Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no pospalam troszke ale jeszcze sie poloze ,weszlam Wam napisac co sie dzis dzialo. Pojechalismy przed 10ta na birth unit i tam polozna mi zmiezyla ktg, cisnienie itd, dokladnie to co wczoraj oprocz badania dopochwowego - wczoraj mi mloda wody do konca przebila , ktore sie sacza do dzis.
No i powiedzieli ,jak mowilyscie,ze najlepiej naturalnie dlatego beda czekac do ostatniej chwili, mala ciagle jest bardzo aktywna, az za bardzo 🙂
obawialam sie bo sie naczytalam,ze za dlugo bez wod to zle itd,jakies infekcje ale midwife kazala mi sie bacznie obserwowac, no i biegac po schodach zeby skurcze wywolac, no i zapewniala mnie ,ze do jutra dziecku sie nic napewno nie stanie chyba,ze cos poczuje od raz dzwonic, albo zapach wod sie zmieni czy kolor to tez dzwonic. i tak mam jutro dzien sadu do 9tej jak nie bedzie skurczow to dostaniemy Injuction. A no i szepnela mi do ucha,ze seksem mozemy jeszcze przyspieszyc, ale tu juz sie obawiam, bo teraz o infekcje bardzo latwo...to tyle, dzien nerwowy, ale skurcze chyba sie ruszyly, takie goraco w podbrzuszu mam i delikaltny bol jak na okres. Napisze Wam wieczorem 🙂 tymczasem ide biegac po schodach a pozniej troche pokimac bo czeka mnie kawal dziecka do urodzenia 🙂
AAAA i widzielismy taka pania w szpitalu z noworodkiem na rekach, to Michal pytal czyto dziecko czy lalka 😁 juz jest dobry i mnie przytula, tylko jak ma okazje to ucieka z domu teraz pojechal jakis olej kupowac do auta, heh
Moja mama sie tylk ostrasznie martwi bo w Polsce od raz zatrzymuja w szpitalu i wywoluja.a tu lajcik.

• Mamusia
Wstalam i dalej nic 😞 wiec juz nieuniknione chyba,ze z tego stresu dzis mnie zlapie.
Sylwia sliczny awatar 🙂
Znow taka zmeczona wstalam bo to takie spanie czuwanie teraz, chociaz czuje sie lepiej niz wczoraj, no nic przynajmniej chalupka posprzatana az sie blyszczy 🙂

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Nusia ,a ja tak właśnie oglądałam zdjęcia z Waszego wypadu nad morze i patrzę,że Marylka już tak śmiga sobie na nóżkach 🙂)) to chyba szybko nie? 🙂

sylwia ja jej nie stawiam na nozki, bo to za wczesnie 🙂 one sobie tak wisialy by wody dotknac 😁