Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Marzi słodki brzuszek! 😁 Szkoda, że większe zdjecie nie wchodzi. Nie wydaje się być większy od mojego. 🙂

Leniuszku tak jak sama piszesz - postaraj się czymś zająć, może jakaś domowa praca Cię rozładuje. Albo jeśli to nie będzie przeszkadzać sąsiadom to postaraj się pokrzyczeć, tak poprostu - wydobywający się z nas głos potrafi rozładować emocje, napięcie. A nawet głośno pośpiewać, choćby i ze złością. 😉 Byle nie tłamsić tego w sobie, bo tak to można chodzić "nabuzowanym" cały dzień. 😞 Możliwe, że dokuczyły Ci po prostu hormony w ciąży. A takie "bez powodowe" zdenerowowanie, ech, wiem, ciężko jest opanować.

Beatko wyobraziłam sobie teraz takie brzuchate mamy + gąbki i kaski... Ha, ha, nie no, ja bym się raczej zaczęła turlać, zamiast chodzić, bo a nuż się wywrócę... 😁 😉

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja tak wczoraj rano miałam... byłam rozdrażniona nie wiem czym, nakrzyczałam na mojego M, że sie za długo kąpie i ślimaczy ☺️ troche go zdenerwowałam ☺️
no ale już mi wybaczył heheh:P

powiedzcie mi czy śpiworek na nóżki do spacerówki to jest to samo co śpiworek do gondoli?? może dziwne pytanie ale nie moge sie dokładnie doczytać na str internetowej co w końcu jest a czego nie ma, i czy potrzebne mi dwa takie śpiworki...?

• Mamusia
Co do niezdarnośći musiała bym pokazać moje ramie.Normalnie odlotowy fiolet 😉
Asieńko witaj w klubie złośnika:P Chociaż dzisiaj jestem taka spokojna że tylko siadam i zasypiam. Aż wstyd.Chyba powinnam kawe chlapnąć. Ale nie lubie 😞
Jeśli chodzi o skleroze to ze mną jest bardzo ciężko. Miałam taki przypadek że stałam w kolejce w banku 10 minut. Jak podeszłam do okienka przejechałam kartą zrobiłam opłaty i ok. Za chwile miałam drugi raz przejechać i wbić pin i lipa.Zapomniałam!Musiałam isć do okienka z dowodem wypisać pismo i drugi raz stać w kolejce.No chore. W 5 minut zapomnialam pinu. Od tej pory zawsze mam w tajnym miejscu zapisany pin.Potrafie stać w aptece w kolejce i zanim do mnie dojdzie ja nie pamiętam po co stoje.
Fajne dziewczynki macie brzuszki.
Od wczoraj w nocy moja kluseczka chyba sie obruciła bo stuka mnie do góry .A jak ma czkawkę czuję ja na dole.Ale jak szłam spać wczoraj to biła mnie z dwóch stron więc chyba czasem leży sobie w poprzeg.
Co tego do kąpieli dzidzi to zapytam się Was o nazwe jak będe kupować bo nie mam gdzie zapisać a zapamiętać nazwy chyba nie zapamiętam.
Co do spiworka Beatko to tak ten sam do gondoli co do spacerówki.

• Mamusia
Beatko nasi M muszą być teraz baaardzo wyrozumiali... :P
Co do śpiworka to nie wiem w sumie...

Akigo dlatego ja biegam wszędzie z notesikiem, gdzie ładnie, jak krowie na rowie, sobie notuję co mam, kiedy zrobić... :P W aptece to potrafię go 3 razy przejrzeć w kolejce, by sobie przypomnieć co ja tam w ogóle robię. Na zakupy to już od zawsze: lista. W innym przypadku zamiast zakupów mam niezobowiązujący spacer po markecie... Ostatnio do mamy telefonowałam dwa razy z zapytaniem co mam jej kupić. Na szczęście nie zdziwiła się: bo też zapomniała, że właśnie dzwoniłam... 😁

• Mamusia
Ja na razie nie mam "nowych" rostepów a wiem, że mam tendencję do nich. Ja używam z rossmana... 😲 oczywiście zapomniałam jak się nazywa, ale opakowanie jest pomarańczowe i jest naklejona pani z brzuszkiem nad brzegiem morza... pachnie brzoskwinkami, polecam !

• Mamusia
[img size=200]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />
chyba nie ma super skutecznego środka na rozstępy..po prostu albo ktoś ma do nich tendencje albo nie..tak mi się wydaje

• Mamusia
Ja też siedzę sama. Ale lubię:P !Zaraz mój syneczek wróci to juz sobie tak spokojnie nie posiedzę:P .A do tego dzisiaj moja córcia ma imieninki więc zaraz rodzinka męża sie z jedzie i będzie straszliwie wesoło. 🤔 Więc delektuję się ciszą i spokojem 😉 .Chwilo trwaj! 🙂