Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Biedna Iwonka Syneczek w ogóle Jej nie pcha się na świat !! 🙃 🤔 Oby jutro kroplówka zadziałała 🙂 A My dzisiaj zamówiliśmy w końcu wózek 😁 Zaraz dam fotkę jaki powinnam już go mieć do 20 stycznia to będzie czas najwyższy na spacer 🙂
[URL=http://img259.imageshack.us/i/img5944u.jpg/][IMG]http://img259.imageshack.us/img259/7960/img5944u.jpg[/IMG][/URL]
Cappucino w czarne koła 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Wam 😉 Ja dziś prawie nie miałam czasu, bo cały dzień się coś dzieje. Mój mały zasypia i budzi się po godzinie z przeraźliwym krzykiem i nie wiem co mu jest ☺️ ☺️ Jak myślicie, o co może chodzić??
A w nocy od 2 do 4:30 nie chciał spać 🤪 🤪
Wózeczek świetny 🙂 My jutro idziemy na pierwszy spacer.

• Mamusia
Oj ta Iwonka nam się namęczy.
Za bardzo to nie mam czasu was nadrabiać niby tragedii nie mam ale cały czas się trzeba bawić z Ewcią jak Adusia śpi ,a jak nie śpi to leży na dywanie i trzeba pilnować żeby Ewcia nie dała przypadkiem po głowie... ostatnio tak siostrzyczkę wycałowała że jej rączka się omsknęła i uderzyła brodą w Ady głowę 😞 Dziś byłam u pediatry i Adusia rośnie zdrowa i ładnie przybiera na wadze 🙂 no i waży już 4260 🙂

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
nie wiem juz sama moze faktycznie zalezy jak sie siusiak podwinie 😉 na sprobowanie zalozylam mu teraz pampersy ale romziar 2 zobaczymy moze to jakos pomoze. Śliczne te maluszki hehe

mi przesikiwal pampesy 1 i huggies , pampersy 2 sa ok 🙂 ale i tak ukladam mu siusiaka w dol 😁

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Cześć Wam 😉 Ja dziś prawie nie miałam czasu, bo cały dzień się coś dzieje. Mój mały zasypia i budzi się po godzinie z przeraźliwym krzykiem i nie wiem co mu jest ☺️ ☺️ Jak myślicie, o co może chodzić??
A w nocy od 2 do 4:30 nie chciał spać 🤪 🤪
Wózeczek świetny 🙂 My jutro idziemy na pierwszy spacer.

Nina, a prezy sie jak sie budzi, podciaga nozki?? moze to jelita?

• Mamusia
Jestem na chwilkę 😉
No ta Iwona to naprawdę jest biedna 😞 Nie diśc że jest już po terminie 1,5 tygodnia to jescze nie działaja na nią wywołacze ach. I jeszcze w dodatku cesarka się może skończyć 😞 Szkoda mi jej, ale na szczeście to już sam koniec i za dzień może trzy dni Iwonka już będzie miała synusia swojego 🤪 🤪 🤪
Ja już wykąpalam swoją kruszynkę i nakarmiłam , poszła spac a Paulinka na tańcach jest , więc mam chwilke dla siebie - ide pomalować paznokcie 🤪 Kasiu wózeczek bardzo ładny.
Ninka może łukaszka brzuszek pobolewa, a kupkę robił???? Albo może ma maluszek kiepski dzień .

• Mamusia
On w ogóle lubi machać nogami i rączkami, także ciężko stwierdzić.
Biedna Iwona... ale wiecie co?? Ja bym nie przeżyła sn.... Już tak miałam dość i nie miałam sił, że nie wyobrażam sobie sn rodzić 😜 A po cc szybko doszłam do siebie, ale każdy to inaczej przechodzi. Także cc to dla mnie zbawienie było 😉
Gosia, Paulina na baletach, a Ola robi kupki hahha 😁 Dwa odległe etapy życia 😉

A ja za darmo dostałam taki wózek 🙂

[URL=http://img412.imageshack.us/i/1370971482.jpg/][IMG]http://img412.imageshack.us/img412/3074/1370971482.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Moja mi nie robiła kupki od wczoraj od jakiejś 20:00 a dzisiaj po 16:00 jak mi się zesrała to dosłownie po same pachy !! Od razu musiała iść wanienka i wcześniejsza kąpiel 🤪 🙃 Moja też grymasi w nocy, ale to nie są jakieś bóle tylko brak zajęcia i nudy 🙃 Szuka towarzystwa 😮 🙃 😎

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Szukałam cytatów o dzieciach i zobaczcie jaki cytat znalazłam. Szok 🤪 🤪 🤪 🤪
"Mój mąż i ja mamy zamiar albo kupić psa albo sprawić sobie dziecko. Trudno nam się zdecydować, czy zrujnować sobie dywan czy życie. Rita Rudner "

A ci, co takie głupoty gadają to mają sprane berety 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
kafinka napisał(a):
Bardzo fajny wózek i do tego za darmo nic tylko się cieszyć, bo to duże odciążenie od domowego budżetu 🙂 Moja malutka dzisiaj ładnie spala, ale za to prawie cały dzień płakała cały czas tylko na rękach 🥴
robiłyście już usg bioderek???

Ja miałam Usg bioderek 28 grudnia,następne za 2 miesiące 🙂

A gdzie robiłaś, bo może będzie tak, że będziemy robić w Bydgoszczy ?

• Mamusia
Oj w Polsce z tą kasą to jest przejebane na serio ! Ja jakoś nie mogę na kasę narzekać i cieszę się z tego, że chociaż jedno zmartwienie mi z głowy odchodzi. Moja Ala cały dzień śpi 🙃 W nocy znów da czadu ! Aga moja Ala dzisiaj jak się obsrała to brzuch, pępek, plecy wszystko było obsrane razem ze mną bo miałam Ją akurat na rękach !! 🤪 🙃

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Oj w Polsce z tą kasą to jest przejebane na serio ! Ja jakoś nie mogę na kasę narzekać i cieszę się z tego, że chociaż jedno zmartwienie mi z głowy odchodzi. Moja Ala cały dzień śpi 🙃 W nocy znów da czadu ! Aga moja Ala dzisiaj jak się obsrała to brzuch, pępek, plecy wszystko było obsrane razem ze mną bo miałam Ją akurat na rękach !! 🤪 🙃

To dopiero początek 😁 jak podrośnie to zobaczysz, jakie kupy będzie walić. Mój Oli jak miał pół roku to, obsrakał siebie aż po szyję i mnie wstyd mi było jak nie wiem byliśmy wtedy w restauracji 😮

• Mamusia
kafinka napisał(a):
aisak_89 napisał(a):

To dopiero początek 😁 jak podrośnie to zobaczysz, jakie kupy będzie walić. Mój Oli jak miał pół roku to, obsrakał siebie aż po szyję i mnie wstyd mi było jak nie wiem byliśmy wtedy w restauracji 😮

W restauracji !! hahahaha No ładnie !! Kurcze jestem taka zmęczona. Nie pamiętam kiedy spałam ostatnio całą noc normalnie chyba ostatnio z 22 na 23 grudnia. 🤔 🤨 😮

• Mamusia
My byliśmy dzisiaj na spacerku ale niedługo ok pół godziny bo zimno troszku 🤔 Mąż odebrał pesel Gabrysi więc jeszcze zaświadczenie od lekarza i musimy złożyć o to becikowe to będzie na szczepienia 🙂 Chrzciny chcemy jak się cieplej zrobi koło kwietnia najpóźniej maja 😉 Najlepsze jest to, że nie płaciliśmy za ślub bo siostra zakonna w Kościele powiedziała, że damy jak będziemy mieć więc będziemy musieli dać razem z chrzcinami 😉 Ile u Was się płaci za chrzciny? No i ja też bym chciała się w końcu wyspać - oj ale o tym marzę 🙂 Gabrysia w nocy nie spała 2 godziny i marudziła więc już cierpliwości nie miałam 😜 A jutro na obiad będę jadła Spaghetti i mam nadzieję, że małej nie zaszkodzi 🙂 Ale tu cisza ... 😮

• Mamusia
Hejka 🤪 Ninka wózek zarąbisty i jeszcze zprezentowany, uch super !!!
Ja też dużo rzeczy dostaalm dla Oli i jestem bardzo wdzięczna za to. Bo bardzo dużo kasy zaoszczędziłam 🙂, ale niestety i tak dużo wydałam na nią. No cóż uroki małego dziecka 🤪. A ile jeszcze wydamy na te maluchy, pieluchy , mleka , kaszki itd. Tylko za kieszeń się trzymać ha ha ha .
Ja za chrzciny około 250 zł. muszę zapłacić i chcę ochrzcić Olę w maju - czerwcu jak będzie cieplej bo i przy okazji ślub wreszcie wezmiemy 🤪 🤪 🤪
Przyszłam się porzegnac bo nie ma jeszcze Tomka z pracy i musze psa wyprowadzić, wykąpać się i wreszcie do łóżka ( ja też marzę aby przespać caaalutką noc hihi).
Więc dobranoc mamcie , długiego snu wam życzę 🤪 😉 😘