Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej
jak tam u Was?? ja po sobotnim weselichu 😜 mąż mi dzisiaj odbiera wynik badania wymazu troszke sie boje co tam wyjdzie 😲
właśnie obmyślam jakie ciacho urodzinowe by tu zrobic i chyba padnie na tiramisu bo mam wszystko 😁 już tylko 7 dni i prezencik urodzinowy będzie już z nami 🤪

• Mamusia
No na weselu było fajnie oczywiście wszystkie ciotki wujki i kuzynki zleciały sie na mój widok.Każdy sie dziwił że to końcówka aja tak ładnie wyglądam i tak mało przytyłam 😁 😜 😉 długo na weselu nie byliśmy bo muzyka grała głośno i mnie głowa rozbolała ale poza tym było fajnie

• 1 miesiąc później...
  • 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Dzisiaj rozpoczelismy 37 tydz. Czuje sie bez zmian, tzn. tepy bol kregoslupa i bole tak jakby miesiaczkowe itd. itp. Czuje, ze juz niedlugo zobacze moja kruszynke! 🙂
Pozdrawiam wszystkie mamy oczekujace na rozwiazanie i juz te rozpakowane!

• Mamusia
Dziewczyny tak przypadkowo kliknęłam na was, dacie radę bo my kobiety to jednak mamy jakieś pozaziemskie siły 😁 😁
gosiaa21 zerknęłam że masz termin na maj, mój synek urodził się w maju dokładnie 12, pamiętam jak rok temu właśnie na święta siedziałam z brzuszkiem i czułam jak się tam porusza, a teraz brzdąc ma 7 miesięcy i przeraczkował pół pokoju!! 🤪 czas naprawdę tak szybko leci 😉 Powodzenia na porodówkach 😘 😘

• 2 tygodnie później...
hej dziewczyny ja z takim drobnym pytaniem moze któraś wie cos na temat zasiłku poporodowego z zusu spotkałam taka jedna babeczke u lekarza i powiedziała mi ze niby jest 2200zł z zusu a z krusy 2300 zł ale przeszukałam internet i nie moge znależć nic na ten temat moze któras z was wie czy jest i komu przysługuje taki jednorazowy zasiłek bo co ja wiem to tylko o becikowym
pozdrawiam was wszystkie i zdrówka zyczę"))

cześc mamuśki 🙂 jestem w 37 tygodniu i odliczam dni do porodu ...boję sie i już bym chciała to miec za sobą ...dziś śniło mi się ze urodziłam Naszą córeczkę ...cudowny sen a już niedługo rzeczywistośc 🙂 a samopoczucie? ...zależy od dnia ...ale głównie jestem zmęczona ...bolą mnie plecy i napuchnięte stopy i ręce ...ale daję radę 🙂 pozdrawiam Was wszystkie i zyczę szcześliwego rozwiązania 🙂

Dziewczyny pomocy, macie jakas liste rzeczy potrzebnych do szpitala dla Was i maluszka ? bo ja jestem zaopatrzona wg jednej ktora znalazlam w necie ale wydaje mi sie ze to nie wszystko!! zaraz dostane palpitacji serca 😞