Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
aa nusia nie dawaj gruszki bo julcie cala noc brzuszek bolal 😞

moja ma tak po jablku 🙂 dzisiaj dostala banana z brzoskwinka i zobaczymy co to bedzie. a wczoraj ziemniak z pietruszka - ochyda 😜 tak sie krzywila ale skubana otwierala buzie jak lyzeczka nadlatywala i jadla 🙃

biedna monia - za drugim razem na pewno zda 😁

nusia Twoj glodomorek to nie gardzi jedzonkiem hehe 🙂

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
sylvianka3 napisał(a):
Pewnie,że zda 😉 wyśpi się następnym razem ,a poza tym wie już mniej więcej czego może się spodziewać 😉
ojj ja jeszcze musze poczekac za nim zaczne dawac malemu takie ''pysznosci'' 😁

a ja moge za miesiac juz 😁

gosia nie dawaj za szybko. ja czekalam do 4 miesiaca w 3 dalam troche sprobowac i to wszystko. czytalam ze nasze dzieci nie maja enzymow trawiennych jeszcze i mozna im zniszczyc watrobe albo nerki...

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):

moja ma tak po jablku 🙂 dzisiaj dostala banana z brzoskwinka i zobaczymy co to bedzie. a wczoraj ziemniak z pietruszka - ochyda 😜 tak sie krzywila ale skubana otwierala buzie jak lyzeczka nadlatywala i jadla 🙃

owocki wszystkie je ale jak jej dalam dzisiaj resztke ziemniaka i pietruszki to mnie oplula tym 😜

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):

owocki wszystkie je ale jak jej dalam dzisiaj resztke ziemniaka i pietruszki to mnie oplula tym 😜

haha 🤪 chcialabym to widziec 🙃 😁 😁

• Mamusia
hej Mamusie!!
A my stracilismy kolejnego pieska w najblizszej rodzinie - core mojego poprzedniego pieska 😞( Ta choc miala 16 lat, ale pamietam ja jak byla szczeniaczkiem i jak sie nia opiekowalam 😞 Moja kuzynk o 5 lat ode mnie starsza, jak rodzona siosra, dostala Astrusie na 18-te urodziny 😞(( Co za miesiac, co? 😞

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Madzia co to za wiadomosc na facebooku? 🙂 kiedy Paryz??
Przykro mi z tymi pieskami, tak wyglada zycie.....

Na fb to tylko taka gra 😉 hehe ,zeby wkrecic facetow. Patrz ponizej:
Right girls, were doing it again!!But this time we're really gonna confuse the boys, well You know the drill.
Here are the options:
Single: I'm moving to london!
Seeing some1: I'm moving to liverpool!
Single&looking: I'm moving to Ireland!
Single&looking secretly: I'm moving to Nigeria
Can't be arsed anymore: I'm moving to Wales!
Taken: I'm moving to Paris!
It's Complicated: I'm moving to Scotland!
I want a change: I'm moving to America!
I'm a lesbian: I'm bein deported
I've given up on love: immigration are outside my house

Let's do it together!.....

Zebys widziala mine mojego meza jak przeczytal - zmarszka mu sie miedz brwami pojawila haha :P
Jak tam Maju u Ciebie z brzusiem, cio??? Co slychac??

• Mamusia
Witam.Dopiero do domu weszlam.Juz wiecie,ze oblalam jednym punktem.Ale sie nie przejmuje,to tylko glupi egzamin.Jak nie zdam 23 to sobie najwyzej rok powtorze.W koncu szkole robie,zeby nauczyc sie angielskiego a nie dla papierkaA ja dzis bylam padnieta po 2 bezsennej nocy,a do tego egzamin byl cholernie trudny.Nusia nie dawaj jej gruszki!!!!Ja wczoraj dalam Julce caly sloiczek i cala noc mi plakala.Wzdelo ja.O 12 dalam jej espumisan,pomasowalam brzuch i zasnela,ale o 3 znowu byl straszny placz.Biedna strasznie brzuszek bolal 😞 😞Dopiero rano dowiedzialam sie,ze gruszki i sliwki sa wzdymajace i zeby dawac je dopiero gdzies od roku

• Mamusia
to niezla gra Madzia 😁 ja tez sie nabralam swoja droga 😁
Moj brzuszek w porzadku, wciaz sie wierci, a mowili,ze im blizej tym mniej, a ona ciagle mnie rozciaga wzdluz i wszesz 😁
Ja czytalam na forach o karmieniu maluchow innym pokarmem niz mleko to widze,ze w Polsce wogole zaleca sie najwczesniej cokolwiek innego podawac po pol roku......co kraj to obyczaj 🙂 Jutro nieslychane, moja maz konczy prace o 11stej w poludnie i ma caly dzien wolny i nocka w domu, az nie moge uwierzyc 🙂

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
ozzz a ja sie napalilam na te sloiczki no ale poczekam 🙂
a am pytanie jak dam malej sloiczek to to sie liczy jako mleko i koljeny posilek dopiero za te niby 3 godziny? i do kiedy dzieci jedza po te 3 godziny?

u marylki to nie dziala 😜 na razie wcina deserki ale moze jak zacznie jesc obiadki to uda nam sie jedno mleko wyrzucic. wydaje nam sie ze marylka ma skaze bialkowa, cale cialko ma w takich suchych czerwonych plackach. zbadamy ja w polsce...

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
dziewczyny mój malec od mleka ma cały języczek biały , co mogę zrobić? Wasze maluszki też tak miały?

o plesniawki ma moja tez miala 😜
no to tak najlepiej to niech Ci jakims sposobem osika pieluche i to mokre miejsce wez z pielucha na placa i na 'chama' tym palcem wsadz do buzi, albo skombinuj skads aftin(aphtin) i posmaruj smoczek i mu daj 🙂