Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
maju nasza vanesska na poczatku w histerie wpadala w wanience ale z czasem sie przyzyczaila i teraz uwielbia sie kapac 🙂
co do kasy to wkur... sie bo chcielismy wynajac jakies mieszkanie ile mozna zyc w jednym pokoju i leciec do Polski a tu ani jednego ani drugiego... nie wazne jak czlowiek sie stara to i tak nic z tego nie ma 😞

• Mamusia
no bo karaluchy mozna wytepic jakimis srodkami a na nich nie mam sposobu. Musze czekac do 23 potem wpasc do nich z awantura i zagrozic policja i dopiero jest cisza. nic wiecej na nich nie dziala 🤢
najgorsze ze to sa Polacy, wiec wrecz wstyd mi za nich, bo zachowuja sie jakby uciekli z dzungli...ech to ponarzekalam sobie... 🤔

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
maju nasza vanesska na poczatku w histerie wpadala w wanience ale z czasem sie przyzyczaila i teraz uwielbia sie kapac 🙂
co do kasy to wkur... sie bo chcielismy wynajac jakies mieszkanie ile mozna zyc w jednym pokoju i leciec do Polski a tu ani jednego ani drugiego... nie wazne jak czlowiek sie stara to i tak nic z tego nie ma 😞

biedactwo 😘

• Mamusia
Nudata napisał(a):
no bo karaluchy mozna wytepic jakimis srodkami a na nich nie mam sposobu. Musze czekac do 23 potem wpasc do nich z awantura i zagrozic policja i dopiero jest cisza. nic wiecej na nich nie dziala 🤢
najgorsze ze to sa Polacy, wiec wrecz wstyd mi za nich, bo zachowuja sie jakby uciekli z dzungli...ech to ponarzekalam sobie... 🤔

hehe 🙂)) Odbijesz sobie jak sie dziecko urodzi i bedzie spiewac arie 🙂))))))))))))))))

• Mamusia
ale paskudny !!! Kasiula i Ty masz u siebie w domu takie robale??nie da sie nic z tym zrobic?
Gosiak jak Twój nastrój? Nie martw się kasą , wiadomo że ciężej jest teraz ,bo jest dzieciątko ,ale z czasem się wszystko na pewno ureguluje 😉
Maja jak się czujesz i mała Zuzia :* Milanek przy pierwszej kąpieli też się darł w niebo głosy ,a później już się spodobało 😁 Tak w ogóle to przespał mi tej nocy 6 i pół godziny 😁 😜

• Mamusia
czesc Monia. fajnie ze sie zabawilas i odpoczelas na urlopie, a teraz powrot do rzeczywistosci.
Milanek to zlote dziecko, mam nadzieje ze moja Iza tez bedzie spala w nocy.
A takiego okropnego robactwa to w zyciu nie widzialam.
Milego dnia wszystkim zycze

• Mamusia
Sylwia my sie mamy juz dobrze 🙂u mnie mala by najchetniej spala cala noc,ale musze ja budzic bo ciagle malo wazy..
Mia jak sie nauczycie z mezem obslugi Izy to tez bedzie spac 🙂
Gosia,wszystko przyjdzie w swoim czasie, jeszcze wspomnisz moje slowa 🙂
Kasiula Ty to jestes:P jak maluchy? Maja ok?
powrzucajcie jakies zdjecia.......ja chcialam w bialym kwiatku wrzucic ale mala bardzo go nie lubi:P udowodnie wam 🙂

• Mamusia
Szkoda,ze nie da sie nagrac tej aktywnosci ruchowej twarzy podczas snu, byscie sie posmialy, to jest niesamowite:P
W koncu mam dwie rece wolne!!!!!!! Dzis u mnie meski wieczor , tata zaprosil kumpli na chlanie za zdrowie malenkiej. Oby pogoda sie nie zmienila!!!!!!!!!!to zrobia grilla.

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Szkoda,ze nie da sie nagrac tej aktywnosci ruchowej twarzy podczas snu, byscie sie posmialy, to jest niesamowite:P
W koncu mam dwie rece wolne!!!!!!! Dzis u mnie meski wieczor , tata zaprosil kumpli na chlanie za zdrowie malenkiej. Oby pogoda sie nie zmienila!!!!!!!!!!to zrobia grilla.

To ty maju lepiej poloz sie spac z Zuzia zebys nie musiala patrzyc i sie denerwowac na to opijanie coreczki.