Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
a Gosia to ja mam tą samą mate tylko tą drugą wersje , nie okrągłą ;D ale to nie jest ten sam gościu !
Maja nie bolało. Jak już mi przebiła to takie dziwne uczucie było ,bo nie mogłam tego zatrzymać i te wody są takie ciepłe! Na początku poleciała mi sama woda ,a później jak wstawałam jeszcze i chciałam spacerować po sali to nie raz poleciało mi jeszcze ,ale już jakieś takie gęste dziwne...

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
a Gosia to ja mam tą samą mate tylko tą drugą wersje , nie okrągłą ;D ale to nie jest ten sam gościu !
Maja nie bolało. Jak już mi przebiła to takie dziwne uczucie było ,bo nie mogłam tego zatrzymać i te wody są takie ciepłe! Na początku poleciała mi sama woda ,a później jak wstawałam jeszcze i chciałam spacerować po sali to nie raz poleciało mi jeszcze ,ale już jakieś takie gęste dziwne...

a jak juz mialas skurcze to pobierali Ci z pipki krew??

• Mamusia
Ty masz diete ale mozesz zrobic Radkowi golabki, ja dzis bede Michalowi zapasy robic 🙂
a dla Ciebie my darling makaroni z sosem wlasnej roboty z gotowanej marchewki, kawalka cebulki i co tam jeszcze miesnego lubisz,mozesz to zmiksowac mixerem i pysznosci. Ja mam na szczescie taki maly blender reczny i tym robie takie rzeczy 🙂
A jak nie to ryz z jablkami ....jeja jak dlugo nie jadlam

• Mamusia
Kasia skad ten pesymizm 😁?????
Dziewuchy a jaka temperatura w domu na przywitanie malenkiej?? czytalam,ze 21-22 stopnie,teraz jest cieplo na dworzu, masakra my sie zagazujemy, jeszcze ja spie ciagle przy otwartym oknie a mala bedzie spala z nami w pokoju na poczatku napewno.

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Faktycznie Mia jeszcze jest po mnie 🙂 haha, to bede miala frajde jak ona bedzie przezywac jak ja teraz 🙂
Idziemy zaraz do midwife a myslalam,ze tej wizyty juz nie bede miala 😞

ja tez myslalam ze nie dociagne do 38 tygodnia wizyty ale po tygodniu ruszylo 😁 maja poseksij sie na boczku 🤪