Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a ja usg dopiero 23 wrzesnia umre z ciekawosci 😁 dzisiaj miallam gupi sen ze krew leciala ze mnie i nie moglam w necie znalesc numeru tel dzidzia kopie maz tez czuje ruchy my wlasnie zjedlismy obiadek i teraz odpoczynek maz jedzie na zakupy za moment 😁

• Mamusia
Hej dziewczyny dawno u was nie byłam 😞 Co tam słychać?Ja mam usg w ten piątek połówkowe ciekawe czy chłopczyk czy dziewczynka 🙂Moja perełka już tak kopie ze na brzuchu widac i mąż tez czuje i bardzo sie cieszy 🙂OstaTnio taką ochotę mam na słodkie ze naraz mogę wciągnąć dwie tabliczki czekolady i nawet mnie nie zemdli 🙂Mozę bedzie tym razem dziewczynka 🙂I zrobiłam sobie wafla dzisiaj z mleka w proszku,juz w lodówce stoi i za kilka godzin bede jadła pycha 🙂

/

• Mamusia
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa tzn. na tym poście 🙂 Ja też mam termin na styczeń. Co jakiś czas zerkałam na to forum aż w klo9ńcu naszło mnie żeby napisać. Od maja jestem na zwolnieniu lekarskim i już mi się troszkę nudzi, dlatego postanowiłam włączyć się do dyskusji.Pozdrawiam!

• Mamusia
No już nie pracuję. Praca dość ciężka i w hałasie dlatego lekarz nie pozwolił. W domu to już po ścianach można chodzić z nudów 😆 Zazdroszczę kontaktu z ludźmi, ale nic dla maluszka wszystko. O z tego co widzę to większość z Was ma usg w tym tygodniu.

Hejka 🙂 Zjadłam pierwszą dawkę antybiotyku przez to temp. mi się podniosła i mam cały czas stan podgorączkowy 37,0 ale chociaż popołudniu mogłam się przespać 🙂 mam już poduszkę rozgrzewającą i tabletki trochę ulgę przyniosły, ciekawa jestem nocy, bo niedługo biorę kolejne 2 🙂 mam nadzieję, że tego cholerstwa się pozbędę w ciągu 1-2dni.. Wygrzewam się, dużo jem mleka z płatkami, herbatki i takie tam hehe 😉 super, że poznacie niedługo płeć.