Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
ale Julka ma dobrze no! 🙂
Gosiak ja wlasnie dalam Malemu to mleko i mi nie smierdzi 😉 nawet podobnie smakuje jak to gerbera polskie co wczesniej dawalam tylko jest troszke slodsze 🙂

a to moze to kolkowate mleko tylko smierdzi 😮

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
to jest jeszcze specjalne na kolki tej firmy ,tak?

no bo ja takie mam ;p ale moja po nim ciagle plakala i nie spala 😮

a to ja kupilam te normalne! wydoil mi cala flache! mam nadzieje,ze nic sie nie bedzie dzialo... aaaa i rumianek pomogl! zrobil taka kupe ,ze myslalam ,ze nie dam rady Go przewinąć :P

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
to jest jeszcze specjalne na kolki tej firmy ,tak?

no bo ja takie mam ;p ale moja po nim ciagle plakala i nie spala 😮

a to ja kupilam te normalne! wydoil mi cala flache! mam nadzieje,ze nic sie nie bedzie dzialo... aaaa i rumianek pomogl! zrobil taka kupe ,ze myslalam ,ze nie dam rady Go przewinąć :P

mi polozna kazala kupic te na kolki i po ch.. jak i tak pije sma tylko w lzejszych dawkach 🙂

• Mamusia
Czesc 😁
Moje milosci spi, a mnie malenstwo obudzilo,bo zoladek glodny 😁 wciaglam cala miche truskawek 😁 😁 😁 😁
W nocy chyba mielismy burze 😮
Monia ja juz dostalam pismo kiedy mam byc na egzaminie, wiec nici z przekladania, chociaz jak zaczne im rodzic,to beda musieli przelozyc, ale na pozniej 😉
Naczytalam sie na noc o tych mleczkach itd, i mi sie snilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heheh, a swoja droga to wyczytalam ,ze czasem mleko po prostu kobiety rozrabiaja z zlych proporcjach, znaczy w tych z opakowania ale dla dziecka za mocno stezone moze byc. To jak z kaszka sumie 🙂
Milego dnia 🙂

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Gosiu to na kolki tylko tak smierdzi.Ja tez je mialam to Juli plakala po nim i jesc nie chciala.Wpadlam tylko powiedziec dzien dobry i ebyscie dzieciom sloiczkow z gruszka nie dawaly!! I znikam na egzamin.Buzka

ja wlasnie dzis gruszke mialam podac - a czemuz to???? 🥴

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Gosiak ja złożyłam child i tax i tez wysłałam od razu na becikowe ,ale niestety odmówili. Napisali że najpierw musze mieć przyznany któryś z tych pierwszych.

to ogliby przyslac mi jakas decyzje bo w usmie do becikowego to mi miesiac zostal 🤔

• Mamusia
Monia to bedzie miala odpowiedz czy zdala za kilka tygodni nie od raz.....niestety. Ale zda napewno.
Ja wlasnie tez czytalam o child taxie i roznie ludzie czekaja.....ja to wogole nic nie moge skladac dopoki malutka nie bedzie na swiecie. 😜
A ja sie lenilam w lozeczku do tej pory a Michal biegal z odkurzaczem 🙂 teraz mnie wygonil z sypialni bo sprzata tam 🙂

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
No i dzień doberek Wam 🙂
U mnie znowu deszczowo...ale chłopaki i tak poszli na spaciren ,a ja się zabieram za sprzątanie póki mam chwilę.... :P

a jak Ty sie wogole czujesz? doszlas juz do siebie??

A już lepiej ,dzięki :* tylko jeszcze troche mnie tam ciągnie w kroczu :/ czasami biorę przeciwbólowe tabletki ,bo ciężko :/ A Ty już pewnie w porządku,co? Jak długo w ogóle miałaś ten okres po porodzie i jak długo te szwy się trzymały??? Bo zakładam ,że już ich nie masz 😉
A co do tych benefitów to oni są cwani :/ bez jednego nie dostaniesz drugiego ,a na drugi trzeba czekac dlugo , bez sensu

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
No i dzień doberek Wam 🙂
U mnie znowu deszczowo...ale chłopaki i tak poszli na spaciren ,a ja się zabieram za sprzątanie póki mam chwilę.... :P

a jak Ty sie wogole czujesz? doszlas juz do siebie??

A już lepiej ,dzięki :* tylko jeszcze troche mnie tam ciągnie w kroczu :/ czasami biorę przeciwbólowe tabletki ,bo ciężko :/ A Ty już pewnie w porządku,co? Jak długo w ogóle miałaś ten okres po porodzie i jak długo te szwy się trzymały??? Bo zakładam ,że już ich nie masz 😉
A co do tych benefitów to oni są cwani :/ bez jednego nie dostaniesz drugiego ,a na drugi trzeba czekac dlugo , bez sensu

okres mialam niecly tydzien ale za to w 2 dzien wylecialo ze mnie iecej niz poporodzie 🤢 szwy to sama nie wiem kiedy zeszly ;p a ja czuje sie wspaniale 🤪 az sie sama dziwie 😜

• Mamusia
monisia oblala 😞 1 punktem!! przeciez 1 powinien sie nie liczyc 😠
to napewno przez ta siostre!!!! 😠 23 ma poprawke i ja napewno zda ;*
a oto caly sms 🙂
"oblalam:-( jednym glupim punktem..ale czego sie spodziewac po 2bezsennych nocach.nie dosc ze test byl strasznie trudny to jeszcze zasypialam przy komputerze.23 mam poprawke"
bieddna moja kochana 😞 ☺️ 😘

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
aa nusia nie dawaj gruszki bo julcie cala noc brzuszek bolal 😞

moja ma tak po jablku 🙂 dzisiaj dostala banana z brzoskwinka i zobaczymy co to bedzie. a wczoraj ziemniak z pietruszka - ochyda 😜 tak sie krzywila ale skubana otwierala buzie jak lyzeczka nadlatywala i jadla 🙃

biedna monia - za drugim razem na pewno zda 😁