Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
karolinko nie wiem czy będziesz znała, chodzę do petrusa(dziadka petrusa)jest starszym panem ale pomógł mi bardzo jak miałam problemy z nadżerką,inni lekarze jakieś doraźne środki zapodawali a on konkretnie do sprawy podszedł i od 3 lat nie wiem co to mieć dowcipne problemy,a na usg4d byłam u sarapa.ale gdyby poród zaczął mi się gdzieś po drodze u rodziców to jestem spokojna bo znal leszka włodarczyka więc strach przed świeciem nie byłby chyba taki wielki 😉

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja może nie jestem obiektywna, ale Mamy są bardziej chwalą porodówkę w Świeciu niż w Bydgoszczy 🙂 Włodarczyk jest ok, chociaż ma też swoje muchy w nosie 🙂 Dziadka petrusa rzeczywiście nie znam 🙂, pomimo tego, że parę nazwisk z Bydgoszczy mi się obiło o uszy 🙂

• Mamusia
Iwonko i żeby to raz 🙂 Stoję nad grobem dziadków i mówię idź do domu po samochód i torbę, a ja po schodach już zejdę, bo zaczynam rodzić...a mój mąż biegnie taki szczęśliwy przez ten cmentarz, a ludzie się na niego patrzą jak na idiotę... Dobrze, że do cmentarza ma 5 min drogi 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczynki 🙂

Iwonko będzie wszystko dobrze,bo przecież musi być,daj znać zaraz po lekarzu jutro co i jak,bo Nas nerwy zjedzą.

Mamasynka witaj 🙂 współczuje,ale najważniejsze że dotrwałaś do takiego tygodnia i z Maleństwem jest dobrze,teraz to już z górki 😉 trzymam kciuki za Was 🙂 co do suwaczków to cofnij trochę tematy,i jest post nawet fajnie wytłumaczone :P

Biedna Kasieńko się masz już z tą chorobą 😞 może to jest reakcja na antybiotyk,może zle dobrany 🤨 nie mam pojęcia.Moi bracia są alergikami i ja też,to często łapaliśmy różne infekcje.Ale mam nadzieję że to tylko przejściowe 🙂

Moniczko uważaj na Siebie,dobrze że mamy taki odruch i chronimy te Nasze brzuszki 🙂 co do ginekologa,to nie możesz już zmienić??,zastanów się jeszcze 🤨 kartę ciąży możesz chyba zabrać do innego lekarza,bynajmniej tak jest u mnie w przychodni.

• Mamusia
Ale mnie rozbawiłaś tym snem:laugh:.Ale ja też ciągle myśle i róznie śnie.Ostatnio to nic nie pamiętam ale czasem to takie głupoty. A to lalke rodze zamiast dziecka a to inne dziwadła.

Gosiu dziekuje! Jak leże to mi mnie nic nie boli.Ale czytam ze październikówki też maja to skurcze to jakieś bóle.Więc to chyba normalne. Jutro koniecznie muszę się zapytać o ten test na paciorkowca. Bo zapomniałam!Albo zapiszę sobie na kartce co sie mam jeszcze popytać bo przecież dalej ani nic nie wiem jak to z tym szpitalem u mnie bo chce rodzić w Trzciance. A jak nie zapisze to znowu nic sie nie zapytam.
Ide zrobic sobie herbatkę!

• Mamusia
Iwonko zapisz sobie, ja już zapisałam 🙂 gin. mówił że mam zapisywać 🙂 1000 pytać do 🙂

Olga pewnie, że nie będziesz jechać specjalnie do Świecia, ale tak jak pisałaś jeśli Bydgoszcz to tylko Biziel 🙂 Co do notowań szpitala, to naprawdę odkąd to jest prywatnym szpitalem to jest znacznie lepiej, kadra też się zmieniła w dużym stopniu 🙂

• Mamusia
[color=#0000FF][/color]witajcie 😉

juz sobie troszke polezalam.... 🙂

nudzilo mi sie z robilam Liste mamusi listopadowych.. 🙂 Mam nadzieje ze zle nie jestescie...

Lista Mamus Listopadkowych na brzuszek

.Akigo-tp.02.11-Marysia
.marzi-tp.05.11-synek
.Kukuniari-tp.05.11-Mia Carmen
.Moniczka85-tp.06.11-Nikola-Joanna
.Mamasynka-tp.08.11-Julian Mateusz
Paulissia223-tp.09.11-Gracjan Patryk
.kaisaa4-tp.11.11[b]-Kuba
.Sathi-tp.11.11-Witek
Otlesia-tp.12.11-Jaś
.Gosia82-tp.13.11-Vanessa
.Justyna-cq-tp.13.11-???
.Maiha-tp.16.11-???
.Beatusz-tp.19.11-??
.Leniuch-tp.????-????
.Mequlka-tp.???-???
.Moniczek-tp.???-???
Mar_85-tp.???-???

ja cos to prosze poprawiac ta liste..to ja dopisze

• Mamusia
wiecie co mamuski?wydaje mi sie ze ja urodze pierwsza..od 4 dni maly tak mnie kopie ze bardzo boli 🤨 ..jest glowa w dol nozkami odpycha sie od moich zeber i prezy sie..a poza tym czy ktorejs z Was doskwiera brak apetytu?jestem glodna ale wszystko jest bleee ☺️ ..nie ma nic na co mialabym ochote..a przeciez musze malemu co nieco dostarczyc..martwi mnie to 😞 ..MAMASYNKA..ja mam termin na 9-go a imie to chyba Gracjan Patryk:P

• Mamusia
Mamasynka, któraś z mam, niestety nie pamiętam która, zrobiła taką tabelę, tylko ona była jakiś miesiąc temu więc nie wiem na której stronce by była 🙂
Paulisia, ja zjem wszystko, co nadaje się do jedzenia, a mój Mały też się tak rozpycha że czasem aż boli 🙂 oooo np. teraz to chyba tańczy, bo brzusio znów mi faluje 🙂

Ja mam termin na 4 🙂