Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jejku Nusia bidulko moja:*Mam nadzieje,ze Marylce to sie szybko unormuje i bedzie ci spokojnie noce przesypiac..A ja dzis mam o 15 wizyte u lekarza,bo Julka ma strasznie sucha skore na uszkach.Smarowalm jej to oilatum i zamiast pomoc to tylko pogorszylam sprawe 😞 Bo zrobilo sie takie jakby poparzone.No i od piatku tylko woda to przemywam i jest lepiej ale skora jest strasznie sucha..

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czesc 🙂
Nusia to jej napewno przejdzie 🙂Moze musisz ja baaardzo zmeczyc wieczorem,zeby nocke przespala 😁 daj mi ja tutaj ja sie nia zajme 😁 wybawie jak nikt nigdy 🙂))))))))))))))
Ale pogoooda piekna 😁 zaraz ruszam posiedziec w ogrodeczku, zaczelam teraz drugi raz czytac Helter Skelter - zbrodnie Mansona 🙂moj stary mowi,ze juz wariuje 🙂

• Mamusia
Czesc 🙂
Nusia to jej napewno przejdzie 🙂Moze musisz ja baaardzo zmeczyc wieczorem,zeby nocke przespala 😁 daj mi ja tutaj ja sie nia zajme 😁 wybawie jak nikt nigdy 🙂))))))))))))))
Ale pogoooda piekna 😁 zaraz ruszam posiedziec w ogrodeczku, zaczelam teraz drugi raz czytac Helter Skelter - zbrodnie Mansona 🙂moj stary mowi,ze juz wariuje 🙂

• Mamusia
Pan doktor obejrzal Juli i zapisal Epaderm cream do smarowania.Mam smarowac jak najczesciej i powinno zejsc.Jak nie zejdzie do wyjazdu,to w Polsce pojde z nia do mojej pani pediatry.Ciesze sie,ze to nie jakas alergia,bo tego balam sie najbardziej.No ja wlasnie zjadalm piers z kurczaka z serem i jogurcik i teraz czas na kawke 😁 😁 Bo po wczoraj nie odwazylam sie pic kawy na pusty zoladek

• Mamusia
To dobrze,ze to nie alergia 🙂
A moje kochanie pojechalo po páczusie i cos slodkiego mam taaaaka chcice, a deszcz pada i siedze od rana w domku z serialem 🙂
Dzis w nocy bylo pierwszy raz kiepsciutko, wiecie co.....z boku na bok jak sie przekrecalam to jak wykonanie super ciezkiego cwiczenia, a tak bolalo... inaczej, cholerka...

• Mamusia
monisia badzo sie ciesze, z z julka wsio ok!!!:*
maja ja po koniec ciazy to nienawidzilam nocy 😠
a moja mala na szczepionce plakala troche, ale pozniej... zostawilam ja sama z marcinm na jaka godz i caly czas u strasznie plakala jak wrocilam to sie uspokoila dalam nurofen i jest w miare ok zobaczymy jak minie noc 🙂

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Goska no to super ze dostaliscie 🙂Ja tez najpierw kase dostalam,a dopiero dwa dni pozniej list 😉Ty lepiej child tax credit zalatwiaj,zebys sie na becikowe zalapala 😁

to jak mam child benefit to nie dostane? 😮
papiery zlozylismy czekamy na decyzje
🙂

• Mamusia
Ale masz dzielna core Gosiu 🙂
Ja juz tak czekam na objawy jakies dziewczyny, ciagle wkladke sprawdzam i troche czesciej chodze do toalety, i co ,mnie trche zczysci to mysle,ze to juz 😁
A ja wciaglam 2 páczki i wieeelka beze z owocami i bita smietana, byla taka slodka,ze az ohydna 😁 😜 ale wlasnie o to chodzilo,zeby sie zaslodzic 😁

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Dzieki dziewczyny 🙂A Julka jest dzis tak padnieta,ze zasypiala w wanience.I teraz butle na polspiaco wali i zaraz jej nie bedzie 😁 Oj rybke tez bym sobie zjadla 😁 Z reszta w ogole zjadlabym cos innego niz kurczak itp

monia pojemy prawdziwego jedzenia w polsce 😜

• Mamusia
No ja juz w niedziele sobie pojem 😁 😁 😁 W sumie to jednak sie ciesze na ten wyjazd,tylko za Piotrkiem bedzie mi teskno 😞A co to?Zabawa w gdzie jest Marylka? 😁
A tak w ogole to wszystkiego najlepszego dla Marylki z okazji 5 miesiecy!!Zrdowka kochana,nigdy wiecej nie ulewaj i przesypiaj cale noce sloneczko:*