Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
monia gratulacje 🙂

maja trzeba zjesc ananasa z tym twardym srodkiem. ja zjadlam i na drugi dzien w nocy mnie ruszylo 😜

maryla jadla dzisiaj chrupka kukurydzianego - wszedzie go miala, na oczach w nosie ale probowala trafic do paszczy bo jej bardzo smakowal 😁

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
monia gratulacje 🙂

maja trzeba zjesc ananasa z tym twardym srodkiem. ja zjadlam i na drugi dzien w nocy mnie ruszylo 😜

maryla jadla dzisiaj chrupka kukurydzianego - wszedzie go miala, na oczach w nosie ale probowala trafic do paszczy bo jej bardzo smakowal 😁

Ty powinnas miec kamere i nagrywac marylke i nam pokazywac 🙃 🙃

• Mamusia
Jestem , jestem baby i o drugie się nie staram 😁 nie dam się jeszcze ruszyć przez najbliższe miesiące haha żartuje 😉
Monia gratulacje zdanego egzaminu ! 🙂
Zaglądam tutaj do Was ,ale nie zawsze mam czas napisać!Milan daje mi troszkę popalić,zawsze jak zaśnie to ja korzystam i też walę drzemkę albo robię coś w domu 😉 Uhhh mam nadzieję,że z czasem też zrobi się aniołek jak Vanesska :P dobrze,że w nocy jako tako śpi chociaż!
No Maja dawaj zdjęcie brzucholka dawaj 🙂 Bo następne zdjęcie to już będzie Zuzi na świecie 🙂
A co do ananasa to też jadłam i nic... w sumie to nic mi nie pomogło ,a zrobiłam chyba wszystko....! Herbata z liści malin ,ananas ,seks , długie spacery po górkach pazurkach , ciepła kąpiel! I wyszedł dwa dni po terminie hihi 😉

• Mamusia
Zamowilam wlasnie pomaranczowego kwiatuszka 🙂 Gosiu to chyba lepiej go lekko przyszyc niz z ta spineczka? Moze dzis sie wybiore do hobbycrafta, wydaje mi sie ,ze tam sa gotowe takie opaski tylko kwiatka trzeba do nich znalezc.
Sie ostatnio naczytalam i naogladalam o zagadkach kryminalnych to teraz cala noc mi sie snilo,ze mordercow lapie 🤪

• Mamusia
Dobry 😁 😁 Majeczko ja odkleilam spineczki i przyszylam kwiatka.Dziekuje za wiadomosc 🙂Ja bede w Polsce jak zaczniesz rodzic,wiec czekam na smsa 🙂 Gosia to dopadlo cie to samo co mnie-ebayomainia 😁 😁 Sylwiu z czasem sie unormuje,glowa do gory 🙂A co do najadania,to mloda smoka wypycha jak nie chce jesc.A co do mleka to ja jej robie 150 i zazwyczaj zjada ze 120-130,chyba ze po dworzu chodzimy,to zje cale 150.no i na noc do spanie robie jej 180