Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Z mężem oglądaliśmy w hurtowni wózków parę modeli. Te wszystkie gondolki wyglądają na bardzo malutkie. Upatrzyliśmy x-landera lub czerwonego CAM (jakaś włoska firma). Mieliśmy kupić wózek w grudniu, ale mąż nie wytrzymał i kupił czerwonego CAMa. Miał świra na punkcie oglądania wózków 😉. Ogólnie wózek po złożeniu ładny, lekki i łatwy w montażu. Niech sie tata cieszy
http://www.babyland.pl/inkontrahent.php?t=17559&g=0&q=&r=0&rg=0e

• Mamusia
Ja to bym chyba sie nigdy nie zdecydowała, rzeczywiście masa tego jest!
X-landera mogę polecić bo ma koleżanka z pracy,mój brat kupił teraz dla córki ABC Desing Cobra i też są zadowoleni. Ja to sie dopiero okaże jak zaczniemy jeździć 🙂
15:30 koniec pracy, dzisiaj lecę do mamy

• Mamusia
Kurcze dziewczyny wy tak piszecie o tej jodze i innych ćwiczeniach i zastanawiam się, czy ja też mogę ćwiczyć, bo wydaje mi się, że za szybko tyję 😞 Ale z tymi moimi skurczami to chyba nie powinnam, jak myślicie? A jak tam z waszą dietą? Odżywiacie się zdrowiej niż przed ciążą? tzn jakiś pełnoziarnisty chlebek, dużo owoców i warzyw a mało tłuszczu i cukrów? Czy raczej jak przed ciążą tylko bardziej się ograniczacie? A może na odwrót na wszystko sobie pozwalacie? Ja to się staram w miarę dbać, ale czasem zachcianki ze mną wygrywają i wcinam słodycze bez żadnych hamulców. Postanowiłam, że zacznę bardziej tego pilnować, warzywa mam ze swojego ogródka, swoje sałatki porobiłam, kupię chlebek pełnoziarnisty i zamiast wafelka to będę podgryzać wafle ryżowe, marchewkę albo orzeszki 🙂

• Mamusia
ja sie staram dobrze odzywiac, ale czasami tak jak ty mam dzien, ze slodycze goruja 😜 np dzisiaj wpierdzielijam juz pol czekolady z orzechami i gdybym nie wstala od biurka to pewnie zjadlabym cala 🤪 jak mam na cos ochote to jem, bo wiem ze jak bede sobie odmawiac to i tak to w koncu zjem i to piec razy wiecej 🙂