Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Sylwia no a co ty myslisz 😁 Tym bardziej,ze w drodze powrotnej ciuszki siostra mi autem przywiezie 😁 😁

Łooo Kochana to ładuj ile wlezie 😁 hehe mi też tu już mama mówi ,żebym lepiej wzięła dodatkowe kilogramy jak będziemy lecieć! no i zaraziłyście kobity tym ebay'em ,bo wlasnie tez zamowilam fajne spodenki dla malego i bodziaki! 🙃 i dalej szukam i kurde to wciąga.... 🥴

• Mamusia
Maja jak wroce,to naucze cie sprzedawac 😁 😁 Dobra,to ja lece pod prysznic i chwile jeszcze z Piotrkiem chce posiedziec,bo tydzien go nie bede widziala 😞 Juz tesknie...No i chcialam sie z wami pozegnac kochane.Bede za wami tesknic.Majeczko prosze cie,napisz smsa jak urodzisz.Nr masz,bo ci smsa wczoraj wyslalam 😉Buziaki i do zobaczenia za 3 tyg.A jutro 4 rano pobudka 😞 😞

• Mamusia
No 🙂 dziewczyny napewno smsy poleca od raz 🙂 i najszybciej jak bede w domu po porodzie tu Wam napisze 😁
Monia my bedziemy tesknic napewno 🙂)))
A ja serio dzis caly dzien w lozku spedzilam ale mnie jakies przeziebienie lapie !!!! wczoraj siedzialam w przeciagu i to pewnie dlatego.

• Mamusia
milego pobytu monia 🙂
sylwia ale masz fajnego chlopaka 😜
maja rodz to jest rozkaz!!!
aaaa Marylka jutro bedzie sie na plazy wygrzewac 🤪 🤪
a my bylismy dzis na zakupach po kino domowe i vanesske na 4 godziny zostawailismy ze znajoma nie chcielismy jej meczyc lazeniem po galeriach i jak ja zawozilismy to az lzy w oczach mialam ze musze ja zostawic ahhh masakra ale mam ja pzy sobie juz i nie oddam nikomu!! 😠 🤪

• Mamusia
też bym pewnie tęskniła jakbym miała mojego niunia zostawić ;p
wyobraźcie sobie ,że on mi dzisiaj z butli mleka wypił 200,a później jeszcze cyckiem Go dokarmiłam ,bo dalej był głodny ! ja nie wyrobie na mleko dla niego!!! nie dlugo chyba bede musiala zaczac zageszczac jakims kleikiem czy co?!?!

• Mamusia
hehehe 🙂 Sylwia a moze to mialy byc blizniaki 😁
moze zaryzykuj ipodaj mu mleko dla glodnych dzieci, moze rzeczywiscie bedzie bardziej syte dla niego......albo on tak kocha cyca 😁
a my nadal zapakowane, nic nie wskazuje na chec malej rozstania sie z moim wnetrzem 🙂 chcialabym miec to juz z glowy bo se wkrecam rozne tematy:/
Jak u Was pogoda??? u mnie zero slonca narazie,a nawet sie zapowiada na deszcz.

• Mamusia
No tak ,zapomniałam o tym mleku dla dzieci głodnych! Może faktycznie spróbuje?!Zobaczymy...
A ja już też od 38 tygodnia liczyłam ,że się coś zacznie... 🙂 Jakie tematy sobie wkręcasz? :>
U mnie też słońca brak i za to jest taka mgła ...mleko dosłownie!!! Widzę budynek po drugiej stronie ulicy a dalej już nic kompletnie nie widać!!! Do dupy niedziela się zapowiada 🤨

• Mamusia
ja jak sprawdzalam pogode to po 10 tej ma byc 28 stopni pelne slonce.....zobaczymy wtedy bede miala powod zeby wyjsc z lozka do ogrodka 😁
a moje tematy, no ze nie bede wiedziala jak sie cos zacznie dziac..ze mi wody odejda w nocy we snie,alebo jak bede sie kapac itd.i ze mala bedzie za duza jak jeszcze posiedzi w brzuszku, albo,ze sie odkreci glowka do gory, bo czasem jak ma czkawke to czuje doslownie tak niziutko a czasem za wysoko i mam wrazenie ,ze sie odkrecila, bo przeciez czkawka sie w nogachnie robi, nie.....we wtorek mam wizyte wiec obadamy temat 🙂

• Mamusia
Maja nie martw się 🙂 Ja też o tym myślałam ciągle!Na pewno jak będziesz w wannie to poczujesz ,że Ci wody odeszły czy w nocy we śnie na bank się obudzisz! Mnie np. obudziły rano pierwsze skurcze. A mała na pewno się nie obróciła :-) Ale po wizycie będziesz spokojniejsza 🙂nie ma co się nie potrzebnie zamartwiać na zaś! Ciekawa jestem kiedy się zacznie !!!!
Nusia ,a Ty gdzie nad to morze jedziesz???

• Mamusia
No pogoda sie zrobila piekna 🙂 moze tez gdzies starego niedaleko wyciagne, moze na wzgorza sobie polezec na sloneczku.....
Nusia zrobcie duzo zdjec i Mii tez bo jej brzuszka nie widzialysmy, nie 🙂 Sylwia szkoda,ze tak daleko mieszkamy, by sie chociaz pospacerowalo 🙂
Serio, jak patrze dzis na niebo to mi sie wakacje najwpanialsze przypominaja jest takie czyste 🙂

• Mamusia
i co 🙂 godzinka na sloncu i sie opalilam 🙂))) w koncu nie mam przezroczystej skory 🙂 tylko ksiazke czytalam i szyja mi sie wcale nie opalila wiec wygladam smiesznie 😁
Szkoda,ze tak zadziutko jest taka piekna pogoda w Anglii, moze dzieki temu bardziej to sloneczko docenie 🙂