Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny malutkiej bardzo od rana oczko ropieje 😞 wyczytalam zeby masowac kanalik lzowy i przemywac oczko wacikiem z sola fizjologiczna, macie jeszcze jakis sposob 😞 ona taka biedna jest bo jak spi to sie budzi z polepionymi sie denerwuje........ 😞((

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Dziewczyny malutkiej bardzo od rana oczko ropieje 😞 wyczytalam zeby masowac kanalik lzowy i przemywac oczko wacikiem z sola fizjologiczna, macie jeszcze jakis sposob 😞 ona taka biedna jest bo jak spi to sie budzi z polepionymi sie denerwuje........ 😞((

mozna tez sama woda przemywac. moze gdzies przeciag zlapala?

• Mamusia
sól fizjologiczna może pomóc tylko pamiętaj ,żeby przemywać w dobrym kierunku ..czyli od zewnętrznej strony do środka...i jeden wacik kosmetyczny na jedno oczko...,żeby nie roznosić czegoś tam....zarazków czy bakterii... 😉 a jak ma zatkany kanalik to trzeba będzię przepchać..ale to już lekarz......

• Mamusia
a ja kur... poparzylam sobie dlon 😠 😞 😠 wlewajac do termosu wode na noc czajnik mi sie osunal i wrzatek na dlon polecial piecze i boli jak cholera. Trzymalam pod zimna woda, ale przeciez nie bede stac caly czas a nic na oparzenia nie mamy 😠

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Whats up? 😁 😁 😁 Ja tylko daje znac,ze zyje 😁 I w niedziele juz do was wroce:*

w koncu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochana moja:*:*: A jutro do Wroclawia jedziemy z mezulkiem sie zabawic 😁 I wrocimy dopiero w czwartek wieczorem,a mala zostanie z babcia hihi 😁 😁 Mykam lulu bo rano wstajemy.Buziaki.A nie odzywalam sie,bo nie mialam dostepu do neta

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Whats up? 😁 😁 😁 Ja tylko daje znac,ze zyje 😁 I w niedziele juz do was wroce:*

w koncu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochana moja:*:*: A jutro do Wroclawia jedziemy z mezulkiem sie zabawic 😁 I wrocimy dopiero w czwartek wieczorem,a mala zostanie z babcia hihi 😁 😁 Mykam lulu bo rano wstajemy.Buziaki.A nie odzywalam sie,bo nie mialam dostepu do neta

takiej to dobrze, a tak do Polski leciec nie chcialas;p

• Mamusia
Monia korzystaj w takim razie ile wlezie 🙂)) Buziaki :*
A nie można tego oczka malutkiej np. rumiankiem przemyć?
Ja małego cały czas oliwką smaruje i też miał suche stopki i skórka schodziła ,ale w końcu przestało z czasem.Teraz jedynie na buźce ma suchą skórę to też tym balsamem co Gosia smaruje 😉
To ja syna też pochwalę :P zaczął już mi gugować 🙂 oczywiście jeszcze nie za częstp i nie tak dużo ,ale czasami sobie pogadamy :P
Vanesska uśmiech od ucha do ucha 😁

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Monia korzystaj w takim razie ile wlezie 🙂)) Buziaki :*
A nie można tego oczka malutkiej np. rumiankiem przemyć?
Ja małego cały czas oliwką smaruje i też miał suche stopki i skórka schodziła ,ale w końcu przestało z czasem.Teraz jedynie na buźce ma suchą skórę to też tym balsamem co Gosia smaruje 😉
To ja syna też pochwalę :P zaczął już mi gugować 🙂 oczywiście jeszcze nie za częstp i nie tak dużo ,ale czasami sobie pogadamy :P
Vanesska uśmiech od ucha do ucha 😁

to tylko moja tak pozno zaczyna... 😮 ale jak gadam do niej to ta tak macha raczkami i nozkmi oczy wywala ze az sie boje nia 😜

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
A teraz najchetniej bym stad nie wyjezdzala 😁 Druga mlodosc tu przezywam 😁 Babcia do malej w nocy i rano wstaje,wyrecza mnie we wszystkim,a ja mam czas na zabawe 😁 😁

hihi w domu bedzie Ci trudno powrocic do strarych smieci 😜

• Mamusia
A ja dopiero znalazlam chwile zeby do Was wejsc 😁
Dzis te ogorasy robilam cala chata smierdzi czosnkiem!!!!!:P a dzis midwife przychodzi malutka zwarzyc,
powiem Wam cos ciekawego!!!!!!Michal zapytal kolege co robili na oczko ich corki - Bulgarzy i ona wpuszczala mu 2-3 krople mleczka swojego na noc do oczka , po dwoch dniach przeszlo, i zrobilam tak malej i juz prawie nie ma!!!!! a w miedzyczasie sol fizjologiczna, czytalam o tych kanalikach zatkanych masakra....
Gosia a odnosnie raczki poparzonej - nie masz sudokremu???
Sylwia zazdroszcze,ze maly juz guga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja to sie ciesze jak ona na mnie popatrzy kiedy glos slyszy:P