Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
nie no nusia mi juz na nia slow brakuje i te geste, dlugie wloski 🤪 🤪 🙃 😁

ona z kazdej strony ma inna dlugosc i gestosc wlosow 🤪 taka modnisia bo teraz na topie takie na w pol powygalane glowy 😁

ona jest glamour 😁

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
pieprzenie, pisza jedni,ze wczesniej inni ,ze poznij, zalezy od dziecka jak sie rozwija. a widzenie a szybkosc reakcji i rozpoznawanie to tez co innego, ehhhh te chrzanione google......
Ide zaraz na egzamin, dajcie kopniaka na szczescie 😁

maszzzzzzzzzzzzzzzzzz 🤪

• Mamusia
🙃ja juz poprasowalam cala sterte ciuchow, druga sterta na jutro, jak wyschnie. jutro od rana jeszcze jedno pranie, ostatnie zakupy, pakowanie...nigdy nie pakowalam takiego malego dzieciaczka na 2 tygodnie
ile tego trzeba bedzie zabrac i wozek i fotelik i jakas kolderke... na miejscu pomyslimy w czym ona bedzie spala? moze trzeba bedzie kupic travel cota chyba zwariuje, bo przeciez nie mozna zapomniec o melodyjkach do usypiania... 🤢
😁 🙃 🙃

• Mamusia
Kasiula Ty moje slonce:* jak bym mogla zapomniec,
a Kasia to fakt, zapomnialam ,ze jedziecie i sie szykujesz 🙂 rzeczywiscie to inaczej pakowac trojke w tym mala wiecej rzeczy niz Wy dwoje 🙂
A my wlasnie wrocilismy po egzaminie, mielismy ostatnia lekcje ale juz w pubie 🙂 fajnie bylo i tak czas zlecial,ze nie wiem kiedy zrobila sie 23cia 🙂 a egzamin...nuda....dzis byl writing, a to pikus dla mnie bo jestem wzrokowcem, a listy i takie tam complainy to ja zawsze pisze wiec dla mnie nie bylo halo, nie wiem jak Michal bo on pisze bardzo nieczytelnie 😁 - razem sie uczymy. Jeszcze 5go ostatni egzamin mnie czeka, jego 6go. Obym dotrzymala 😁