Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Monia ja mam taka wstretna zawistna kuzynke-Bogusia ma na imie, i zawsze mi wlosow zazdroscila, kiedys mialam takie do pasa albo i dluzsze i poprosilam ja zeby mi koncowki obciela to mi obciachala z zawiscia do szyji az!!!!!!!!!!!!! Baby to sa wstretne.............

• Mamusia
🤪a moja kobietka juz spi od pol godziny 🙂
dzisiaj mnie brzuch bolal(chyba za wczesnie troche oddalam sie marcinowie 😉) i jak kapalam kruszynke to sie aby modlilm zeby grzeczna byla bo ledwo zylam a ta nawet nie zaplakala 🤪 zawsze jak wyjmuje wanienki to placz bo ona che jeszcze a dzis sie smiala i nawet nie zajaknela sie 🤪 jak ja ja wtedy kocham 😜

• Mamusia
Gosia 😁 zyc nie umierac 🙂
Nusia tak, ja mam ciagle usmiech na twarzy , mnie i ciasteczko cieszy 🙂
Michal w koncu zamontowal fotelik w samochodzie bo bardzo naciskalam,zeby juz 😁 a potem mu wlaczylam na youtubie porody w wodzie,zeby sobie poogladal, to nagle zaczal sie zbierac do pracy pol godziny wczesniej 😁
Ja c.d. Mentalisty, juz drugi sezon ogladam 😁

• Mamusia
Majeczko to jestes taka sama jak ja.Wieczny usmiech na twarzy i niepoprawny optymizm w sercu 🙂Mnie ciesza malutkie rzeczy.Np dzis Piotrek rozbawial Julke i ona sie do niego tak glosno smiala..a ja sie poryczalam ze szczescia 😁 😁 Bo nie ma nic piekniejszego niz usmiech moich skarbow 🙂 🙂Gosiaczku a tak marudzilas na poczatku,a tu prawdziwy aniolek sie nam zrobil 🙂Nic tylko sie cieszyc 🙂

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Gosia 😁 zyc nie umierac 🙂
Nusia tak, ja mam ciagle usmiech na twarzy , mnie i ciasteczko cieszy 🙂
Michal w koncu zamontowal fotelik w samochodzie bo bardzo naciskalam,zeby juz 😁 a potem mu wlaczylam na youtubie porody w wodzie,zeby sobie poogladal, to nagle zaczal sie zbierac do pracy pol godziny wczesniej 😁
Ja c.d. Mentalisty, juz drugi sezon ogladam 😁

my z marcinem na seriale to parcie mielismy na skazanego na smierc w jeden dzien caly 4 sezon obejrzelismy a pozniej nam sie po nocach snil 😜

• Mamusia
a moja pasja kiedys to byl Zbuntowany Aniol hehehe 😁 zajebioza byla i Dr Quinn 😁 w sumie nawet teraz czasem w angielskiej tv jak graja to ogladamy z Michalem 😁
A odnosnie tych filmow to mam taka stronke www.zalukaj.pl i tam sie zarejestrowalam siostra mi jakies vip konto doladowuje i tam jest cale mnostwo filmow wedlug kategorii i seriali 🙂