Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No to troszke zachodu bedzie z tym paszportem ale na szczescie jeszcze nie jest nam potrzebny nie mam w planach najblizszych wyjazdu do Polski 🙂
Monia kiedy zaczelas malej dawac co innego niz mleko? ja juz sie nie moge doczekac, no ale jeszcze czas..... 😉
ale pogoda...............:/:/:/ spac mi sie chce ciagle! moja mala spi z tatusiem, dala sie oszukac ja ja uspilam a on przyszedl na moim miejscu sie polozyc 😁 a sie smial,ze diabla sie nie sa oszukac:P
Dziewuszki milego weekendu!!!! 😁

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Majeczko ja jej dalam tydzien przed skonczonym 3 miesiacem 😉 😉A teraz to je juz jak stara baba-na sniadanie kaszka na mleku,potem deserek,potem jest walka o troche mleka,obiadek albo zupka,znowu deserek,potem mleczko z kaszka w butelce i w nocy mleczko 😉No i w miedzy czasie jeszcze soczki i herbatka 😁 Kaasiaak z tym mlekiem dalas mi do myslenia.Jak bede w sklepie to sprawdze jeszcze raz,bo moze mi sie przewidzialo 😉

• Mamusia
a moje male dzis cala noc spala i trzeszczala, nie plakala tylko jakies chrzaki ,piski, smiechy przez sen, i tak robi chrrrrrrr, albo mruczy oboje niewyspani a ona baaardzo:P i ma laskotki na plecach 🙂 jak ja karmie z cyca i posmyram po pleckach to dupke wypina i ramionka 🙂

• Mamusia
Złotko na prawdę :* ja się powtarzam ,ale jest prześliczna !!!!
Milan też skrzeczy przez sen i tak piszczy jakby zakręty wyrabiał hhihihi a łaskotki ma na stopkach! 😆
Już tylko cyca dajesz?? Ale jest kochana ,że całą noc przesypia 🙂 W sumie my też bijemy rekordy ostatnio 😉

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Mia bardzo ładnie wyglądasz ,a brzucholek niech rośnie ,rośnie :*
Vanesska też ładnie przesypia 🙂 Dla mnie te 6 i pol godziny to teraz jest dużo jak Milek śpi,a jak zacznie przesypiać też po 9 godzin to będzie już cudownie 🙂

miedzy naszymy dzieciakami jest roznica 1msc i 1 tyg 😜

• Mamusia
Gosiu my tez na swieta wybieramy sie do Polski,tyle,ze autem,bo bilety to fsktycznie masakra 😉A drugi plus,ze autem zabiore ile chce i nie musze pol dnia z waga skakac i przekladac 😁 😁 Lece lulu moje panie.Buziole,a ty Gosiaczku mi sie tu nie doluj,bo ja juz wrcocilam i lanie ode mnie dostaniesz:*:*:*

• Mamusia
A my też święta w tym roku spędzamy w Polsce 🙂 W końcu....!!! i chrzciny też będą! a bilety... MASAKRA! dlatego nie dlugo trzeba bedzie juz zamawiac!
a ja już zaczynam odliczać do wyjazdu w sierpniu! jeszcze tylko miesiąc... a w domku byłam ostatnio rok temu 😞