Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mój eks jest z 20... 🤨 Ale to szalenie inteligentny i przystojny facet, także jakby to coś miało wróżyć, to się nie martwię. 😉
I mój ulubiony artysta-muzyk jest z 22. 😁
Ale najlepszą niespodziankę zrobiłby nam mały jakby się urodził 4 listopada... to data naszej pierwszej rozmowy. 🙂 (Mój M pamięta dokładnie nie tylko miejsce ale i godzinę z minutami. 😉) To by dopiero było zabawne - dokładnie po roku od tamtego drobnego wydarzenia doczekać się wspólnego potomka! :laugh:

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Iwonko dobre to,córka męża z pierwszego małżeństwa 🤪 trzymają się Ciebie żarty i bardzo dobrze 🙃
Wszystkiego naj dla Córeczki 🙂 chociaż u mnie w rodzinie nie obchodzi się imienin,i też nie mam pojęcia kiedy kto ma 🤪
My kupiliśmy łóżeczko z wyposażeniem na allegro za 399zł,wydaje mi się że nie tak zle,przesyłka trochę wyszła ale opłacało się.

Paulinko fajnie tak u mamy co 🙂 ja po tych 3 tyg urlopu nie mogłam dojść do Siebie,nic mi nie smakowało heh ☺️ Może Wam synek zrobi taką niespodziankę 🙂

Kasiu ja mam według usg na 14 listopada 😆 kombinezonik prześliczny,te małe ciuszki są słodkie 🙂

Ja to mam tylko przyjaciółkę,no i przede wszystkim przyszła matkę chrzestną Naszej Niuni z 1 listopada,a tak nie ma u mnie w rodzinie nikogo z listopada,nie powiedziane że będzie,bo może pod koniec pazdziernika wylezie 🙃

• Mamusia
Zobaczymy jak to z tymi datami bedzie 😉.Ja juz posprzątałam obiad podałam.
Gosiu widziałam te łózeczka.Ale ja sie jakoś boję drewnianego łózeczka kupować na allegro . Bo jak mi przyślą z pękniętym szczebelkiem 😞 Niczego się nie boję a łozeczka tak. Głupie ale prawdziwe.
I znowu zaczęli u mnie wiercić. Ja się wyprowadzam 😞

• Mamusia
Iwonko ja o tym samym myślałam,dopóki nie miałam zamówionego to było oki,wczoraj mnie nawet takie myśli naszły,że może nie dojdzie 🤪 na terenie Polski to oki,ale to już jednak kawałek drogi jest.Ale mój N stwierdził że panikuje za wiele i nie mam o tym myśleć,wysłane jest kurierem to dojdzie,bym chciała myśleć tak jak On 🙃

A oto mój brzuchol 🤪 [img size=448]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/brzuchol-b99cea2b883bc61fec2c9abd3f96f36d.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
a wiecie co, ten brzuszek to od lipca jest taki sam, nic mi nie rośnie... mierze sie kilka razy w tygodniu i może ze 3 cm urósł, a tak na zdjęciach to wygląda jakby stał w miejscu. Na poczatku lipca wydawał mi sie duzy jak na 5 miesiac a teraz , że za mały hehehehe 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
Dziękuję,ja to się śmieje że jak wysoka (a do wysokich nie należę :laugh: ) tak szeroka 🤪

Beatko brzuszek rewelacja 🙂 widać żę tylko w brzuszek Ci idzie 😉 co do rozmiaru,to mi też przez jakiś czas się wstrzymał a teraz chyba po 2 tyg poszedł do przodu 🤪

Paulisia mam nadzieję że do mnie też dojdzie,kontakt jest dobry ze sprzedającym,wydaje mi się że nie będzie tak zle bo to jest bodajże sklep.Co do brzuszka ważne że wszystko jest w porządku,nie musi być duży,cofnij sobie stronki i spójrz na Naszej Paulinki (Sathi) brzucholek,malutki śliczniusi,i najważniejsze Malutki ma się dobrze 🙂

• Mamusia
dziewczyny doradzcie mi prosze..chce poznac Wasze zdanie..kupilam piżamke-pajacyk..ona jest z takiego materialu jakby polar..ale tak sie po czasie zastanowilam czy maly nie bedzie sie w tym pocil-boje sie zeby przez moje niedoswiadczenie nie nabawil sie potowek 😞 slyszalam ze dla noworodka to wszystko z bawelny powinno byc..czekam na Wasze sugestie..dzieki 😉

• Mamusia
Hej nie było mnie od wczoraj na forum i musiałam nadrobić 22 strony :laugh: nie dam rady wsyztskiego skomentować, ale brzuszki macie przecudne zaraz wkleje mój 🙂

A ja dzis byłam na USG i będzie dziewczynka-tak się cieszę 🤪 do tego jest zdrowiutka, serduszko dobrze pracuje więc jestem spokojna, jedynie mnie amrtwi że sie jescze nie obróciła-ale ma jeszce czas na to choć przy moich 2 maciach moze sie już nei obrócić ale zobaczymy pod koneic ciaży, wkleje wam zdjęcie buzi mojej córeczki i moje dzisiejsze zdobycze 😁 [img size=324]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/4.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />