Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
odnosnie depresji..to moze byc chandra..ale zobaczycie ze to minie..sprobujcie myslec o dobrych stronach..jestescie zdrowe,macie malenstwa pod waszymi serduszkami..dzidzia odczuwa Wasze humory wiec lepiej nie narazac jej na smutek..moze to nie odpowiednie ale popatrzcie na moja sytuacje..ja zagranica w ciazy..moj tata chory na raka o czym dopiero sie dowiedzielismy..niewiadomo czy zobaczy moja dzidzie..jedna istota przyjdzie na swiat a druga z niego odejdzie..oby zdazyli sie poznac 😞 ..i co ja mam mowic???...wiec glowy do gory..ok???

• Mamusia
paulisia223 napisał:
odnosnie depresji..to moze byc chandra..ale zobaczycie ze to minie..sprobujcie myslec o dobrych stronach..jestescie zdrowe,macie malenstwa pod waszymi serduszkami..dzidzia odczuwa Wasze humory wiec lepiej nie narazac jej na smutek..moze to nie odpowiednie ale popatrzcie na moja sytuacje..ja zagranica w ciazy..moj tata chory na raka o czym dopiero sie dowiedzielismy..niewiadomo czy zobaczy moja dzidzie..jedna istota przyjdzie na swiat a druga z niego odejdzie..oby zdazyli sie poznac 😞 ..i co ja mam mowic???...wiec glowy do gory..ok???

Staram się sobie tłumaczyć, masz w pełni rację... czasem się narzeka i nie docenia tego, co się ma. 😞

• Mamusia
Paulisia223-bardzo mi przykro z powodu taty 😞 zgadzam się z Tobą,po pierwsze dzidzia odczuwa już wszystko co się z Nami dzieje,także lepiej nie pogarszać.Ja nie mam depresji,mam momentami zły humor i nastrój ale mija,wtedy pooglądam trochę ciuszków dla dzidzi i przechodzi 🙃 Także główki do góry,trza pozytywnie myśleć,no co Wy,takie piękne życie w Nas rośnie,a tutaj takie smutki i żale 😮

• Mamusia
nie boj sie bo dzidzia sie boi..wiesz co zrob?poloz sie wygodnie..zaslon okna zeby nie widziec blyskow..posluchaj dobrej muzyki-ale najlepiej przez sluchawki zeby zagluszyc grzmoty..zamknij oczy zrelaksuj sie..przegryzaj cos co lubisz..a przede wszystkim wylacz komputer i tv 😉