Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Andzia18 napisał(a):
mia7 napisał(a):
Kasiula2 napisał(a):
na tym wątku tylko Maja została z brzuchem???

Tak jestem jeszce ja. Nie mozna tego jeszcze nazwac z brzuchem, ale to juz prawie polowa.
Dzis lece do Polski bo mamy chrzciny Marylki a ja jestem mama chrzestna, Nusia z Marylka jest w Polsce od wczoraj.
We wtorek ide na scan 3D i mam nadzieje poznac plec mojego dziecka. Podziele sie z Wami jak juz cos bede wiedziala.
Pozdrawiam goraco, jestem w pracy a wieczorkiem lece.

Jeszcze ja jestem z brzuszkem, ale jeszcze tylko 17 tygodni 🙂 Ahhh... nie moge sie doczekac 😉

no proszę a myślałam,ze została wam się tylko jedna oczekująca....

• Mamusia
No Maja ,a ja się zastanawiałam wczoraj czemu Cię nie ma ,a Ty już spać poszłaś 🙂
Mogłabyś do mnie też wpaść tak posprzątać hihi żartuje 😘
A ja miałam nie przespaną nockę 🤢 Milan spał za długo w dzień chyba i w nocy jak się obudził po 24 tak zasnął o 2.30 ,a później wstał o 5 rano! Teraz na szczęście sobie śpi to mam chwilę ,żeby zjeść śniadanko i się ogarnąć 😆
Gosiak od kiedy Vanesska tak zaczęła Ci ładnie przesypiać? Mam nadzieję,że mojemu malcowi też się to zmieni... 🤨

• Mamusia
Dziekuje Sylwia 🙂 A maly i tak dobrze Ci spi!!!!!! 🙂 ruszam sprzatac , bede co chwile na chwile pewnie przerwy sobie robic 🙂 poki co pije moje ukochane ostatnio karmi 😁 baaaaardzo dlugo nie mieli dostaw w polskim sklepie u mnie i teraz jak juz przywiezli to Michal mi kupil 4 😁 ale tyle nie wyzlopie bo sie schleje, heheheh 😁

• Mamusia
Gosia rosnie jak na drozdzach 🙂
a ja juz gora sprzatnieta tylko wybila mnie z rytmu landordka, przyjechala z mezem naprawiac rynne,zeby mi juz lazienki nie zalewalo, ciesze sie bo wlasnie zaczyna cos kropic 😁
A ona ma termin na dzis ,ale jej maluch dalej siedzi 🙂
Gosia zapieprzam az pot ze mnie leci 🙂 a dopiero 13sta 😁 i ciagle pije to samo karmi 😁 nie sadzilam ,ze znajde jeszcze w sobie przed porodem taaaakiego powera 🙂