Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Capslocc moje gratulacje co do wyboru wózka.Widze ze w wielu sprawach sie zgadzamy począwszy od wyboru imienia dla córeczki hiiihiih ja zamierzam tez kupic x-landera tyle ze ni mam wyboru i chyba bede musiała kupic nowy bo chce zeby był trzy częsciowy i chce aby spacerówkę mozna było przekładac na dwie strony a to ma model dopiero z 2010 r wiec uzywek jeszzce nie ma na allegro 😞
Ja tez mam dziewczyny ostatnio bardzo te twardnienia brzucha ale jak dpoczne troche to zwykle mi przechodzi a pojawia się z kolei gdy mała buszuje mi w brzuszku a musze pzryznac ze nalzey chyba do wyjatkowo ruchliwych maluszków 🙂
Jutro rano jade na badanka i zrobie sobie posiwe moczu bo jelsi kojarzycie trzy tygodnie temu wyszłam ze szpitaka i nie podobał im sie wynik i pobrali ponownie i obiecali ze przysla do domu wynik i jelsi bedzie taka potrzeba to od razu recepte na antybiotyk....ale cóz wynik jeszcze nie dotarł i mysle ze lepeij i szybciej bedzie jelsi zrobie sobie sama, tym bradziej ze wynk sprzed trzech tygodni nawet jelsi dotrze i tak nie bedzie wynikiem aktualnym hihihi

• Odpowiedzi 319
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
JESTEM W CIĄŻY JUZ DRUGI RAZ. MAM SYNKA 2,5 LETNIEGO.
TERAZ TEZ BĘDĘ MIAŁA CHŁOPCZYKA. CIĄŻA PRZEBIEGAŁA NA POCZĄTKU OK. WCZORAJ BYŁAM NA WIZYCIE I MAM MIEKKA SZYJKĘ WIĘC MUSZĘ BARDZIEJ ODPOCZYWAĆ ALE JAK TU ODPOCZYWAĆ JAK MAM DZIECKO MAŁE, MUSZE UGOTOWAĆ NIC POZA TYM NIE MAM ZAMIARU ROBIĆ.
W 1 CIĄŻY LEŻAŁAM OD 28 TYG. WŁAŚNIE DO 34TYG. A URODZIŁAM DZIEN PO TERMINIE. NAWET WCZORAJ U LEKARZA GIN PORÓWNYWALIŚMY DŁ. MOJEJ SZYJKI Z POPRZEDNIEJ CIĄŻY Z TĄ OBECNĄ CIĄŻĄ ( CHODZE DO TEGO SAMEGO LEKARZA) I WYSZŁO DOKLADNIE TAK SAMO. MOŻE MOJA URODA TAKA ŻE MAM TAKĄ SZYJKĘ. ALE SIĘ OSZCZĘDZAM JAK MOGĘ.
PIERWSZY PORÓD TRWAŁ NAPRAWDE KRÓTKO. 3 GODZ W TYM PARCIE GODZ Z TYM MIAŁAM NAJWIĘKSZY PROBLEM. SZYJKE MIAŁAM MIEKKĄ WIĘC POSZŁO SZYBKO. I TYM RAZEM LEKARZ MÓWI ŻE BĘDZIE JESZCZE SZYBCIEJ. ZOBACZYMY.

MAM NADZIEJE I WIERZĘ W TO MOCNO ŻE UDA SIĘ WYTRZYMAĆ DO 37 TYG. CIĄŻY.

• Mamusia
ja będę miała pierwsze i w 28 tyg miałam lekkie rozwarcie, ale sie nie powiększa, zobaczymy dzisiaj co powie
ja też mam nadzieję, że do 37 wytrwam, ale później chciałabym jak najszybciej, wszystko już czeka, a tylko kilogramow przybywa 🙂
ja pracuję do dnia dzisiejszego, ale tylko 2-3 godz dziennie więcej nie mam sily,
trzeba się cieszyć, że nie trzeba leżeć, a zwłaszcza w szpitalu, bo to najgorsze, dla mnie traumą jest te kilka dni po porodzie, a co dopiero kilka tygodni czy miesięcy jak niektóre kobiety 😞

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
ewelinkab napisał(a):
Dziewczyny powiedzcie mi czy to prawda ze drugie dziecko zawsze rodzi sie wieksze
......prosze nie strasz...moj synek 4300..a teraz coreczka o jezusiu 😉

ewelinkab napisał(a):
no tak slyszalam i dlatego was pytam czy rzeczywiscie tak jest bo tez sie boje
🤪
wiesz ..weszlam i zaczelam szperac w necie i zdania sa podzielone...o jezu 😁 😁 😁

• 2 miesiące później...
  • 3 miesiące później...
  • 3 tygodnie później...
  • Mamusia
Witam wszystkie mamusie. 🙂 Właśnie jestem w 34 tygodniu ciąży... jak na razie dobrze się czuje, a dzieciątko jest silne i się dobrze rozwija 🙂 każdego dnia daje mi popalić kopiąc mnie po żebrach i żołądku 🙂 😜 ale i tak się nie mogę doczekać jak już będzie z nami 🙂 więc odliczam dni do tej pięknej chwili 😁 Pozdrawiam Serdecznie 🙂