Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja zadnej paczki nie robie, wiec jakos musze sobie tak poradzic 😮 i mleko (2 puszki) musze tez zabrac ze soba 🤔
listy nie mam zrobionej, ale mam nadzieje ze niczego nie zapomne 🥴 dzis bede pakowac.
chcialam jeszcze dzis pojechac do pobliskiej miejscowosci, u w mojej dziurze niewiele mozna kupic, ale moj M wzial dzis moj samochod, bo w jego ma cos ze switlami, czy kierunkami...., mam nadzieje ze wroci dzis szybciej, zebym jeszcze mogla pojechac 😲

• Mamusia
ja jade na miesiac do polski wiec paczka musiala byc 🙂 bo wiesz ze podatek za mala sie placi jak sie leci samolotem ale bagazu dodatkowego nie mozna... wyslalam juz jej troche zabawek, mleko, moje ciuchy (jej beda w moim bagazu), pampersy, chusteczki nawilzane, slodycze dla brata, karuzelke, kremy i rozne inne bzdury... 🤪 jest tego wszystkiego

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
ja jade na miesiac do polski wiec paczka musiala byc 🙂 bo wiesz ze podatek za mala sie placi jak sie leci samolotem ale bagazu dodatkowego nie mozna... wyslalam juz jej troche zabawek, mleko, moje ciuchy (jej beda w moim bagazu), pampersy, chusteczki nawilzane, slodycze dla brata, karuzelke, kremy i rozne inne bzdury... 🤪 jest tego wszystkiego

myslalam, ze tylko ja mam takiego bzika 🤪

• Mamusia
Ja tez dopiero wstalam 😁 I sniadanko jem.Kaasiaak pokoic swietny.Po prostu boski 😁 😁 A co do wyjazdu,to ja w niedziele juz lece i tez jestem tym przerazona,bo lece sama z mala.Ale plesem jest to,ze czego nie bede potrzebowala na 1 tydzien to Piotrek autem dowiezie..ale i tak mam tego sporo do zabrania 😁 Jutro zaczne sie powoli pakowac,bo dzis poprawka 😉 😉Ktora i tak pewnie obleje hehe 😁