Skocz do zawartości

Redakcja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 672
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
To prawda pozatym chiałabym żeby mój mąż pojechał w góry bo jeszcze nigdy nie był i zobaczył jak tam jest ślicznie i niuniusia też chce tam zabrać. Mam nadzieje że za tydzień śnieg już bedzie.
Chciałabym też na nartach troszkę spróbować ale troche się boje, nie wiem czy w ciązy to jest bezpieczne?? 🤔

jestem gór również zazdroszczę
ja jestem po filologii angielskiej- więc pomoc w nauce
jak mieszkałam w mieście to byłam zajęta tym do 21.00 czasem nawet dłużej ale na wsi jest inna mentalność i zdarzają się jakies pojedyncze godziny

• Mamusia
Tylko że ja jeżdze na nartach od 12 lat 🙂
Ale na stoku wariatów nie brakuje i niebezpieczeństw ale kusi i to bardzo... 🤢
Włąśnie patrzyłam podode od soboty ma padać śnieg a w środe już mrozy nadchodza 🤢
minus 15 stopni ama byc 😮
trzeba brzuchy pochować 😉

• Mamusia
Ewelinaaleks napisał(a):
skarbie tam jest duzo dziewczyn takich jak ty uwiesz ja też sie krępowałam ale kazda ma brzuszek wiec coś nas łączy... 😜
Szybko bariera skrępowania mija

Ale ja się nie krępuję, po prostu leniwa jestem 😉 Zima się zrobiła to tylko bym pod kocykiem leżała i spała tak jak dziś 😆

dokładnie beatak ja taka wyposzczona męża od poniedziałku nie ma dopiero jutro wraca, ale żarty żartami to mój sąsiad i nie wiem czy pójde bo leże sobie pod kocykiem i nawet nie chcę wychodzić na to mrozisko

już się o tym setki razy rozpisywałam i pewnie jeszcze nie raz będę po prostu on ma taką pracę chyba sobie skopiuje tego posta i będę wklejać w razie potrzeby jesteśmy razem 8 lat mieszkamy razem od 4 a po ślubie cywilnym półtora roku. nie było go od października zeszłego roku do maja tego roku a później maiał 5 mcy urlopu byliśmy non stop razem,mieszkaliśmy w mieście wczesniej ale jego przenieśli do pracy 600km od domu rodzinnego więc ja aby pójść za nim zrezygnowałam z pracy w tym mieście i zrezygnowaliśmy z wynajmowania mieszkania tam a póxniej okazało sie że jednak zostaje na starym więc lipa nic nie wymyśliliśmy tylko ciąże. Teraz ja siedzę na wsi w domu rodzinnym na górze zrobiliśmy remont a moja mamusia na dole a on dojeżdża 100km do pracy i tam mieszka "zakładzie pracy' i wraca na weekendy i szukamy mieszkania do kupna bo wynajmować już nie chcemy i tak to właśnie życie mi się pokomplikowało

• Mamusia
wiesz współczuje ci bardzo!
Mój mąż musiał wyjechać w tamtym roku w grudniu i wrócił dopiero w czerwcu widywaliśmy sie tylko co drugi weekend pamietam że wtedy bardzo to przezyłam i postanowiliśmy ze tak nie można, o mały włos byśmy sie nie rozstali bo przez tą rozłąke zaczeliśmy sie od siebie oddalać dlatego teraz już nie planujemy takich rozstań bo dobrze nam to nie służyło 🥴
Życze ci by u was było wszystko ok
🙂

nie no dobrze nie jest czuję to on też dlatego staramy się z tym mieszkaniem ale cięzko tak w dobrym miejscu za dobrą kasę trzeba być cierpliwym, a mojego wtedy nie było 8mcy tylko jeden krótki telefon dziennie gg wieczorami i skype raz w tygodniu nie było łatwo ale jakoś to przetrwaliśmy