Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no niestety u mnie powód był taki sam tyle że efektem były dwie przepukliny pępkowa i w tzw kresie białej ogólnie cały brzuch więc stąd moje negatywne nastawienie co do porodów naturalnych dzieci powyżej 4kg...może i można urodzic ale skutkiem może być taka przepuklina a potem nawet swojego rocznego dziecka nie byłam wstanie wziąć na ręce bo mnie brzuch bolał... 🤨

• Mamusia
jak tam się dziewczyny czujecie? Ja mam problemy z chodzeniem.. jak chodzę to mam takie uczucie jakbym coś uciskała i mnie kuje wtedy coś w kroczu....bardziej mnie boli jak przeważam ciężarem na lewą nogę... nie wiem co to ma być.....
no i jak Monisia? Mam nadzieje, że już ma swoją kruszynkę przy sobie 🙂

• Mamusia
jak ja jej zazdroszcze 🙂 wczoraj nie miałam siły, ale dzisiejsze słoneczko dodaje energii i idę umyc okna , a co tam w końcu moge troche posprzątać po 3 tygodniach laby 🙂
i jeszcze jak pomyślę, że Monia wieczorem będzie w domku.... pisała kiedyś, ze u nich tak jest to już w ogóle mam łzy w oczach 🙂

Salamandra co prawda mam uprzedzenia do Piotra, a le bardziej mi się podoba jak Bruno, bo od razu mi sie przypomina piosenka SDM "ruszaj się Bruno idziemy na piwo...", ale to sie musi Wam podobać, a nie nam; ile ja się nasłuchalam na moją Marcychę, nawet mój brat ciągle mi marudzi, żebym zmieniła, ale to nasze dziecko i nasze prawo wyboru, a każdy ma inny gust i inne skojarzenia 🙂

A z Kowalczyk to mi sie najbardziej kojarzy Justyna haha, no ale mamy chłopczyka 😜

• Mamusia
EDI TYLKO NIE PRZESADŹ Z TYMI PORZĄDKAMI...JA DZIŚ JAK TYLKO SIE ZWLEKŁAM Z ŁÓŻKA A SPAŁAM DO PRAWIE 10TEJ WŁĄCZYŁAM W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI KOMPUTER ABY SPRAWDZIĆ CO Z MONISIĄ NO I W KOŃCU SIE JEJ UDAŁO...CIEKAWA JESTEM JAK TO U NIEJ WYGLĄDAŁO...I JAK PRZEBIEGNIE U NAS!!!NO POCZEKAMY ZOBACZYMY!!! 😁

• Mamusia
ja juz mam całą chatę posprzątana i udalo mi się namówić męża na środek przyspieszający, a le dopiero jutro jak wróci, bo ma wyjazd 400km, a rodzice na nartach więc będę sama w domu i nie chcialabym rodzic sama w razie co;
no cóż trzeba się lapac wszystkiego 🙂

• Mamusia
ja czytam różne fora to mnie przerażenie ogarnia co kobiety robią żeby urodzić, ja delikatnie sprzatam, seksik to też naturalny sposób, ale jakieś herbaty przeczyszczające i oleje rycynowe to juz chyba przesada ja bym się bała 😮

dziewczynki weszłam tylko na chwilkę powiedzieć że u mnie oki wszystko. Tylko pochłonięta jestem przeprowadzką - myślę że we wtorek już będę dostępna i będę z wami... 🙂 Strasznie się cieszę się ze szczęścia Monisi 🙂 Trzymajcie się dziewczynki

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...