Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dasz ,dasz!Ja tego typu wózek który Ty chcesz miałam pierwszy.Fakt ze jeszcze nie było pompowanych kół. Więc moze dlatego pchało się go strasznie ciężko. Ale coś podobnego ma Hania i mówiła ze lekki to moze te robią lekkie. Ja osobiście wole wózki z gondolą.

• Mamusia
gosiu - doczytaj jescze czy w tym wozku jaki wybralas mozna spacerowke zakladac przodem i tylem do kierunku jazdy bo to wazne. I czy przy skladaniu trzeba lub mozna odpiac kola.Ciezar ma jak ten wozek Bexa a wymiary po zlozeniu Bexa ma taki jak twoj tyle, ze bez kol, z kolami jest troche wiekszy.
Ja sie chyba na ta Bexe B3 zdecyduje a konkretnie chyba na ten kolor: [img size=448]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/bexa_B3small.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />
Tu sa dane techniczne wozka:
http://www.allegro.pl/item753805923_bexa_b3_black_3w1_fotelik_samoch_kola_pomp.html

• Mamusia
gosia82 napisał:
Sama już nie wiem,myślałam że wózek będzie najłatwiejszy w wyborze ☺️

wiesz ja tez tak myslalam a tymczasem mam rozterki przez dobre 5 miesiecy... i nawet nie chodzi o kasiutke, co poprostu zaden nie spelnia moich oczekiwan 😞 chyba sama powinnam cos zaprojektowac odpowiedniego dla mnie samej hehe 😉

• Mamusia
ach fajne te wasze wózeczki-wszytskie takie słodkie-najbardziej podoba mi się ten od iwonki bo ma świetne kolory i ogólnie mi sie podoba wygląd-ja już mam wózek więc problem z głowy, już wam pokazywałam ale wkleje jescze raz:P

http://www.babyactive.pl/img/swf/katalog_produktow/foto/breaker/bre_2.jpg

• Mamusia
Gosiu mój maż tak samo sie udziela jeśli chodzi o wybór rzeczy dla małej.Nawet go nie interesuje jaki chce wózek 😞 .Mówi kupuj jaki chcesz.U mnie tylko Ada swoje 3 grosze wtrąca. Jak pytam męża ładne.To on zawsze a podoba ci się. Mówię że tak to on na to że ładne 🤔.

• Mamusia
Iwonko to tak jakbyś mówiła o moim mężu mu wszytsko jendo byle mi sie podoba i szybko kupic-byle tylko on nie musiał długo chodzic i szukać a wybór zawsze zostawia mnie co mnie wkurza bo dobra rada się przyda szczególnie ejsli chodzi tez o jego córeczkę

• Mamusia
Mi mąż w wyborze wózka też nie pomógł, powiedział, że on nie będzie w nim jeździł, a ja na to że ja też nie... Pyta się jeszcze dokładnie to samo Iwonko jak Twój 🙂 A podoba ci się? Dobrze, że mam już wózek z głowy... Na całe szczęście jeśli chodzi o resztę to pomaga przy wyborze 🙂 Iwonko mi się osobiście podoba ten kolor co teraz pokazałaś niż ten poprzedni z serduchem 🙂

• Mamusia
Trochę to ciężkie Haniu.Bo czasem ja sama się waham. Ale założe sie że jakby ktoś powiedział że np.wybrałam brzydki kolor wózka to mój maż by stał za mną murem i mówił że najpiękniejszy.:P Skoro żona mówi że piękne to napewno piękne:laugh:.I tak trzymać. 😉

• Mamusia
ahhh ci faceci :P
moj sie ostatnio nawet przejal zakupowaniem i pochodzil ze mna do sklepow z dzieciecymi akcesoriami choc nie trwalo to dlugo to zawsze cos 😆 Jednak to i tak ja decyduje co kupujemy on tylko sie zgadza (pan podtrzymuje decyzje o zakupie 😉) hehe ...
kobietki jak oni nam maja wielce pomoc jak oni za bardzo pojecia nie maja co jak i po co 😉 my juz obcykane w tych tematach od okolo 8 miesiecy :P znamy wszystki plusy i minusy gadzetow dla naszych bobalkow.. stad tamtad i z naszego forum 😁 Powinnismy sie cieszyc, ze ufaja naszym zdaniom i gustom 🙂 choc czasem przydaloby sie aby z nami polemizowali na temat konkretnego nabytku a nie tylko zbywali zgadzajac sie na wszystko :P