Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mi wyszło że na 80% dziewczynka więc się zgadza heh 🙂

ale jestem dziś szczęśliwa muszę się wam pochwalic ż edostałam od męża śłiczny bukiet herbacianych róż na naszą pierwszą rocznicę ślubu ale sie ucieszyłam że pamiętał 🤪 teraz pojechał na trening ale jak wróci to będziemy świętować 😁 we dwoje a raczej we troje:P

Co do karuzeli to ja w sklepach widziałam takie za 50 zł i były bardzo ładne a taką znalazłam na allegro jest super jak dla mnie kolorki i wzór ja preferuje plastikowe bo mozna łatwo umyć

http://www.allegro.pl/item736215504_karuzela_plastik_z_pozytywka_super_cena_k_ow.html

• Mamusia
haniu a ja ci jeszcze nie złożyłam życzeń z okazji pierwszej rocznicy !!! 🙂 wybacz że tylko prostymi słowami, ale opadłam z sił i znów mnie dopadły jakieś dziwne humory 😞 ... zmęczenie i nie wiem co jeszcze. a rano byłam jak skowronek. ech

niech wam się dobrze wiedzie przez całe życie 🙂

ide sobie poleżeć. ech .... to chyba przez moja siostre, troche mnie podirytowała wtrącaniem się w moje sprawy finansowe. 😞

• Mamusia
Paulinko główka do góry 🙂 nie smuć się bidulko,ja też nie mam najlepszego dnia,ale pomyślę o mojej Niuni i jest lepiej 🙂

Haniu wszystkiego naj 🙂 i jeszcze wiele lat świętowania 😉

Kasiu nie przejmuj się,powiedz siostrze,że ma w swój portfelik zaglądać :P

Echh też mam ciężki dzień dzisiaj,idę sobie poleżeć trochę,co tak będę siedzieć 🥴

• Mamusia
Oj Haniu ja zapomniałam o Twojej rocznicy, wybacz... Wszystkiego naj, naj, niech się Wam wszystko ułoży po Waszej myśli 🙂

Kasiu nie przejmuj się siostrą...

Paulinko, Gosiu odpoczywajcie i te z główki do góry, może jakiś ulubiony smakołyk poprawi Wam humorki?

Fajna ta karuzela, zaraz pokaże ją mężowi 🙂

• Mamusia
Dziewczynki ja na chwile,caly dzionek mnie niebylo a teraz moj M ma swoje 5 min przy kompie wiec odezwe sie jutro,musze nadrobic 10 stron wiec jutro wypowiem sie na tematy o ktorych rozmawialyscie,co zdazylam tylko przeczytac to ze Hania ma rocznice:laugh: :laugh: wszystkiego najanajnaj 😘 😘

A moj synek tak daje teraz czadu ze az mi sie lezka zakrecila,wzruszylam sie troszke i niemoge sie juz doczekac kiedy bedzie z nami....

Cos zakulo mnie pare razy w pochwie myslicie ze to jakies skurcze,niezbyt to przyjemne trwalo krotko teraz juz jest dobrze,prosze o odpowiedz 🙂

• Mamusia
mnie tez cos od wczoraj pokluwa tam ☺️ ..chyba wiekszosc ma smutny dzien..moj malutki barrrdzo rzadko dzis sie ruszal,,,brakuje mi jego tancow..a po drugie jutro mam usg i zamiast sie cieszyc to sie boje bo jak bylam 4 tyg temu to tak mi bolesnie robil to usg brzuszne..wciskal z calej swojej meskiej sily to urzadzonko w moj brzuch..bolalo auuu..mowilam mu a on nic az sie wilam na tym lozku..a po tym zobaczylam ze mam krwiaka na skorze brzucha tam gdzie najbardziej wciskal..2 dni mnie brzuch bolal a krwiaczek jest do dzis 😞 jutro jesli trafi mi sie ten sam lekarz to uciekne 🥴

• Mamusia
Ide spąć!Bo łapie dołek 😞 Z ta kasą! Całe życie kasa,kasa. 😞 Ja pewnie w ogóle nie kupie tego monitora bo mnie nie będzie stać. Dobrej Nocy życzę!Idę szybko zasnac co jest pewnie nie możliwe.Bo maja maleńka się strasznie wieci dzisia. I napina się i wypina. Ale strasznie się cieszę że z tego wiercenia. 🙂Dobrej Nocki! 😘