Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
edi81 napisał(a):
ja urodziłam się w 36 tyg z waga 3100g i przeskoczyłam wszystkich więc zostało mi półtora tygodnia więc myślę, że damy radę 🙂

No to mamy zywy dowod,ze malenstwo urodzone w 36 tygodniu jest juz prawidlowo rozwiniete 😁 😁 😁 Edi ty tam lez i odpoczywaj jeszcze te 1,5 tygodnia,a nie kombinujesz,zeby sobie popracowac 😉

• Odpowiedzi 362
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziewczyny nawet nie wiecie jak jesteście dla mnie teraz ważne....będąc w szpitalu cały czas o was myślałam...edi o tobie szczególnie bo pamiętam jak czytałam że właśnie ty musisz się stawić w szpitalu a tu proszę następnego dnia sama musiałam się położyć do szpitalnego łóżka...pierwszy raz w życiu jechałam karetka na sygnale....myślałam że urodzę z przerażenia na każdym zakręcie wylecę z tego łózka na którym musiałam sie położyć a oni przypięli mnie tylko jakimiś pasami...ogólnie wole swój samochód...niestety ale pan doktor zdecydował inaczej i stanowczo nakazał karetkę... 😁

• Mamusia
ja czytałam objawy porodu i zaczynam się wkręcać więc zaraz idę spac, bo strach pomyśleć co moge wykrakać;
capslocc jeśli chcesz to podaj na maila nr tel w razie czego będziemy z dziwczenami w kontakcie co z nami, bo już się troche zzyłyśmy przez ten długi czas i każda z nas się denerwuje jak kogoś dłużej nie ma

[email protected]

• Mamusia
teraz zaczynam sobie wmawiać, ze jeszcze nie mogę urodzić, bo jutro mam zaplanowany pedicure u kosmetyczki, mąz ma imieniny, we wtorek piesek ma fryzjera, w następny wekend rodzice wyjezdzaja i będę sama w domu, a póxniej to juz będzie 36 tydzień i będę spokojniejsza 🙂

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
  • 2 miesiące później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 9 miesiące później...