Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosia wczoraj sie seksilismy ,ja jakos nie mam z tego przyjemnosci ale sie naczytalam,ze dzieki spermie szyjka szybciej dojrzewa, a teraz wrocilismy od poloznej za tydzien kolejna wizyta, moja midwife ma hollidaya w nastepnym tygodniu, wiec jej nie bedzie i jeszcze mi powiedziala ,ze chyba mam jakas infekcje w moczu 😞 ale nic nie czuje ,zadnych objawow a mocz nie byl ranny wiec moze to dlatego. Sie okaze za tydzien,jeszcze tego brakowalo na koniec......
Wymacala mi malutka, ta sie teraz wierci 🙂
I jeszcze na koniec uderzylam sie w glowe jak wysiadalam z auta i mam guza 😞 az mi sie czarno zrobilo......co to za dzien..... 🙂

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Kasiula2 napisał(a):
lepszej stronie brzuszka

no nie wiadomo czy lepszej...

co masz na myśli ?

no to,że w brzuszku najbezpieczniej....najbliżej mamy,najcieplej..naj..naj..naj..a tu takie dziwne to życie na zewnątrz... 😉

• Mamusia
Maja ja mam kosz na pieluchy, ale juz dawno przestalam kupowac wklady, bo bym z torbami poszla. Teraz wkladam tam bialy worek na smieci i kazda pieluche zawijam w woreczek na pieluchy ( w sainsburym kosztuja 9 pi za 100 sztuk:woohoo 🙂 a jak jest kupa to podwojnie i jest ok 🙂

• Mamusia
Kasiula2 napisał(a):
na tym wątku tylko Maja została z brzuchem???

Tak jestem jeszce ja. Nie mozna tego jeszcze nazwac z brzuchem, ale to juz prawie polowa.
Dzis lece do Polski bo mamy chrzciny Marylki a ja jestem mama chrzestna, Nusia z Marylka jest w Polsce od wczoraj.
We wtorek ide na scan 3D i mam nadzieje poznac plec mojego dziecka. Podziele sie z Wami jak juz cos bede wiedziala.
Pozdrawiam goraco, jestem w pracy a wieczorkiem lece.

• Mamusia
Nusia baw się dobrze 🙂 Świetne zdjęcia na facebooku dodałaś 🙂 Marylka już taka duża jest!
Maja już ladaaa chwila i będą skurcze :P
A ja wczoraj nie zaglądałam ,bo mały znowu nie chciał mi w ogóle spać i tylko było karmienie ,chwile poleżał ,rozglądał się dookoła ,lulanie ,płacz i tak w kółko hehe 🙂 mam nadzieję,że dzisiaj będzie lepiej!
Pogoda się zapowiada mega,ale ciekawe czy się nie popsuje... miłego dnia Kochane :* buzialki :*

• Mamusia
Pogoda wspaniala, to dziewczyny narobcie duzo fajnych zdjec na chrzcinach Marylki!!! ja juz zdecydowalam ,ze bede chrzcila mala tutaj , a swoja droga najchetniej bym tego nie robila, dopoki sama nie zadecyduje jaka chce przyjac wiare, nie jestem z tych bogobojnych a niecierpie udawac,tymbardziej przed rodzina 🙂coz, jeszcze jest czas kwestia do przedyskutowania z Michalem, ale zgadza sie ze mna.
Mia daj nam znac koniecznie jak poznasz plec dziecka!!!!!! 🙂
Sylwia co Twoj Milanek taki marudny....moze to dla odmiany,zeby nudno nie bylo w domu 🙂
Gosia a jeszcze niedawno jeczalas,ze mala w nocy nie sypia 😁 widzisz jak sie wszystko szybko zmienia..... 😁

• Mamusia
mia7 napisał(a):
Kasiula2 napisał(a):
na tym wątku tylko Maja została z brzuchem???

Tak jestem jeszce ja. Nie mozna tego jeszcze nazwac z brzuchem, ale to juz prawie polowa.
Dzis lece do Polski bo mamy chrzciny Marylki a ja jestem mama chrzestna, Nusia z Marylka jest w Polsce od wczoraj.
We wtorek ide na scan 3D i mam nadzieje poznac plec mojego dziecka. Podziele sie z Wami jak juz cos bede wiedziala.
Pozdrawiam goraco, jestem w pracy a wieczorkiem lece.

Jeszcze ja jestem z brzuszkem, ale jeszcze tylko 17 tygodni 🙂 Ahhh... nie moge sie doczekac 😉

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
🙂 oby bo znow sie najadlam ananasa 🙂 i zagonilam starego do zmywania w koncu 🙂

Ty myj! chodz po schodach, szoruj podlogi ja na sam koniec pare razy dziennie z odkurzaczem latalam chalupka lsnila wtedy jak nigdy 😜 i patrz Vanesska tydzien wczesniej wyszla 😜