Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ajjj dziewczyny ale miałam ciężki dzień
szukaliśmy z mężem nowego mieszkania okazało się że pośrednik za to tylko że pokazał nam jedno mieszkanie chciał prawie 2000 zł prowizji 🤢
dodatkowo jutro wyjeżdżamy na Kaszuby a serwis nie naprawił nam auta i musimy jechać pociągami i autobusem z 3 przesiadkami ponad 4 godziny 😞
3majcie się i do poklikania za tydzień

Joasiu jeśli codziennie cię tak boli brzuch i się tym niepokoisz to naprawdę udaj się do lekarza 🙂 Zbada Ci szyjkę i stan macicy (ręcznie) to rozwieje twoje wątpliwości 🙂 moja gin powiedziała, że jak boli brzuch to więzadła się rozciągają i przepisała nospę forte 🙃 Wczoraj po tygodniu "przerwy" była mała akcja z moim to po tym też mi brzuch stwardniał, chciałam wziąć tabletkę, ale stw, że samo przejdzie no i przeszło. W ogóle odkąd czuję ruchy to jakoś nie mam już ochoty na seks 🤨 myślowo tak, fizycznie już nie.. dziwne to jest, a wcześniej to robiliśmy po 3 razy dziennie jak nic nie czułam 😁 😁 😁 Wczoraj maluch się nieźle wiercił bo czułam takie dziwne falowanie pod skórą, takie łaskotanie, kopniaki też były, ale to po tym jak się zaczęłam histerycznie z czegoś śmiać, więc to jednak prawda, że jak matka szczęśliwa to i dziecko zadowolone 😉

Hello 😁 Co tam słychać? Przyznam się, że z rana nigdy nic mi się nie chce no i brzuch mam zawsze obolały po nocy, nie jestem przyzwyczajona do spania na boku 🙂 całe życie spałam na brzuchu i teraz to jest dla mnie katorga 😞

• Mamusia
ja lubiłam spać na wznak 😆 a teraz jak tak leżę to czuje jakby mi przylegał jakiś worek z piaskiem do kręgosłupa, więc instynktownie tylko na boku, ale ramiona i biodra to mam sztywne jak wstaję rano 🤢 chociaż słyszałam że od któregoś miesiąca najlepiej spać na lewym boku bo tak najkorzystniej dla dziecka 🙂