Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć robalki 🙂 pogoda się skiepsciła!!!! HUUURA 🤪 HUUURA Człowiekowi robi się odrazu lżej:p Mam nadzieje, że dziś solidnie będzie padać w Krakowie 🙂 Kurde, ale mam ochote wyjść na deszcz i upajać się nim.... Przez te ostatnie dni byłam uwieziona w domu do 18 - 19 😞. Później dopiero Maciek zabierał mnie na spacer po parku, albo po rynku 🙂
Także teraz JUPI!!! Chmurki WITAJCIE!!
MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZĘ!

• Mamusia
witajcie kochane 😁 dopiero wyciagam kosci bo spalo mi sie wysmienicie w taka pogode.zasnelam jak kamien a obudzilam sie dopiero rano nawet na siku nie wstalam co mi sie zdarza kilka razy.a juz sie tak strasznie martwilam bo mam strasznie niskie cisnienie w te upaly najpierw bylam u gina 105/64 a kilka dni temu mialam 84/64 ledwo na nogach sie trzymalam.a od wczoraj juz lepiej 111/70.ale ogolnie czuje sie slaba i codziennie modle sie zeby mnie glowa nie bolala.a czy wy tez macie problemy z cisnieniem?

• Mamusia
jamelia to dziwne rzeczywiscie chociaz moze to tez taki przeskok tyle upalow i nagle deszczyk,moze dlatego?ja za to dzis nareszcie sie wezme za gruntowniejsze pozadki nareszcie mam sile,bo do tej pory to co trzeba bylo i umieralam przed wentylatorem reszte dnia dopiero podobnie jak ty wieczorem skok na spacer,ale za tydzien mamusia przyjedzie i mi troche pomoze sesesees

• Mamusia
Dzień doberek 🙂
jak dzisiaj miło na dworku, wyspać się przynajmniej można i pokój w końcu wywietrzony 🙂
co do ciśnienia to też mam niskie zazwyczaj 100/70 choć raz miałam 89/64 to spałam na stojąco...
ale takie niskie ciśnienie to norma w ciąży, a powodem do zmartwienia jest podwyższone ciśnienie.
A jak u Was samopoczucie?

• Mamusia
Nusia gratuluje brzusia, bombowy. Ja dziś jakoś tak nie dużo jadłam a czuje sie taka pełna jak bym sie najadła niewiem ile. wy też tak czasami macie. Moze to przez to ze dzidzia coraz wiecej miejsca zajmuje w brzuchu. W sumie nie pamietam czy tak mialam przy Mai.

• Mamusia
no i po wizycie...
dostałam leki: feminatal, rutinoskorpin, wapno do picia i sól fizjologiczną do nosa i mam płukać gardło roztworem z soli!
zrobil mi dzisiaj cytologię i dostałam skierowanie na morfologię i mocz
a dzidziuś ładnie rośnie! od ostatniej wizyty przytyłam 600 gr a czuję się jak balon 🙂