Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Nusia wspolczuje.......i pewnie i Ty smutna przez to jestes..
Ja zamowilam malej masc majerankowa przez ta apteke, niezle mnie zczardzowali, produkt kosztuje 98p, a za przesylke plus vat od produktu i od przesylki, w sumie 4 funty. Ale czego ja dla niej nie zrobie, nie ma chyba juz takiej rzeczy 🙂
Na forach pisza,zeby plecki maluchom na rozgrzanie smarowac, mi sie wydaje,ze te mascie sa za mocne..

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Monia dzieki 🙂 Mam polskie sklepy ale akurat masci nie maja, glownie mleko w proszku dla dzieci polskie i herbatki hippo, leki maja dla doroslych, musze pogadac z jednym znajomym sprzedawca, moze rozszerzy asortyment, w koncu duzo tu polskich dzieciaczkow.
Gosia to ja zazdroszcze slonca naprawde 🙂 a moze jakies zdjecie ogrodka wrzucisz? bo jak narazie to widok z niego widzialysmy 🙂 Teraz juz bedziesz miala z gorki 🙂 w koncu nalezy Ci sie:*
Mala dopiero zasnela ,od rana spala po jakies 20 minut dwa razy, cos jej nie pozwala zasnac mocno chyba ten nosek, a strasznie nie lubi jak jej zasysam te gluty 😮 😜
Swoja droga dzis pierwszy raz udalo sie Michalowi ja uspic, jak ja nosil na rekach, taka byla zmeczona......

• Mamusia
przed nami chyba ciezka noc. maryla zwymiotowala to co zjadla... po tym tak jakby jej przeszlo. nawet sie powyglupiala z ciocia asia, ale na wieczor znowu zaczela goraczkowac. polozylysmy ja spac ale strasznie mi jej szkoda bylo i wzielam ja na raczki i zasnela. chyba ja boli gardelko, bo co chwile robila taka kwasna mine i zaciskala oczka. szkoda mi jej bo nie wiem jak jej ulzyc... jutro pojdziemy do lekarza, moze mi cos doradza

• Mamusia
heh, Gosia tak to napisalas i opisalas,ze jestes usprawiedliwiona 😁
Zuzia w koncu po kapieli zasnela i mam nadzieje,ze pospi dluzej niz zwykle zwazywszy na to,ze w dzien nie spala dluzej niz godzine...co chwile jej temperature sprawdzam, na czolku ok, w uszku ok, ale w dupsku troche podwyzszona ma i jak to analizowac? Czym sie sugerowac najlepiej? a mowia,ze dzieciom sie na karku mierzy,a ona kark ma goracy.......

• Mamusia
haha, to Monia kurs zrob od jednej do drugiej ja tez poprosze 😁 polowa zrobiona a reszta wyglada jak smietnisko z lisci i galezi i siatki, heheh,
Ja walcze ze sprzedawcami z ebaya sie nauczylam 😁 😜 gnoje wstretne chca Majeczke wydymac 😜
Monia powiedz Julce ,ze jest bardzo fotogeniczna 😉
U nas piekna pogoda, dopero wieczorem ma padac, zaraz sie zapakujemy na rundke po miescie, poki moje dziecie spi. Ona chyba ma skok rozwojowy........a ile sie smieje!!!!! do wszystkiego co widzi. A zwlaszcza do naszych ubran w szafie (bo kolorowo albo mysli,ze tam tyle mam i tatusiow jej jest 😁 😁 )