torby ciuszków 🙂 Także pralka będzie chodzić na okrągło hehe 🙂 Potem sobie poprasuję 🙂 Jak nie znoszę prasować, tak takie maleńkie ciuszki się z przyjemnością prasuje, bo to znak, że za niedługo się pojawi na świecie 😁
Ja jednego dnia jestem podekscytowana, że już za niedługo "poznam się" ze swoim synkiem, a z drugiego dnia panika czy sobie poradzę i czy mały da mi w kość 🤪 🙃
Zaraz wychodzę do lekarza. Któraś ma dzisiaj wizytę?? Czy znowu wszystkie macie 17 ?? haha 🙃

PS. Ja jestem z natury zakręcona, ale czy przypadkiem dawno nie było u nas Sylwii??

• Mamusia
Dzień dobry kochane 🙂 Ja po śniadaniu i po słodkim 😜 Byłam wczoraj oglądać nasze mieszkanie co kupujemy i jestem tak podekscytowana, że już nie mogę się doczekać 🤪 Dzisiaj idziemy do doradcy finansowego zacząć załatwiać formalności z kredytem więc trzymać kciuki żebym się zdążyła przed porodem wprowadzić na swoje ! 😉 😁 Co do odczuć to ja mam takie same- raz jestem w euforii myśląc jak już mała będzie na świecie, a raz mam wrażenie, że sobie nie poradzę 🤔 Ty Aduś już masz doświadczenie więc będzie Ci łatwiej 🙂 A Sylwii rzeczywiście dawno nie było... Ja do lekarza dopiero 29 listopada więc jeszcze 2 tygodnie 🙂

• Mamusia
Hej 🤪
Przyszłam sie przywitac 😉
Od rana jeżdzę i próbuję się dowiedzieć o mieszkanie do kupienia, A teraz siedze na allegro i przegladam ogłoszenia,może trafi się coś niedrogiego.
A pózniej jadę do szpitala na rozmowe z położną 😉
Dziewczyny ja juz mam wszystko poprane i poprasowane 🤪. Ja dostaje caly czas ubranka od przyjaciołki jej córeczka ma trzy miesiące. Złożone już mam też łóżeczko 🤪 ale bez pościeli jeszcze aby się nie zakurzyła 😉
Wię zmykam ,zajrzę pózniej.
Miłego dnia życzę - na spacer się wybierzcie bo pogoda piękna 😉