Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dobra obiecuje ze pokaze, tylko musi mi najpierw moj T. wrocic z pracy i mi zrobic, bo sama nie mieszcze sie w kadrze 😁. Ja sie nie wstydze mojej dzidzi, tylko ze Wy naprawde mialyscie takie zgrabne brzuszki jak pileczki,

• Mamusia
maja widze ze nogi mialam jak balony jak ja ;p a w dzien porodu jak juz bylam w szpitalu to wygladalam jak zgnite jablko i mala strasznie mi sie wygiela na jeden bok i oj brzuch z jednej storny byl 'plaski' a z drugiej masakra taki wielki 🙂 i jak juz lezalam w skurczach to mala mi sie wciela pod zebra nozkami i to strasznie bolalo i teraz tak mam, ze czesto pobolewa mnie to miejsce pod zebrami 😮

• Mamusia
Jestem opuchnieta, w nocy strasznie mnie bola nogi , latam co chwile do toalety i trudno mi znalezc wygodna pozycje do spania. Czyli czuje sie typowo ciazowo 😁 Bardzo dlugo walczylismy o ciaze i o utrzymanie tej ciazy, wiec nie chce zbytnio narzekac, jestem szczesliwa z tego jak jest 🙂

• Mamusia
Oj biedna Vaneska ze czkawka musi ja meczyc, Kolorowych snow jej zycze 🙂
Przygotowania ida pelna para 😁. Wraz z zapelniajaca sie szafka maluszka chudnie portwel tatusia 😜 no ale dla synka wszystko 😘