Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
haha no jeszcze troche i nie bedzie gadac tylko juz dyskutowac z mamunia 😁

albo pyskowac 😜

no ,a jak ! także może cieszmy się póki jeszcze nie pyskują 😁 a ja wczoraj padłam jak kłoda!:P synalu mi coraz ładniej śpi 🙂 przed wczoraj zasnął o 22 obudził się o 3 nad ranem ,a później o 6 🙂 a tej nocy zasnął o 20.30 obudził się o 1 ,a później po 4 🙂))nie jest źle !mojemu Radeckiemu skończyło się tatusiowe dwa tygodnie to teraz całe wyro dla nas 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
sylwia u nas tez leje 🤢
no ja tez lubie jak marcin robi na nocki i spie z mala bo jak w weekendy jest w lozeczku to az mi jej szkoda 😜
a i kupuejmy lozeczko drewniane 🙂

a czemu jednak drewniane?? mnie w sumie tez denerwuje to z materialu ,bo jakos dziwnie sie tak zapada w dol tzn materac to jest takie pol kole ! 🤢

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
sylwia u nas tez leje 🤢
no ja tez lubie jak marcin robi na nocki i spie z mala bo jak w weekendy jest w lozeczku to az mi jej szkoda 😜
a i kupuejmy lozeczko drewniane 🙂

a czemu jednak drewniane?? mnie w sumie tez denerwuje to z materialu ,bo jakos dziwnie sie tak zapada w dol tzn materac to jest takie pol kole ! 🤢

bo drewniane to takie eleganckie;p nie no jak tak popatrzylam na lozeczko i jak mala zacznie stawac to mi wleci z niego a bez wkladki jak bedzie lezala to mi plecy eksploduja schylajac sie tak nisko 😮

• Mamusia
ehh, ide za chwilke pod prysznic tak w skrocie Wam napisze , moge sie pozalic nad soba 😁
W czwartek pecherz plodowy mi pekl, odeslali nas, w piatek tez nas odeslali, a w sb wywolanie od rana, najpierw czopek, nie dawal rady, o 17 przewiezli mnie do dalszej czesci, dostalam kroplowke jakas na wywolanie, zaczelo sie pozno po 18 nie wiem dokladnie o ktorej mialam jakies pierwsze skurcze, podali mi gaz jak juz bardzo bolalo, potem mialam 8cm rozwarcia to juz bylo kolo 23ciej, lekarz powiedzial,ze porod moze byc o 3ciej juz.Poprosilam o cos mocniejszego i dostalam od raz epidural, a potem juz bylo wszystko zamazane.......i puls malej spadal, pobrali jej z glowki krew sprawdzic czy da rade i biegiem na sale operacyjna. Mimo epiduralu 2giej dawki czulam bol przy cieciu ale zanim przygotowali mnie do uspienia uslyszalam krzyk mojego malenstwa, wszystko sie juz tak szybko odbylo......... 🙂 Faktycznie to byl horror ale mam to gdzies 🙂 Mimo ,ze najbardziej sam epidural mnie bolal, nastepnym razem od raz bym go chciala,bez sensu sie tyle meczylam, nie wierzylam,ze cos moze tak bolec. A teraz sie goimy juz jest ok, mam mala anemie, bo mialam tranfuzje ale dostalam pain reliefy i zelazo. Malutka mnie kocha i wiem,ze to jej brakowalo w moim zyciu, czuje sie tak jakbym sobie cos przypominala co zawsze bylo w podswiadomosci jakby ona zawsze miala miejsce w moim zyciu 🙂 Nigdy nie czylam takiej milosci 🙂 aa i karmie piersia, juz nie boli 🙂
Obiecuje,ze jutro Wam ja pokaze!!!
aaa i tatus przecial pepowine,plakal jak dziecko i ciagle ja caluje i wácha i glaska 🙂
Dziekuje Wam kochane moje perelki za wsparcie, baaardzo!!! 🙂

• Mamusia
Maja dzielna jestes 🙂 I tak pieknie opisalas swoje uczucia do malej 😁 ja nie czulam tak silnej wiezi z MArylka na samym poczatki i strasznie mnie to martwilo. Milosc i przywiazanie przyszla u mnie z czasem (nie wiem dlaczego tak mialam)

• Mamusia
Maja jeszcze raz gratuluję 🙂
Najsilniejsza jest miłość macierzyńska 🙂
A faceci są twardzi ,ale chyba każdy w takim momencie płacze!!! Mój Radek to samo...
A to uczucie kiedy widzisz pierwszy raz swoje dziecko i je poczujesz jest niesamowite i często wracam do tego myślami!!!
No to teraz czekamy na jakieś piękne zdjęcie 🙂)
A ja się chciałam pochwalić ,że mój synalu ostatnio przesypia mi 5 godzin w nocy 🙂 zasypia koło 21-22 po kąpieli i tak sobie pośpi do 2-3 ,a później tak do 6-7! a już się martwiłam ,że będą nocki nie przespane cały czas! 😜 😜 😜
ok ,a teraz uciekam póki śpi jakieś śniadanko zjeść! pogoda zapowiada się ładna 🙂 na jakiś spaciren trzeba będzie iść 🙂 miłego dnia Wam życzę!Buziaki :*

• Mamusia
juz powoli sie ogarniamy 🙂 wlasnie doszlam do tego ,ze mam taki stan zakochania jak wtedy gdy zaczelismy z Michalem nasza milosc, i nocki nieprzespane i powinnam nie miec sily a ona wciaz jest i jest 🙂 uczymy sie siebie z malenka, zaraz Wam ja pokaze, bo narobilam juz troche zdjec 🙂 i w kwiatuszku tez!!!! 🙂 i ona tak pachnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
a to moja widzialna milosc 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/191/img4003u.jpg/][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/6727/img4003u.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Piekna ta Twoja milosc Maju. Moje wielkie gratulacje. dzielna bylas, podziwiam ze tak dlugo czekalas i sie nie poddalas. Zuzia jest przeslodka i jakie ma fajne wloski i duze oczka.

• Mamusia
Dziewczyny wczoraj sie dowiedzialam ze bedziemy mieli mala Izunie. Tatus przeszczesliwy bo tylko o corce marzyl, ja tez bardzo sie ciesze bo wydaje mi sie ze latwiej mi bedzie z dziewczynka. to teraz zakupy beda na calego. Zrobilismy 4D usg i Iza prawidlowo sie rozwija, wazy 332gr.