Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No ja własnie wróciłam z psem ,moja Pyza śpi. Ja wychowawczego nie mam płatnego.Dowiadywalam się ze należy się tylko samotnej matce która ma zasądzone alimenty,albo ojciec nieznany albo dochody nieprzekraczaja 500cos złoty A ty Otlesiu masz??

• Mamusia
Biedna Marysieńka zdrówka życzymy 😘

Moja Niunia zasnęła dzisiaj już o 19-ej 🙂 wykąpana,cycusia i dostała i dokładnie 19:02 padła heh i jak na razie śpi słodziutko.Dała mi wyprasować spokojnie 🙂

Ja napisałam o urlop macierzyński bezpłatny,tutaj jest 39 tygodni płatnego i 13 tygodni bezpłatnego ale do tego dostaje się zasiłek jakiś,ale nie wiem w jakiej wysokości,a wtedy to już muszę wrócić do pracy,albo się zwolnić 🙃

U Nas też nie zawsze słoiczek cały opracowany zostaje,czasami mamy słoiczek ten mniejszy na dwa dni.

Nic uciekam,bo pewnie już nikogo nie ma,też spadam spać 🙂 dobranoc mamusie i kochane listopadowe dzidziusie 😘

• Mamusia
Marzi napisał(a):
U nas wlasnie jest popoludniowa drzemka..
Synio od rana cwiczy przewracanie z pleckow na brzuszek i chodzenie do tylu tzn. cofanie dupcia 😉

Hi, hi, Słitek też to już od kilku dni ćwiczy. 🙂

A ja dopiero wstałam... 🤪 (M zabrał małego mi rano.) Dzień dobry! 😜

• Mamusia
Hej dziewczyny, znamy wiele stron gdzie możemy dostać próbki dla naszych kochanych Aniołków...
ale coś nam też się należy... znalazłam stronkę, gdzie wystarczy się zarejestrować aby dostać darmowe kosmetyki (próbki) między innymi do włosów... hihi mam nadzieje, że trochę pomogłam 🙂

http://polki.pl/uroda_wlosy_konkurs_rejestracja.html?userid=1389

• Mamusia
A nam wreszcie wyszedł pierwszy zabek mój M zauważył to dlatego tak krzyczał i marudzil!A ja wróciłam dziś od fryzjera wkoncu czuje się jak zadbana mamusia!!!Babcia wyszła dziś z wnuczkiem na spacer wiec miałam czas na upiekszanie...mozenamowie swojego na małe co nieco 🙂 ☺️

• Mamusia
A ja Wam przedstawię ostatnią Witkową fascynację:

[URL=http://img294.imageshack.us/i/lucyfery.jpg/][IMG]http://img294.imageshack.us/img294/2903/lucyfery.jpg[/IMG][/URL]

He, he, kot Lucek... 😜 Ostatnio coraz chętniej zagląda do Witka (a my go już coraz mniej od małego odpędzamy 😉) no i skutkuje to tym, że Witek wygląda za nim... Jak tylko może to próbuje go łapać za ogon, choć kot na tyle mądry, że się nie da. Z drugiej strony cwany sierściuch jak tylko nikt nie patrzy to pcha się do pustego wózka... 😠 Ale za to jakie zabawne obserwacje obaj prowadzą - Witek w leżaczku patrzy i "woła" na kota, kot siedzi i obserwuje Wicia... 🙃

Marzi gratulacje dla małego! 🙂

Otlesiu faktycznie, he, he, fajny suwak. 😁 Czyżbyś nie mogła się doczekać?... Czy po prostu tak?...

• Mamusia
paula czadowy kotek 🙂

a wiecie o ?? ja to już się śmieje że kuba wyprzedzi dziewczyny z mówieniem !!! jak jest noc i zawsze ja go wtedy biorę na łóżko , daje cyca i tak idzie spać na noc. nie uśnie inaczej, płacze na rękach męża gdy normalnie go nawet usypia, ale na noc muszę być tylko ja. i powiem wam że już 4 raz się zdarzyło że gdy rafał chcial kube uspić ten darł sięę i zaraz mówi " mama, mama" tak dwa razy i zaraz płacz znowu. 🤪 🤪 🤪 🤪 śmieje się że mu tak przypadkiem wychodzi, ale jakbyśccie to słyszały to jakby na prawdę mnie wołał 🤪 🤪 świadomie 🤪 🤪 choć wiem że za mały na to.

• Mamusia
Hej! nasze oczku już jest prawie piękne 🙂 Kasiu może i świadomie. Ja to czasem jestem w szoku że takie maleństwa a juz takie mądre.Moja Mania na rękach ani przytulajac sie nie zaśnie.Zasypia sama w łóżeczku i czasem jak ją tule chciała bym żeby zasnęła ale gdzie tam.Ona nawt tulić się nie lubi.Paulinko kotek śliczny .My mamy psa i Mania też aż czasem piszczy do niego.Ale mój pies nie lubi dzieci 🙂Ucieka jak najdalej 😉Marzenko gratuluję ząbka.Jaka dzisiaj brzydka pogoda ,deszcz 😞A ja musze wyjść.Miłego Dnia!

• Mamusia
karolinko,byliśmy na basenie w bydzi na ul morskiej,basen jest w przedszkolu,cieplutko,milutko,naprawdę gorąco polecam,w naszej grupie jest 4 dzieci,właściwie już 3 bo jednej dziewuszce właśnie skończył się karnet.jest ratowniczka i dziewczyna która prowadzi 0,5godz zajęcia.
to adres ;
www.radosc.com

• Mamusia
nareszcie nadrobiłam wszystkie strony 🙂

i zanotowałam sobe co mam napisac hehe ale to pozniej bo teraz musze leciec z szymonem do lekarza- po antybiotyku nie ma juz tej jednej bakterii, wczoraj odebtralismy badania posiewu i ma jakies 3 nowe! cholera mnie bierze!

• Mamusia
hehehe Dziewczyny nie tyle co nie mogę się doczekać tylko po prostu się boję 🙂. U mnie przebudowali oddział; trochę zmieniła się kadra...i w ogóle 🙂
Olga fajny basen, tylko ja wracam do pracy; a z tego co wyczytałam to są zajęcia w grupie i trzeba wykupić karnet... na takie zajęcia nie mogę sobie pozwolić; bo nie wiadomo jak będę miała dyżury 😞 szkoda

• Mamusia
hehehe Dziewczyny nie tyle co nie mogę się doczekać tylko po prostu się boję 🙂. U mnie przebudowali oddział; trochę zmieniła się kadra...i w ogóle 🙂
Olga fajny basen, tylko ja wracam do pracy; a z tego co wyczytałam to są zajęcia w grupie i trzeba wykupić karnet... na takie zajęcia nie mogę sobie pozwolić; bo nie wiadomo jak będę miała dyżury 😞 szkoda

• Mamusia
Dzięki dziewczyny. 😉

Kasiu a może to już jednak świadomie?... 😉

Olga widziałam zdjęcie na NK z basenu - super! 🙂

Beatko masakra... Biedny Szymonek. 😞

Ja podobnie jak Otlesia na basen z małym sobie nie pozwolę - za często podróżujemy i nigdy nie wiemy gdzie, kiedy i jak długo będziemy... 🥴

• Mamusia
hej mamusie! Aleks dzis obudzil sie przed pierwsza jak tata wrocil z pracy i nie chcial spac gada krzyczal spiewal chichral sie i powielkiej walce zasnal dopiero po 2. potem powtorka byla o 6 i 7 zansal dopiero o 7,45 a obudzil sie juz o 8,30.
Beatko czekamy na opowiesci z wyprawy!
Kicur fajny taki dostpojny z tym ze ja to bym sie bala ze do dziecka do lozeczka bedzie chcial wwejsc moj pies na szczescie nie da rady bo nie jest tak zwinny jak Lucek 😁