Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Wesa nie strasz bo ja się zaraz za kopytka biorę 😁 😁 A co do zakupów z mężami to szkoda gadać.. Mój wiecznie naburmuszony bo on nie lubi zakupów, bo na mnie nic nie pasuje a jak pasuje to mi się nie podoba itp itd... Wolę sama się po sklepach kręcić, przynajmniej nie słysze ciągle "bierzesz czy nie?!" 😜

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ale ja od początku ciąży wywaliłam 2 garnki, a teraz zupełnie nowe niemieckie garnki przypalam 😁 a on " boże znowu przypaliłaś garnek" no i się zdziwi... bo patelnię też zajechałam 😞 😮 on dostanie zawału na jej widok..

• Mamusia
Wiesz to zależy od osoby chyba bo ja do samego porodu chodzilam w normalnych spodniach jeansach biodrówkach i dłuższych bluzkach a po porodzie jak wychodzilam ze szpitala to weszlam w normalne spodnie jeansowe wiec wszystko mi w brzuch poszlo a teraz juz widze ze w niektóre spodnie nie wchodze 😞

Ja tyję tylko przez miłość do słodyczy 😁 i tak codziennie jem słodycze choć obiecałam sobie, że nie będę nic jeść, teraz mam zamiaru upiec jakieś ciasto.. ginka mnie udusi, jak zobaczy moją wagę 😁 😁

• Mamusia
mnie przy pierwszej ciąży odżuciło od słodyczy jadłam same owoce(banany i pomarańcze) a teraz jem słodycze i ostatnio gin powiedział że trochę przybogato na tej wadze 🤪 a może też przez to że Marcela rodziłam w lato więcej ruchu bo ciepło na dworze a teraz zima i się siedzi w domu 😞

• Mamusia
Co ty napewno nie.Z seba jak chodzilam w ciaży nic mnie nie bolalo,na nic nie narzekalam a teraz wszystko mnie boli,jest juz mi cieżko,a przedtem do samego dnia porodu wszytko robilam podłogi zmywałam w dniu terminu a teraz co ty juz nie długo ruszac sie nie bede dała rady 😞