Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosia super ,ze Vanesska sie juz smieje 🙂) ja ciagle mowie jak ten czas szybko leci...
Monia ........ 😁 istne cudo, ale jaka zawzieta 😁!!!!!!!!!!
Ja lubie takie meskie wieczory, chlopaki mi duzo komplementow powiedzieli 🙂 hehe, ale prozna jestem:P

• Mamusia
ale rozpierducha po imprezie byla,Michal pol nocy chodzil od sasiasa do sasiada i pil z nimi zdrowie malej 🙂a teraz spi martwy:P
paamietam jak sie obudzilam w nocy a chlopaki wdychali gaz z balona chyba hel tak? a potem ich glosy i spiewy po 🙂)))))))))))))))))))))i pamietam tekst ''wyp....... do szuflandii'' heeheeh sie chlopcy bawili 🙂 tylko gdzies sie zapodziala moja gitara, a za to zostal portfel i koszula 🙂 pijoki......

a teraz sie zwazylam i jest minus 10 kilo , niezle w sumie jak zaraz po bylo minus 6 tylko... 🙂

• Mamusia
Majeczko obawiam sie,ze nie mozna tego stosowac,jak sie piersia karmi,bo jest to dosc drakonska wbrew pozorom dieta i nie jest bogata we wszystkie skladniki odzywcze,a dziecko ich jednak potrzebuje.My zaraz sie na zakupy zbieramy,a potem pakowanie.Troche boje sie,co to bedzie po powrocie,bo wszyscy mi ja tu rozpuscili i zasypiac chce tylko na rekach.Do tego w nocy ok 2 sie na karmienie znowu budzi.Co prawda babcia do niej wstawala i bylo ok,ale po powrocie bede chciala ja jak najszybciej tego oduczyc.. A w ogole Julka mleka nie chce jesc.Od kiedy zaczela jesc inne rzeczy,to zeby jej mleczko wcisnac,to trzeba sie nakombinowac 😁 Ale za to kaszki,obiadki,zupki,deserki i soczki to wciaga masowo 😁 😁 Tylko na noc i w nocy zje butle,no i na sniadanie daje jej kaszke na mleku robiona.Dorosla bardzo chce byc 😉 😉

• Mamusia
wlasnie u mnie na grudniowkach tez dziewczyny wspominaly, ze dzieciaczki nie chca teraz im mleka pic. Kaya jednak kocha mleko ponad wszystko, nawet rosol zapija mlekiem 🙃 nie pije sokow, herbatek - nie chce tego, czasem odrobinke wody sie napije, ale mleko jej daj - to jak najbardziej wypije 😁 ciesze sie, bo to w sumie dobrze jak dziecko mleko pije 🙂

• Mamusia
Kaasiaak dlatego zaczynam rozwazac opcje przejscia na mleko2..W poniedzialek mam o 9:30 szczepienie to przy okazji zapytam o to,bo naprawde nie jestem w stanie wcisnac jej 5-6 butelek.Maksymalnie 3 zje,w tym jedna to kaszka robiona na mleku 😉A mleka 2 daje sie 3 butelki,wiec to by bylo idealnie.Zobaczymy,co mi lekarz powie

• Mamusia
Gosiak jeszcze nie przyznali, cały czas czekamy 😉 odsyłali już akt urodzenia i te następne aplikacje do wypełnienia.
Maja malutka nie musi być z Tobą,a jeśli Ty nie chcesz jechać tylko np. mąż ,żeby pojechał to musisz iść do notariusza ,żeby potwierdził Twoją tożsamość ! Ja tak robiłam ,bo nie chciałam jechać z malutkim i go męczyć,a nie miałam Go z kim zostawić,bo mamuśka już wyjechała.