Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jestem ponownie poszperalam na naszej i chyba wiekszosc juz znalazlam jak nie to wy mnie dodajcie...
Teraz tylko musze ogarnac sie ktora z was to ktora:laugh:
Nadrobilam wlasnie zaleglosci od wczoraj mialam 30 stron do przeczytania ja nie wiem jestescie takie szybkie albo ja taka wolna:P
U mnie prZetoczyla sie wlasnie taka burza ze nie bylo mowy o siedzeniu na necie ale teraz juz ok ,sprobuje cos podzialac z tym zdjeciemna brzuszku ....:laugh:

• Mamusia
Nie ma nikogo popisze sama.....
Wlasnie przegladalam wasze fotki na naszej
Beatasz masz sliczne fotki na ślubie wygladalas bosko
Akigo -śliczne dzieciaczki,twoj brzusio jest tak duzy jak i moj ciekawe od czego to zalezy ze jedne z nas maja ledwo co wystajaca pileczke a my takie brzucholce 🙂
Moniczka-rzeczywiscie jak pisalas na wczesniejszych forach jestes w porownaniu z mezem taka malusia ale fotki slubne super ... ide dalej was ogladac mam akurat chwile bo moja druga polowka spi
A Maleństwo daje kopniaczki :laugh:

• Mamusia
hmm postaram ci sie pomóc acz kolwiek uprzedzam że ja w tłumaczeniu jestem kiepska :P z tego co zrozumiałam to zmniejszyłas już obrazek który chcesz wstawić, więc teraz wchodzisz na swój profil, dajesz "edycja" potem "aktualizuj swój obrazek" i wczytujesz z pliku swoją fotkę, jak już ją wczytasz to trzeba czekać godzinkę czasem dłużej żeby ją zatwierdzono z góry i już 🙂

• Mamusia
Marzenko przyzanje Ci rację Beata wyglądała cudnie w dniu ślubu, suknię miała piękną i fryzura cudeńko, monika tez wyglądała jak księżniczka i ten cudny welon 🙂

A ja już po kolacji : ostatnio wcinam na śniadanie obiad i kolację płatki z ciepłym mlekiem 🙂 a teraz tu świeci pustakmi więc idę na tv może coś ciekawego tam poleci w co wątpię bo w wakacje telewizja nas olewa 😞

• Mamusia
deprsja poporodowa .. wiecie co ja miałam ze starszą córką tak że po przyjeżdzie do domu przez trzy dni nie chciała spać mi w nocy ja już płakałam bo nie miałam sił, na szczęście mój mąż mnie wsparł i nosił mała ale to było straszne, potem się uspokoiło. z drugą córą też nie miała depresji albo jakąś łagodą ciekawe jak będzie teraz bo nie umiem przebierać chłopaków hehe ... co do nerwobólów to moja znajoma też jest w ciąży ostatnio zaczeła czuć drętwienie lewej ręki i poszła z tym do lekarza niestety to ucisk na nerw i nic nie mogą z tym zrobić a to może się jeszcze pogorszyć. .... już nie pamięta kto pisał o upadku ze schodów ale ja zawsze wole dmuchać na zimne !! bo tak bałabym się strasznie przy każdym bólu itp. lepiej sprawdzić.

• Mamusia
Dzieki Marzi!Chyba mój brzuchol taki wielki bo ja sie robię coraz większa ☺️ Od początku jak obserwowałam mój brzuch i inne brzuszki mój był jeden z większych 😮 Dlatego na początku myslałam ze będe mieć bliźniaki:P Ale mi sie upiekło bo nie 🙂

• Mamusia
a co do dziewczym bo się nie wypowiedziałam to każda wyglądała ślicznie w dniu swojego ślubu zresztą wogóle mogę powiedzieć że śliczne z nas babeczki 🙂 ... ja zmniejszyłam zdjęcie normalnie w paint'cie - najprostszy program jaki może być i wskoczyło mi od razu nic nie musiałam czekać.

• Mamusia
Mamuśki jak najlepiej mam sie polapac ktora z was to ktora moze to glupie ale musze wchodzic na profil naszej zeby wiedziec z kim pisze ale wstyd moja pamiec szwankuje moze bedziemy mowily sobie normalnie po imieniu co wy na to ?
Kaisaa4 tzn.Kasiu-masz sliczna rodzinke a te usg z tym siusialkiem to mnie rozbroilo moj maz napewno chcialby cos takiego ujrzec mi to obojetne byle zdrowe ale licze na dziewczynke trzymajcie kciuki w poniedzialek wam napisze i oblejemy to na forum:laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Ps. a przepisal wam lekarz jakies witaminki ja bralam caly czas magnez teraz przerzucilam sie na prenatal complex bierze to ktoras z was 😉
Co do skurczy to mnie lapie tylko w lydce i zawsze rano 4-5 a krzycze wtedy tylko moj luby spi jak zabity i musze radzic sobie z tym sama .
A zapomnialam powiedziec ze przytylam tylko 2,5 kilo moj lekarz mowi ze to dobrze bo do szczuplych nigdy nienalezalam ale jak niektore z was pisz ze juz po 7 10 kg przytyly to troszke sie martwie byle wytrzymac do poniedzialku...
Ale mam wene...

• Mamusia
jaq biorę Feminatal N i magnezin, a ja w pierwszych 3 miesiącach schudłam 4 kg teraz wróciło mi z tego 3,5 kg więc jescze nie dobiłam do wagi z przed ciąży... więc nie masz się czym martwić, ty masz juz fajny brzuszek ja taki ledwo co wystający, ale też się tym nie przejmuje każda z nas inaczej przechodzi przez ciąże każde ciało jest inne

• Mamusia
Strasznie mi sie podoba imię Hania.Moze córcie tak nazwę.Nie dawno miała być Marysia ale ja sama nie wiem . Dobrze ze jest jeszcze troche czasu bo ja naprawde nie wiem.Z pierwszą córcia od początku wiedziałam ze jak bedzie dziewucha to Adrianna. Dla syna wybrał maż a teraz wielka niewiadoma.