Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Śmiać mi się chcę z tą naszą klasą, bo wrzuciłam tu i tam te same zdjęcie, na nim zbytnio nie widać że mam brzuszek bo szersza bluzka hehe , a nie chciałam się tak wcześnie chwalić i wystarczyło jedno zdanie które do koleżanki napisałam o brzuszku piwnym i poszła fama hehe i koniec z ukrywaniem :laugh: Ale niesodziewałam się że wszyscy tak miło zareagują.

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
szukajcie szukajcie a znajdziecie 😁
w nocy zapewnilyscie mi niemale czytanko 🙂
juz wstalam :P a ze jestem nocnym markiem i spiochem to taka naturalna pora 🙂 Musze sie wyspac, bo pewnie po porodzie dzidzia mi da popalic i malo spac bede 🙂 - tak twierdza. Ja sie jednak łudze, ze bedzie spochem po mamusi, zreszta po tatusiu tez 😉

• Mamusia
Witajcie !
Ja dopiero zwlekłam sie z łóżka.Mąż mnie obudził telefonem jak można tak długo spać?Pewnie ze można. Nie rozumiem co go tak dziwi.Problem miałam ze wstaniem.Zastanawiałam sie jak dobiegne do łazienki jak bo w nocy nie wstawałam.Ale udało sie dobiegłam. Teraz mobilizuje dzieci żeby poszły po bułki ale widze ze nic tego 😠 Małosiu dzieki za zaproszenie.
Dobra ide pracować nad dziećmi co by mibułeczki przyniosły! 😉

• Mamusia
Dzień dobry 🙂 mi się fajnie wstawało 🙂 właśnie zjadłam śniadanie a teraz może zrobie sobie mały spacerek bo pogoda jest całkiem fajna więc trzeba to wykorzystać 🙂

Wiecie co w telewizji dziś rano oglądałam jakiś program gdzie pokazywali jak zmienia się ciało po ciąży-na brzuchu same rozstępy i ogólnie nie zbyt fajny widok mam nadzieje że nam natura zaoszczędzi takich brzuszków i że szybko wrócimy do normy po ciąży 🙂

• Mamusia
Ja dziś spałam długo 🙂, przed 5 obudził mnie synuś; rytmicznie kopiąc mój brzuch; gdy już zasnął męża rozbolał żołądek. On ma taką dziwną chorobę....ale mniejsza o to ....pomyślałam sobie znowu czeka mnie wędrówka do szpitala, ale mu przeszło na całe szczęście...Nie lubię czekać na izbie przyjęć....ale teraz i tak wykorzystuje fakt, że pracuje w tym szpitalu; bo inaczej...szkoda gadać.....Zasnęłam po 7...

Wczoraj mąż zrobił zdjęcie brzuszka 🙂 Zaraz je wrzucę 🙂

Miłego dnia.

• Mamusia
Otlesia masz taką piłeczke a mój to jakiś taki "trójkątny" jest. No własciwie zależy to też od dnia. Dobra to ja teraz dodam swój brzuch, uwieczniony wczoraj wieczorem 🙂 wieczorem mam wiekszy niż rano hehe
a Ty maiha nie strasz! wiesz co, ja zauważyłam, że mam cellulit niezły 🥴 boje sie co bedzie później 🥴

• Mamusia
A ja mam doła.Już dzisiaj sobie poryczałam ale wlazłam tu zeby sie uspokoić.Bo muszę wyjść a wyglądam jak kulfon jak poryczę.Jak już pisałam mój maż pracuje za granicą. A ja wychowuję dwójkę dzieci.Małe dzieci mały kłopot- duze duży.Mój syn to istny diabeł. Słucha tylko tatusia.I właśnie przed chwilą mielismy ostre sciecie.Jest tak złośliwy że szlak mnie trafia.Patrzy na mnie z kpiacym uśmiechem i robi swoje.mam z nim duzo kłopotów. Wiecznie coś. Jest nadpobudliwy może dlatego.Staram się zawsze opanować .Ale dzis postanowiłam ze to ja postawie na swoim i mu przylałam.Ale bicie nie przynosi większego skutku.Jest mi strasznie cięszko! Dzięki Bogu w brzuszku noszę kolejna dziwewczynkę.Dobra wyżaliłam sie to spadam do krawcowej!

• Mamusia
a rety ale już się dzisiaj rozgadałyście a ja mam w domu zaległości :PP - tak jest jak się spi do 11 hehe - nom z częstymi pobudkami - mamo to, mamo tamto 🙂, ale grunt że mogłam podrzemać teraz szybko obiad, po południu moje córy wyciągają mnie do koleżanek wię poczytam znów dopiero w nocy 🙂 .. miłego dnia 🙂

• Mamusia
Witajcie!
Macie niesamowite tempo, wchodzę co jakieś 2-3 h i parę stron do przeczytania!
Podejrzałam Wasze brzuszki na profilach i dochodzę do wniosku, że mój faktycznie jest mały 🤪 jak stanę jeszcze chowa się pod biustem, a biustu nie mam za dużego 🙃 a u Was widać zaawansowaną ciąże 😉
Fotki wstawię po 4 lipca, będę mieć aktualne bo mam ślub cywilny - może do tego czasu brzuszek się uwypukli 😜
Miłego dnia! 😆