Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
czesc mamusie 🙂 jestem nowa tutaj i jeszcze nie bardzo sie orientuje ale licze na to ze mnie pokierujecie troche, jestem w 6 tyg ciazy 🙂))))) ogromnie sie ciesze bo staralismy sie 7 mies, pierwsza wizyte mam w srode, ale troche sie niepokoje bo oprocz braku miesiaczki i pozytywnych testow nie mam absolutnie zadnych objawow, i jakos czasami nie moge uwierzyc, ze to faktycznie ciaza, czy ktoras z was ma podobnie? aha termin z tego co wyliczylam mam na 20 listopada takze chyba sie zaliczam do listopadowek 🙂 pozdrawiam wszystkich cieplutko 🙂

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
JustMe napisał(a):
czesc mamusie 🙂 jestem nowa tutaj i jeszcze nie bardzo sie orientuje ale licze na to ze mnie pokierujecie troche, jestem w 6 tyg ciazy 🙂))))) ogromnie sie ciesze bo staralismy sie 7 mies, pierwsza wizyte mam w srode, ale troche sie niepokoje bo oprocz braku miesiaczki i pozytywnych testow nie mam absolutnie zadnych objawow, i jakos czasami nie moge uwierzyc, ze to faktycznie ciaza, czy ktoras z was ma podobnie? aha termin z tego co wyliczylam mam na 20 listopada takze chyba sie zaliczam do listopadowek 🙂 pozdrawiam wszystkich cieplutko 🙂

tyle że my listopadówki 2009

• Mamusia
JustMe napisał(a):

W takim razie moge podac rękę, bo mi wyszly dwie kreski ale oprocz zmeczenia, bo zrezygnowalam z kawy 😜 to rowniez nie mam zadnych objawow... To moje drua ciaza a w pierwszej w ogole czulam sie zupelnie inaczej i mialam tzw. objawy!
Proponuje zalozyc watek listopadowki 2011 i o tym i innym tam podyskutowac 🙂

• Mamusia
WATEK LISTOPADOWEK JUZ JEST 😉
MY BYLISMY DZISIAJ NA SPACERKU,MALY MI TERAZ SPI PO 3 GODZINKI WCIAGU DNIA,WIEC JA WTEDY ZOSTAWIAM GO Z TATA A SAMA ZMYKAM NA ROWER,DZIS BYLAM U TESCIOWEJ W ODWIEDZINACH 😉
A I ZNOWU KG LECA W DOL SUPER

• Mamusia
JustMe my jesteśmy listopadówki... ale 2009. 😉 Jednak rozejrzyj się na forum, z tego co widziałam jest już Listopad 2011. 🙂

No właśnie co z forum? 🤔 O kurcze, a tu jakie zmiany, tak nagle! 🤪 Szok trochę przeżyłam. 😉

Ja dziś umierałam na głowę. 🥴 Miałam nadzieję, że te bóle już mi przeszły, a jednak... 🥴

• Mamusia
Trochę wczoraj spanikowałam przez tą głowę... Jak jechałam samochodem to już myślałam, że lada chwila nie dam rady i się zatrzymam na środku drogi. Bolała mnie cała głowa, pulsowała, ledwo na oczy patrzyłam + jeszcze szyja mi pulsowała. I ślina mi leciała i na wymioty mnie brało. To te bóle, które mam od czasów porodu - znieczulenia. 😞

Na szczęście przeszło i dziś mam zamiar cieszyć się kolejnym wiosennym dniem! 😁

Wczoraj mój M miał dzień zaskakiwania. Pyszny obiad na powrót do domu, to jeszcze dało się przewidzieć. 😉 Ale prasował, układał rzeczy w szafie, wypucował balkon, nastawił pranie (sam, bez dyrektyw)... Normalnie wiosna mu do głowy zawitała i wiosenne porządki. 😜

• Mamusia
no prosze tylko pozazdroscic ze tak sam z siebie...
moj to ciagle tylko mowi ze czegos nie umie - to jego wymowka
Sathi a co do tych bolow to strasznie dziwne i niebezpieczne. Bylas z tym u lekarza? Moze warto sie przejsc?

Kurcze szkkoda ze tego naszgo forumi nie ma bo tutaj to zapene wszyscy zagladaja

• Mamusia
Sathi napisał(a):

Mi też. 🙃 Ale tutaj jednak jakoś tak... No wolałabym na naszej prywatce się panoszyć. 🤨

u mnie to samo, tyle by czlowiek napisal ale cos go powstrzymuje...
dzisiaj bylismy na dworku i Olus sie wybawil, piekna pogoda. Nawt jak wiatr wiał to nie było zimno 🙂
Sathi wzielam udzial w ankiecie o tych wodach mineralnych. Ciekawe czy cos z tego wyjdzie.
Ja dzis mialam dwa sny. Jeden tak raczej koszmar ze plakac mi sie chcialo jak sie w nocy obudzilam. A obudzil mnie placzacy Olek. Nie wiem co mu sie stalo, musialam dluzsza chwile uspokajac. Natomist drugi sen to kino akcji 🙂 takie jak lubie !