Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witaj Nudata :-)
Maja nie martw się 🙂 Dojdziesz do siebie szybko nawet nie będziesz wiedziała kiedy! Czas tak szybko leci ,że się nie obejrzysz,a minie pierwszy miesiąc 🙂 Dobrze,że malutka już więcej wsuwa 🙂
Ok spadam walnąć drzemkę ,bo mi właśnie mały zasnął też 😜 miłej soboty 😘

• Mamusia
No i sie potresowalysmy z Zuzia 🙂 pobudka byla tylko raz w nocy okolo1.30. a potem o 6stej 🙂 Juz wiecej ssie mojego mleka na szczescie, bo wczesniej tylko tak memlala,zeby sie tulic. I kazdego dnia coraz bardziej ja kooooocham 🙂
A wiecie co!!!!!!!!!
Dzis w nocy o 1.45 mija juz tydzien!!!!!!!!!!!!!!!!
Masz racje Sylwia czas jest niemozliwy w predkosci 🙂
Dzis po 11stej maja mi szwy zdjac... w koncu bo w szpitalu nikt tego nie zrobil a ja nie wiedzialam ,ze max 5 dni moga byc i wczoraj polozna sie za glowe zlapala wiec dzis szybko musza to zrobic. Dlatego mnie tak ciagnelo ...i bedziemy mala wazyc, ale po tym ile ona wczoraj zjadla to chyba z 5 kilo bedzie hehehehe 🙂

• Mamusia
monia leniuchuje 🙂 ja u tesciow mam internet, ale za pare dni jade do mamy i tam neta nie ma 😞 maja a nie dali ci srodkow przeciwbolowych? ja na szczescie nie mialam szwow 🙂

witamy nowa kolezanke 🙂 a asia tak sie martwila ze sama z brzuszkiem zostanie 🙂

• Mamusia
Nusia dali mi srodki przeciwbolowe ale wlasnie wrocilam, zdjeli szwy a moje samopoczucie jest spowodowane brakiem zelaza:/ po prostu to normalne, chyba mi glowa wybuchnie 😞 ale daje rade jeszcze, szpinak na 1 miejscu, nie wiem czy jest u nas gdzies ten sok z burakow:/
Ja tez chetnie zobacze zdjecia brzuszkow!!!! 🙂

• Mamusia
Wiesz Sylwia dzis nam midwife powiedziala,ze waga ok,ale jak mam wiecej mleka to juz odstawic Aptamil, w sumie nie odstawie go na dobre bo na noc sie napewno przyda,zeby dluzej spala, poki co jest lepiej 🙂
Wlasgo nie nie ma u mnie w polskim sklepie tego soku, jeszcze posprawdzamy w asdzie itd. ale to nie przecier tylko sok ,prawda????
I chcialam zamowic jeszcze kwiatuszka bialego ale nie maja na stocku 😞 zaraz sie wezme za zdjecia malej, teraz sie pieszcza z tatusiem , mala sie prezy na kupala 🙂

• Mamusia
Ja tam chetnie pokaze siebie w wersji ciezarowki 😁
zdjecie jest w szpitalu robione w dniu porodu. Teraz moj brzuch jest o 2/3 mniejszy, teraz to dopiero bym Wam nie pokazala 😁:P
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/718/img3918h.jpg/][IMG]http://img718.imageshack.us/img718/4374/img3918h.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]